8 Kommenttia
Inline Feedbacks
Katso kaikki kommentit
Tauno J. Jokinen

Taisin päästä sisään Facebookin kautta. Tämän meidän keskustelun teemasto on aika ohut. Aikansa jaksaa inttää aiheesta – ”kuka on eniten oikeassa”. Jossain vaiheessa joko aikuistuu tai addiktoituu siihen inttämiseen. Eteenpäin menemiseen tarvittaisiin enemmän osallistujia ja laajempi keskusteluympyrä.

Meri Vesanto

Minä kirjaudun aina FB:n kautta, muuta kautta en edes osaa.

Yki Räikkälä

Minä kuin käytän tätä läppärillä pääasiassa, en edes tiedä, miten läppärillä tänne fb-tilillä voi kirjautua. Kännykällä olen kirjautunut fb:n kautta, mutta siitäkin on jo joku aika. En jaksa näpytellä tekstiä luurilla.

Ossi Nyman

Muistakaa pestä kätenne. Pitäkää etäisyyttä toisiin eläviin on ne sitten ihmisiä, koiria tai kissoja. Näin vältätte jumalan lähettämän viruksen tarttumasta itseenne. Tai en tiedä. Kannattaako jumalan lähettämää sairautta vastustaa. Parempi taitaa olla, että antaa jumalan tarkoittaman harvennuksen toteutua. Silloin saamme kirkkaamman kruunun.

Kiva muuten huomata, että blogimetsässä vielä henki pihisee. Nykyään mulla menee kaikki aika soittamiseen ja laulamiseen. Joo, kiirettä pitää. No, ehkä vielä joskus innostun ajattelemaan sitä kuoleman jälkeistä elämää jota minäkin tulen varmuudella viettämään. Silloin ehkä voisin kysellä teiltä että olenko ihan metsässä.

Kaikkea hyvää teille. Pitäkää metsä raikkaana ja puhtaana niin että virukset eivät saisi liikaa valtaa.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial