Seuraavaksi tuholistalla: äiti

Nyt on kait jätetty sellainen 50 000 allekirjoittajan kansalaisaloite – vai näinkö unta? – että lapsella pitää voida olla kaksi äitiä, ihan virallisissa kirjoissa. Ei siis äiti ja kakkoshuoltaja tai puoliso, vaan ”äiti”.

On se vaan mielenkiintoista, miten kaikki kristilliset – tai ihmisen – perusasiat, peruskäsitteet pitää tuhota ja muuntaa muuksi. Avioliitto meni jo, ja nyt sitten ”äiti”.  ”Äiti” on siis näiden mielestä sana, jolla ei ole mitään tekemistä sen kanssa, että onko ”äiti”  äiti.

Kyllä se slippery slope juttu taisi olla enemmän kuin tosi, mitä ne konservatiivit hehkuttivat.

Tulee jotenkin kauhistunut olo kun huomaa, että sekä Kokoomusnuoret että Demarinuoret vaativat, että kotihoidontuki pitää lakkauttaa. Eli siis ainakaan köyhempi äiti ei saa tai voi sitten pieniä lapsiaan hoitaa. Ihan suoraan vielä sanotaan, että semmoisten reppanaäitien olisi paras olla lapsiaan hoitamatta, kun jäävät oikeaoppisesta kasvastuksesta paitsi. Ja ne jos jotkut sitä juuri kuulemma tarvitsisivat. Ja perustelu on: tasa-arvo.

Herää pelko, että minultako nuo ovat tätä tasa-arvoa oppineet. Olenhan minä aika monille nuorille ja vanhemmillekin vuosien mittaan opastanut, kuinka pitkät äitiysvapaat vaikuttavat palkkaeroihin ja eläkkeisiin ja elinkaarituloihin ja neuvotteluvoimaan yms. yms.  Siis nämä totalitaristit nyt sitten haluavat kieltää äitejä hoitamasta lapsiaan lataamalla kaikki taloudelliset kannusteet ja rahoituksen valtion kasvatukseen ja ottamalla vähätkin tuet kotihoidolta pois. Eli politikoidaan rakentamalla järjestelmä, joka tekee mahdolliseksi vain rikkaimmille valita toisin. Sosialisoidaan lapset.

Voisiko joku nyt auttaa minua miettimään, miten tätä teemaa opettaa ensi keväänä taloustieteen kurssilla niin, että ei päädy totalitaristien oppien edistäjäksi?

Tuossa yksi juttu Suomen Kuvalehdessä, jossa on aika hyvin minusta esitetty asiaa, ehkä. Pääasia on tasa-arvo, mikä tarkoittaa todellakin tässä tapauksessa sitä, että kaikkien pitää olla samanlaisia ja valita samoin – ainakin jos ei ole ökyrikas. Lapsen oikeus ja velvollisuus on nykyään päästä päivähoitoon 10 kuukauden iässä. Kuten meitä opastetaan kaikkein karmein vaihtoehto on, jos nainen (joku nainen jota äidiksi kutsuttaman) hommaa heti toisen lapsen perään, jolloin se esikoinen ei ehkä pääse ollenkaan varhaiskasvatukseen edes 3-vuotiaana. Reppanan koko elämä on pilalla.

Valkoisen roskaväen (?) lapsille on ”varhaiskasvatus”? Vai vievätkö rikkaatkin 10 kuukautisensa totalitaristien päivähoitoon? Heille nyt 300 euroa kuussa ei tunnu missään. Voivat valita muitakin vaihtoehtoja. Kuinka tämä menee käytännössä? Tietääkö joku?

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Katso kaikki kommentit
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial