Väärin pistetty – ja hiiret ja ihmiset saavat sydäntulehduksen


Jos Blogimetsässä tai blogimetsäläisten lähipiirissä on sairaanhoitajia tai lääkäreitä, niin kysykääpä tapahtuuko Suomessakin tätä.

Siis WHO, ja jenkkiviranomaiset sanovat että ei tarvitse rokotteen pistämisessä noudattaa valmistajan ohjetta, eli varmistaa että rokete pistetään lihakseen eikä verisuoneen. Tämä mies tässä juuri kertoi tutkimuksesta, jossa hiirillä suoneen pistäminen aiheuttaa aivan samoja sydäntulehduksia kuin Suomessakin nuorilla miehillä on havaittu. Erityisesti toisen rokotteen jälkeen vaara on suuri.

Vastausta pyydetään. Nimittäin tuo kipeytynyt käsivarteni on semmoinen että siinä vieläkin näkyy mustelma siitä rokotteesta. Eikö mustelma johdu jotenkin siitä, että on osuttu verisuoneen? Ei taida uskaltaa uudelleen lähestyäkään näitä sairaanhoitajia, jos ne noudattavat WHO:n ohjeita eikä ainakaan tuon brittisairaanhoitajan ilmaisemia normaaleja käytäntöjä. Normaalikäytäntö on ensin pistää ja katsoa mihin osuttiin ja sitten vasta pistää se aine sinne. Nyt WHO kuuleman mukaan on sitä mieltä että tätä ei tarvitse tehdä, kun se on kivuliaampaa, jos joutuu uudelleen pistämään tilanteessa, jossa ei eka kerralla osu kohteeseen. Toimitaan vastoin rokotevalmistajien ohjeita. Halleluuja.
Sanokaa nyt, että suomalaiset terveydenhoidon ammattilaiset eivät toimi näin? Eiväthän?

Olen jatkanut näiden kahden rokotemyönteisen sairaanhoitajan (Campbell videolla) ja Dr Mobeen Syedin kuuntelua ”iltasatuina”. Ja on aika kohtalaisen järkkyä katsella, miten tämäkin Campbell alkaa osoittamaan joka ilta pahempaa paniikkia kuulemastaan, lukemastaan ja näkemästään. Se on poliiittista lääketiedettä… ja se ei tunnu ollenkaan hyvältä.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
9 Kommenttia
Inline Feedbacks
Katso kaikki kommentit
Kalevi Kauppinen

Tuli vain mieleeni, että kun käsivarresta otetaan näyte niin ei siitä ole koskaan tullut mitään seuraamuksia. Taitaa koronapiikki mennä niin syvälle, että vaikea siinä on tietää missä joku hiussuoni on. Hoitaja kyllä kertoo, että saattaa pistokohta punottaa, mutta ei kai se verisuonesta johdu, vaan keho reakoi vieraasta aineesta.

Kalevi Kauppinen

Siinä kohtaa, mihin pistetään ei ole kuin hiussuonia, joita lihaksissa joka paikassa.

Seppo Heinola

En absolut varmasti asiasta mitään ymmärrä, mutta logiikkani sanoo, että ohut neula saattaa toki joskus mennä jonkin pienen suonen läpi, eli se ei tällöin tarkoita että rokote menisi silloin suoneen.

Kalevi Kauppinen

”YouTube saattaa ottaa joidenkin videoiden kommentit pois päältä turvallisuussyistä, esimerkiksi alaikäisten suojelemiseksi. Tiedämme, että kommentit ovat tärkeitä niin sisällöntuottajille kuin katsojillekin, mutta otamme myös alaikäisten turvallisuuden vakavasti. Tämä ei tarkoita sitä, että sisältö olisi sääntöjemme vastaista.”
YouTube

Esimerkiksi Pekka Reinikaisen ja monen muun kommentit otetaan pois päältä nuorison turvallisuuden takia. Minkähän takia se tehdään, itse luulen, että sanoma, joka poikkeaa vallitsevasta käsityksistä, on siihen syypää, ei turvallisuus.

Pekka Reinikainen on lääkärinä käsitellyt myös korona rokotteita.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial