Trump väistyy ketä nyt pitäisi vainota

Suomalainen sivistyneistö, joiksi kutsutaan myös joukkohysteriaan trumpanalyyseissaan vajonneita ihmisiä, joilla ei ole mitään linjaa mutta on tapa tuomita kaikki ne, joilla on arvot ja aatteet.

Trump on ristiriitainen persoona mutta yksi maailman kummallisimman demokratian omaavan valtion presidenteistä joka jää historiaan. Tämä uusi ilmiö valkoisessa talossa, Bidenköhän hänen nimensä oli, aloitti räväkästi ilmoittamalla että peruu kaikki Trumpin päätökset. Että semmonen demokraatti tämä hyvään ikään ehtinyt amerikkalainen.

Justiinsa tuossa kuuntelin miten vanhuuden ajan sairaudet Suomessa joskus on määritelty. Oli vanhuuden heikkous ja höperyys. En tiedä kummasta tämä Biden kärsii mutta kuulostaa höperyydeltä lausua tuollaisia jos ei ole edes presidentti…vielä.

Mutta suurempi ongelma on suomalaisella sivistyneistöllä. Mistä ihmeestä seuraava mitätöitävä ja sensuurin sekä sananvapauden poistaja saataisiin synnytettyä. Päivi Räsänen on aivan liian pieni tekijä. Vladimir Putinia ei kannata edes yrittää vastustaa koskapa hän ei vastaa Twitterissä ja Aleksander Navalnyi lienee ihan persona non grata tässä asiassa tälle porukalle.

Minä ehdottaisin paavia taikka Paavo Väyrystä. Siinä teille minun ehdotukseni.

Mikä on kirjoitukseni pointti. Siinäpä hyvä kysymys. Ajatukseni on osoittaa miten järjetöntä on olla osa suvaitsevaistoa ja sivistyneistöä.

tuomo

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
6 Kommenttia
Inline Feedbacks
Katso kaikki kommentit
Anne Mikkola

Pikkasenhan ne yrittää vaalien alla ottaa Trumpin sijalle vanhaa vihollista Halla-ahoa, mutta taitaa olla kaikille selvää, että sillä kaivaa vain omaa hautaansa. Probleemi on todellinen. Ohisalo? Toimittajat – ainakin Haapala – laittoi jo sisäministeriä aikalailla koville.

Meri Vesanto

Eikös Putin sentään ole kaiken pahan alku, koska hän teki Trumpistakin presidentin. Tänään muuten Venäjän ortodoksit viettää loppiaista, sen kunniaksi kevennys. Tai itse asiassa ei naurata ollenkaan. https://twitter.com/tvrain/status/1351509766950948867?s=21

Viimeksi muokattu 1 kuukausi sitten by Meri Vesanto
Anne Mikkola

Katselin juuri 1h 50min videon jonka Navalnyi julkaisi (youtube ei bannaa selvästikään Putin kritiikkiä). Linkki löytyi Ylen sivulta. Huh huh. Katselkaahan. Voittaa Hollywoodin tuotokset. Ja kyllä tässä jo Janitskinkin jää toiseksi, vaikka onkin vähän samaa eetosta. Siinä subtitlet englanniksi. Eikös tuossa ole muuten samat herrat, jotka ostivat aikoinaan Hartwall areenan? Jenkithän muistaakseni laittoivat pakotteet tuolle Rotembergille, joka on Suomen ja Venäjän kansalainen, vai liekö videon Rotemberg vain muuten sukua.
https://www.youtube.com/watch?v=ipAnwilMncI&feature=youtu.be

10 miljoonan katsomiskertaa päivässä, juuri nyt, 19.1.2021.

Viimeksi muokattu 1 kuukausi sitten by Anne Mikkola
Meri Vesanto

No niin ja nyt on Navalnyin tiimistä Georgi Alburov ja Kira Jarmysh pidätetty myös. Heillä ei tietääkseni ole edes tekaistuja rikoksia, mutta lauantaiksi on suunniteltu iso mielenosoitus useissa Venäjän kaupungeissa yhtaikaa, siinä ehkä syy.

Anne Mikkola

Meininki kuin jenkeissä. Väärämieliset pitää hiljentää tavalla taikka toisella.
Hyvä sentään, että on jenkkiläiset ja venäläiset somet. Jos haluaa kritisoida venäläisten menoa, youtube ja twitter on aina käytössä. Jos haluaa kritisoida jenkkejä, on ainakin VK. Liekö venäläisillä tarjolla mitään youtuben vastiketta. Hyvä niin kauan kuin ei samassa postauksessa kritisoi molempia.Sitä varten on olemassa Blogimetsä.

Viimeksi muokattu 1 kuukausi sitten by Anne Mikkola
Meri Vesanto

Luin juuri, että useita venäläisiä oppositiopoliitikkoja (Navalnyi mukaan lukien) on bännätty Facebookissa! Mitenkäs tämä selittyy? No sillä, että Kremlin trollit on tehtailleet ilmiantoja. Lähde Garri Kasparov (se tyyppi, joka hävisi joskus shakissa tietokoneelle, eli päätelkää itse, onko luotettava).

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial