Tähdistön määrittelyistä

Aikalailla justeerasin tuota tähdistön määrittelyä. Eli tähdillä ei enää pysty kommunikoimaan muuta kuin positiivisia ajatuksia. Täällä ei ole tapana muutenkaan mollata blogisteja aikaansaannoksistaan.

Aiemmat olin vain kääntänyt englannista tuon sovelluksen mukaisesti ajattelematta asiaa kummemmin. Tähtien käännökset voi tietysti tehdä miten parhaaksi katsoo, eli vapaasti kääntää ”kaamean” ”hyväksi” jne. , mutta poistin nyt kaikki määrittelyt.  Näin systeemi itseasiassa on sama kuin vanhassa blogimetsässä ellen väärin muista.

Minulla taisi olla asetukset niin, että kuka tahansa ohi kulkija voi käydä tähtiä merkkaamassa. Mahdollista olisi rajata tähdet vain niille, jotka ovat Blogimetsään kirjautuneet.  Kummin päin tehdään? Nyt laitoin kokeeksi myös sen vain kirjautuneille. Blogimetsä kun on tämmöinen ”vihapuhe- ja syrjintävapaa alue”. heh.

Haluatteko että kullakin tähdellä on joku merkitys, vai jätetäänkö näin vain loistelemaan ilman nimeä eri valon asteille?  Koko sovelluksen voi toki poistaakin.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
2 Kommenttia
Inline Feedbacks
Katso kaikki kommentit
Heikki Yrttiaho

Blogimetsän tekniikka, vanhassa alustassa riitti kun klikkas halutun määrän tähtiä. Nyt näyttäisi siltä, että pitää ensin ladata ”RatingWidget”? Kun koneeseen joutuu muutenkin lataamaan kaikkenlaista ”Twilight Zone” kamaa, niin olen jättänyt toistaiseksi tähdet taivaalle.

”Minulla taisi olla asetukset niin, että kuka tahansa ohi kulkija voi käydä tähtiä merkkaamassa.” Kyseinen asetus on minustakin kannatettava.

Anne Mikkola

” Nyt näyttäisi siltä, että pitää ensin ladata ”RatingWidget? Kun koneeseen joutuu muutenkin lataamaan kaikkenlaista ”Twilight Zone” kamaa, niin olen jättänyt toistaiseksi tähdet taivaalle. ”? ”
Minä olen ladattut tätä Twilight Zone:ia WordPressiin mukaan, mutta ei kai se mitenkään sinun koneellesi lataudu? Eikö se tuossa ole valmiina ladattuna käyttäjän kannalta. Noita härpäkkeitä lataan vain sellaisia, joilla on paljon käyttäjiä ja hyvät suositukset. Sellainen härpäke on tämä editorikin, jolla kirjoitat.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial