Seksuaalista häirintää tuutin täydeltä

MIkä lie räppiporukka on käyttänyt aikaansa musiikillisen seksuaalisen häirinnän selvittämiseen. Siinä sitä onkin tekemistä. 

Kun kuuntelee sanat ja tekee niistä johtopäätökset niin kehutuimmat sanoitukset ja lienevät silkkaa pornoa. Seksististä, no ei kun taidetta. Tässä tapauksessa.

Kun Helena Lindgren ja Jorma Uotinen laulavat ”Where the Wild Roses Grow” niin koko esitys tihkuu pelkkä seksistä menoa ja meininkiä. Ja sitä sen pitääkin olla, niin on tarkoitettu. 
Seksuaalista häirintääkö. No varmasti jos niin halutaan.

Kun tämä ”mee too” polkaistiin käyntiin, niin maailma meni sekaisin kuin ilmastonmuutoksesta. Kaikesta tuli seksuaalista häirintää vaikka naiset toisaalla huutavat älyttömän laiskoja miehiään, ja saamattomuuttaan haukkuvat miehet seksuaalisiksi nynneröiksi. Tyytyväisiä ei olla mistään.

En minä tiedä pitäisi kaupan kassajonossa varmuuden vuoksi parkkeerata lökäpöksyisen miehen perään ettei vain tule harrastaneeksi seksuaalista häirintää. Toisaalta voihan sitä sitten syyttää vaikka sukupuolsyrjinnästä. Tärkeintä on että seksuaalinen termi elää kaikessa ja joka paikassa.

On tämä maailma älytön.

Ja naisista on tullut todellisia marmattajia ja valittajia. Heidän maailmassaan ei ole mikään kohdillaan. Joko häiritään taikka syrjitään, eurokin ei eri suuruinen markoista puhumattakaan.

Kun tummu vainaa polkasi rukkinsa käyntiin niin hän tuskin mietti seksuaalista häirintää taikka muita syvällisiä ajatuksia naisen asemasta. Hänen piti tehdä villalankaa ja kutoa sukkia, että miestenkin saappaisiin saatiin lämmintä kun lähtivät metsätöihin.

Milloinkahan me miehet tajuamme, että kaikesta pitää narista ja valittaa. Tämä elämä on niin turkasen vaikiaa ko ei ole sitä eikä tätä eikä varsinkaan sitä naista aina kun siltä paikalta ottaa. 

En minä tiedä miksi elämästä on tehty niin kamalan vaikeaa. Ei mitään ilon ja mukavan sekä hupaisan ja huvittavan kautta. Kaikki on silkkaa vaikean etsimistä.

Minä itse syyllistyn ehdottomasti siihen, että löydän helposti vääriä päätöksiä yhteiskunnasta mutta mitä on esittää tilalle niin siihenkin minä pyrin. Aina ei onnistu.

Mutta että seksuaalista häirintää. Sitä en ole kokenut vaikka joskus sitä olisin suorastaan toivonut. Helsinkiläisessä kulmakuppilassa kerran naiset olivat tieten ympärhumalassa taikka muuten innostuneita kun nipistelivät takamuksesta kun baaritiskillä istuskelin. Seksuaalista häirintää. Ei vaan naisilla oli tieten mielestään hauskaa. Enkä pannut pahakseni. Olihan se kiva olla joskus naisten suosiossa.

Eli mitä halusin sanoa. OIkeastaan en mitään. Lähinnä ihmettelen naisen asemaa. Milloin teillä naiset on hyvin. Tieten siinä vaiheessa kun kaikki miehisyys on tuomittu häirinnäksi.

Kerran miehiltä kysyttiin, että milloin ”se” (häveliäästi arvattava mistä kyse) ei ole ollut mielessä. No sieltä isäntämies vastasi, että ”kerran kun hevosen selästä putosin, niin saattoi olla pieni hetki mutta siittäkään en oo varma.”

Näillä mennään ja kesäkelejä odotellessa.

tuomo

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
31 Kommenttia
Inline Feedbacks
Katso kaikki kommentit
Ulla Tuominen

En mun pitäsi, mutta sanon silti. Älä Tuomo hyvä välitä. Iltapäivälehdetkin nyt tihkuvat ja puhkuvat kun, pikkujulkikset ja vähän isommatkin ”julkaisevat kuvan”. Milloin vaatteissa ja milloin ilman. Tulevat ulos kaapista tai missä nyt sitten ovatkin luuranneet. Pikkukoululaiset etsivät verkosta tai älypuhelimestaan ”niitä seksisivuja” ja pohtivat niitä seksileluja. Niin , että minkähänlaisia leluja ne on. Niin, jotta siltä osin valistus kyllä toimii.

Mutta älkäämme ahdistelko, vaikka joku tyrkyllä olisikin. Se ei ole sopivaa.

Elämä on nyt oikeastaan aivan helppoa ja yksinkertaista. Media kyllä kertoo meille millaiset aatteet ja mielipiteet ovat sosiaalisesti hyväksyttäviä ja mitkä ei. Niin että siltä osin pääsemme ajattelemisen vaivasta.

Ajattelin lähteä Linnaistensuolle katsomaan joko karpalot ovat kypsiä. Kahvitermos mukaan ja sinne korppien sekkaan. – Ne on viisaita lintuja.

Tauno J. Jokinen

Joo Tuomo, …

Lisääntyminen on elämän ainoa tarkoitus, jos evoluutioteoriaan uskomme ja miksipä emme uskoisi. Kyllä niitä naisia pitää hiukan ahdistella, jos haluaa saada siementä kylvetyksi. Olisihan se surkeaa, jos satojen sukupolvien katkeamattoman ketjun vartijana juuri minä pettäisin esi-isieni esi-isät.

Naiset eivät ole vielä oikein oivaltaneet, mitä tasa-arvo tarkoittaa. Ennen miesten kuului auttaa naisia pulassa. Nykyään naiset hoitakoon omat ongelmansa. Koulussakin huudetaan miesopettajaa apuun, jos lapset eivät tottele naisopettajaa. Miesopettajien pitää oppia vastaamaan näille naisille, että tehkää itse omat työnne.

Perinteinen naisten tapaa hoitaa asioita on huutaa miehiä apuun. Joku hölmö aina ryntää paikalle, kun tarpeeksi lujaa huutaa. Ne hölmöt ovat vähenemään päin. Sen takia tuo älämölö on niin kova, että edes joku kuulisi – niin kuin juurikin tuo viittaamasi #metooo. Kuten Ulla sanoi, ei siitä pidä perustaa. Siinäpä akat vinkukoot.

Meidän miesten pitää oppia käyttämäännaisten kanssa kommunikoidessamme naisellisia keinoja – varsinkin ilkeää kieltä. Esimerkiksi koronamaskiöyhöille voi huomauttaa käytöstavoista – ’vain huorat puhuttelevat kadulla tuntemattomia miehiä’. Tähän mennessä jokainen öyhö on muuttunut punaiseksi naamaltaan ja vaiennut.

Toinen tärkeä opittava asia on syyttää naisia kaikesta – oli aihetta tai ei. Hiukan niin kuin kirkko opettaa – ensin laki ja sitten vasta evankeliumi – kyllä se toimii. Naisen kautta perisynti tuli maailmaan, eli kaikki paha on naisten vika. Tämäkin on täysin toimiva kommentti vastauksena näille #metoo-öyhöille.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by Tauno J. Jokinen
Anne Mikkola

”Esimerkiksi koronamaskiöyhöille voi huomauttaa käytöstavoista – ’vain huorat puhuttelevat kadulla tuntemattomia miehiä’. Tähän mennessä jokainen öyhö on muuttunut punaiseksi naamaltaan ja vaiennut.” (copyright Tauno J).

Apua… nyt tuli paha nauruherätys. Montako kertaa olet tuota käyttänyt? Mitähän naisena voisi noille sanoa. Olisko ehdotusta?

Tauno J. Jokinen

Olisko ehdotusta?

Tänään opettajakollega ehdotteli maskin pitämistä käytävällä – en kehdannut huoraksi haukkua. Pidin hänelle pitkän luennon siitä, miten epäkohteliasta ja oikeastaan lainvastaista moinen ehdottelu on. Taustasyynä voi olla esimerkiksi sairaus, joten kenelläkään ei ole oikeutta kysellä kenenkään maskien perään.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by Tauno J. Jokinen
Yki Räikkälä

No miksikä et kehdannut? Kyllä pitää periaatteessa pysyä eikä antaa jonkun mokoman kuten työtoveruuden olla esteenä suoralle puheelle!

Tauno J. Jokinen

Kas kun en ollut tuolle naiselle tumtematon. Kultaisen käytöksen kirjassa viitataan nimenomaan tuntemattomiin miehiin ja kadulla.

Tauno J. Jokinen

Joo Tuomo,…

Näinhän tämä menee. Ensin nämä joutojulkkikset myy pesää kaikille maksukykyisille ja haluisille.

Sitten kun silikoni alkaa repsottaa, eikä tavara enää mene kaupaksi, itketään iltapäiväkehdissä, miten #metoo.

Iltapäivälehdet maksaa jutuista bonusta, kunhan tarinoilla vain riittää myötäeläviä lukijoita. Ei hyvää tarinaa kannata faktoilla pilata.

Pikkuhiljaa alan ymmärtää sitäkin, miksi nuoret miehet menevät nykyisin naimisiin ihan keskenään. Kyllä hyvä mies aina huonon naisen voittaa, eikä nämä onlyfansit ja somevaikuttajat osaa edes siivota tai ruokaa laittaa.

Anne Mikkola

No johan on herroilla jutut. Onkohan minulta nyt jäänyt joku ajankohtainen tapahtuma huomioimatta, josta keskustelu kumpuaa?

Kalevi Kauppinen

Niin ne ajat vaan muuttuu ja sen mukana ihminen. Ennen vanhaan aittakulttuurin aikana ei alastonta naista paljoa julkisuudessa näkynyt, nyt ne asuu julkisuudessa, ja on pakko kaikkien nähdä, kun seuraa aikaansa muiden asioiden takia. Tämä ei nyt ei tarkoita kaikkia naisia, vain pientä joukkoa, joka tekee kuuluisuuden ja rahan perään melkein mitä vain.

Muistan nuoruudessani kuulleeni jonkun vanhemman isäntämiehen kertoneen, ettei hän vaimoaan ole koskaan nähnyt alasti, vaikka lapsia oli iso luita.

Sauna taisi silloin olla paikka, jossa koko perhe kävi yhtä aikaa, mutta ei se viitannut mitenkään eroottisuuteen. Saunottajat olivat yleensä piikoja, jotka kyllä näkivät ja kokivat miehiä pestessään koko komeuden.

Anne Mikkola

En nyt hirmuisesti ole jaksanut meditoida tätä keskustelua, mutta yksi kysymys tuli aamulla mieleen.
Onko nyt niin, että miehet kokevat jotenkin vetovoimaisina nuo tehdasrakenteiset naiset? Ja joutuvat sitten niiden hyväksi käyttämiksi?

Kalevi Kauppinen

Kyllä se näin on.

Tauno J. Jokinen

Minä puolestani en oikein usko silikonitisseihin ja -huuliin. Ne ovat hirveitä. Lehtikuvissa ehkä jotenkin toimii ja videolla. Luulen, että ne ovat nämä wannabe-onlyfansit, joihin nämä rakennenaiset vetoavat – jonkinlaista naisten keskistä ulkonäkökilvoittelua.

Todellisuudessa miehet eivät aseta naisille kovinkaan suuria vaateita. Kunhan osaavat kahvia keittää ja kaurapuuron kiehauttaa. Taito tilata pizzaa kotiovelle ei oikein riitä, mutta asia voi olla muuttumassa.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by Tauno J. Jokinen
Anne Mikkola

Ota tästä nyt sitten selvää. Jos miehet ei lähde noiden ”rakennenaisten” perään, niin onko tuota paheksuttavaa versiota ”metoo”:sta? Koitan nyt löytää tietenkin todellisen syyllisen :).

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by Anne Mikkola
Tauno J. Jokinen

Koitan nyt löytää tietenkin todellisen syyllisen 🙂

Eevahan se oli se todellinen syyllinen, kun kerran vietteli Adamin. Eikä siihen tarvittu silikonitissejä. Sitten syytti miestä ja mies joutui raatamaan otsa hiessä. Etkö lukenut Tuomon kirjoitusta?

Yki Räikkälä

Jumalahan se syyllinen on. Mies. Mitäs meni tekemään sekundakappaleen luomuksestaan, joka jo oli täydellinen kuva itsestään? Pitikö se kylkiluu sieltä luomuksestaan vielä kaivaa ja siitä kyhätä huono kopio?

Jos kerran piti saada tälle luodulleen kumppani, niin miksi ihmeessä ei sitten luonut sitä toista miestä? Kaikki olisi mennyt hienosti. Ei olisi se Adam II mennyt kärmeksen lankoihin ja tullut vietellyksi, ja synnin syövereihin Adam ensimmäinenkään joutunut ja paratiisista pois potkituksi. Ei olisi tullut maanviljelystä, metsästystä, mammonan keräystä, kapitalismia, kateutta ja sotien kurimuksia. Oltaisiin elelty ja oltu seesteisesti onnen auvoissa. Oltaisiin me ihmiset säästytty sitä paitsi nalkutukseltakin. Autuaasti oltaisiin vain homoiltu.

Kyllä huonosti meidän kannalta tuo Jumala ratkaisun teki. Taisi tietää kyllä mitä teki. Nauraa kaiketi paraikaa meidän sätkyilyjä seuratessaan.

Anne Mikkola

Tässä on jo monta kertaa tippunut kärryiltä. Luin uudelleen Tuomon blogin. Joo, naiset on tyytymättömiä. Varmaan joo.

Itse vaihdoin kait puheenaihetta.

”Ne ovat hirveitä.”

Niin tämä oli aamuinen ajatukseni. Vastasit siihen ilman, että sanoin sitä ääneen ihan suoraan … Jos miehet oikeasti haluaisivat tämmöisiä naisia ympärilleen, niin olisihan se aika kauhea tilanne. Siinä talebanit kaapuineen jäisi kirkkaasti toiseksi. Ehkä siksi nuoret naiset kääntyvätkin turhan usein islamisteiksi. Onhan se vähintäänkin yhtä kauhea tilanne, että naiset itse haluavat tällaista. Vai onko näitä vaan jossain skandaalilehdistössä. Mä olen vähän maalainen. Mulla meni muutama kymmenen vuotta huomata sekin, että melkein kaikki naiset värjäsi hiuksensa. En tullut huomanneeki, kun itsellä oli niin komea harmaaraitainen tukka ihan luonnostaan. Nyt niitä raitoja on ihan liiaksi ja joskus vähän haikaillen katselee tukkavärejä, mutta olen jättänyt tuollaiset haihattelut 90v äidilleni.

Yki Räikkälä

”Ehkä siksi nuoret naiset kääntyvätkin turhan usein islamisteiksi.”

Vähän tarkennusta tähän. Siis ketkä nuoret naiset kääntyvät islamisteiksi? Missä? Globaalisti vaiko Suomessa? Jos Suomessa, niin erittäin harvat suomalaisista naisista kääntyvät islamin uskoon. Todella harvat. Ja jos vielä islamismiin, niin silloin mennään promilleiden murto-osiin. Jos joku suomalainen nainen, tai ylipäätään nainen missä tahansa, ryhtyy islamistiksi, on kyse psyykkisestä häiriötilasta. Ja kyse on erittäin marginaalisesta ilmiöstä.

Muuten aika merkillistä, että sinä Anne arvelit tässä taannoin minun olevan naisvihamielinen, mutta sinun asenteesi näyttää olevan enemmänkin sellaista. Tässä ketjussa on nyt esiintynyt selvää misogynismiä ja sinä komppaat sitä. Merkillistä.

Anne Mikkola

Mitä komppaan? Tuomoa ja Taunoa, jotka ovat misogynistejä?
Anna minun kaikki kestää. Eivät ole semmoisia ollenkaan – kumpikaan. Tuomoa olen useaan otteeseen tavannutkin ja Tuomon vaimoakin kerran Ylivieskassa.

Joo olen Taunon kanssa samaa mieltä, että ”silikonitissit ja huulet” yms rikotut kylkiluut sun muut rakenteet ”ovat hirveitä.” Ehkä tämä on sinusta misogynismiä. Minusta ei. Minä pitäisin naisvihamielisenä aatoksia, jossa ajatellaan että on ihan ok ja hienon suvaitsevaista silpoa ja pilkkoa ja rakennella naisia semmoisiksi ja tämmöisiksi – taysin riippumatta siitä ”ken syy on”. Tämän sairaan systeemin ”pilkkaaminen” miesnäkökulmasta on äärimmäisen tervetullutta – näin naisnäkökulmasta.

Silloin kun viimeksi Helsingissä majailin, josta on toki aikaa paljon, siellä useinkin näki islamilaisittain peitettyjä kääntyneitä suomalaisnaisia. Lehdissä monasti haastattelivatkin heitä. Heille oli niin vapauttavaa, kun voi piiloutua katseilta. Ei tartte laittautua varmaankaan sitten. Voima ja vastavoima. Kyllä ne naiset jotain muuta hakivat kuin sitä mitä meidän kulttuurissa on tarjolla. Näiden isis-naistenkin ympärillä oli kokonainen verkosto naisia, monasti avainasemissa näytti olevan vieläpä juuri joku kantasuomalainen käännynnäinen. Hesariko se oli vai yle, joka teki niistä oikein ison salapoliisityön muutamia vuosia sitten selvittääkeen miten se verkosto meni.

Miksiköhän minä kutsuin sinua Yki naisvihamieliseksi…on päässyt jo unohtumaan. Jos pitäisi arvata, niin todennäköisesti nuo ja me persut ajateltiin jotenkin niin, että myös naisten pitää olla vastuullisia ihmisiä eikä voi mennä johonkin kukkahattutätien uhripositioon. Nämä uhripositioon ajamiset ovat nimenomaan vihamielisiä toimia ko ihmisryhmiä vastaan. Niistä pitäisi nostaa syytteitä kansanryhmää vastaan kiihottamisesta.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by Anne Mikkola
Yki Räikkälä

Se, mistä päättelit minun olevan naisvihaaja, liittyi presidentti Haloseen…

”Yki taitaa olla melkoinen naisvihaaja, kun muka sotahenkilöiden ylipäälliköllä ei ole mitään valtaa päättää EU:n ulkopuolisista sodista.”

Jos sinä Anne olet nähnyt Helsingissä jokusen islamiin kääntyneen suomalaisnaisen, niin mitä sitten? Olivatko nämä myös islamisteja? Entä mitä tuo kertoo koko Suomesta? Kuinka monta promillea tai promillen osia suomalaisnaisista on kääntynyt islamiin? Väitän edelleen, että kyseessä on erittäin marginaalinen ilmiö.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by Yki Räikkälä
Anne Mikkola

En kai minä olekaan väittänyt että olisi kyseessä muu kuin marginaalinen ilmiö, mutta sellaisena järkyttävä mihin omat heikkoutemme osaltaan johtavat joidenkin kohdalla. Hesarin jutussa nimenomaan naiset olivat aktiivisia isisläisiä, jotka verkottuivat ja värväsivät Suomessa. Niitäkin siis on. Ja suomalaiset käännynnäiset valkonaamanaiset ja -miehet ovat ilmeisesti niitä kaikkein pahimpia. Se A-studion imaamikin oli muistaakseni kantasuomalainen, joka ilmoitti että pyhän sharian mukaan (jota tietenkin noudattavat sen kun kykenevät) homot pitää tappaa, jos harjoittavat homouttaa ja sille on todistajia.

Yki Räikkälä

Ok. Onhan niitä aktiivisia naisisisläisiä. Mutta mielenhäiriöisiä on siellä täällä. Mitäs nuo muuta ovatkaan kuin persoonallisuushäiriöisiä tai mielenvikaisia?

Se Mellunmäen imaami edustaa tosiaan tuota samaa uskonsokeuden aiheuttamaa idiotismia. Itse asiassa olen kyllä sitä mieltä, että tuo tyyppi olisi pitänyt ottaa rikostutkintaan kiihotuksesta kansanryhmää vastaan aivan samoin kuin nyt Räsänen, joka myös syytteeseen joutui. Syytteeseen olisi tuo tyyppikin joutanut.

Yki Räikkälä

”naisisisläisiä” He, naisnisiläisiä… naisnisäläisiä, miesnisäläisiä? Bloggauksen teemaan liittyen huomasin tuon käyttämäni sanan ”naisisisläisiä”, joka toi mieleen tietty sanan nisä. Kummallakin sukupuolella on nisät. Merkillistä. Miksi miehellä on nisät..? Tässä on yksi kompastuskivi näissä abrahamilaisuskonnoissa. Kaikissa on kumma seksuaalisuuden kammo. Ja naiskammo. Abrahamilaisuskontoiset miehet ovat aina kammoksuneet naiseutta. Homokammo juontaa myös siitä. Naismainen mies on kauhistus. Miesmäisesti käyttäytyvä ja pukeutuva nainen on suunnilleen paholaisen kätyri jne…

Yki Räikkälä

Otan vähän taaksepäin ja lievennän. Jos ei nyt ihan misogyynistä tekstiä, niin ainakin asenteellista ja yleistävää. Täällä on tartuttu ilmiöihin, jotka eivät ole kovin yleisiä, mutta sitäkin näkyvämpiä. Olette menneet iltapäivä- ja juorulehtien juttujen ja kuvien mukana ja tehneet näistä yleistyksiä. Mutta en mene sanomaan, etteikö Me Too -ilmiö olisi tullut asiasta. Onhan tuo seksuaalinen häirintä ollut takavuosina aivan normihomma. Naiset ovat olleet ns. luvallista riistaa eli kohtelu on ollut mitä on ollut.

Aki Sirkesalon biisi on jo varsin vanha, vuodelta -96, eikä silloin juuri puhuttu julkisuudessa naisten kokemasta ahdistelusta. Tuo teksti ei nyt enää menisi läpi. Siinä on sellainen tunkkainen vivahde, että nainen, tuo ilmiselvä Eeva, viekottelee miestä. Ja mies lankeaa, mutta se on kyllä ihan naisen vika… 🙂

Ja sitten: en ole vihervasemmistolainen. En kuulu mihinkään puolueeseen, vaikka ajatukseni maailmasta ja oikeudenmukaisuudesta on lähellä vasureita. En myöskään ole tuonut minkäänlaista vihaa esille koko täällä oloaikanani. Ainoa viha, joka sisälläni voisi katsoa olevan, kohdistuu diktatorisiin johtajiin ja niihin, jotka järjestelmällisesti ja tieten tahtoen riistävät vähäosaisia. Piste.

Yki Räikkälä

En oikein tiedä vihervasemmistolaisesta ajattelusta, ainakaan sellaisena kuin sitä nykyisin esitellään: ihan kauheata ja tuhoisaa ajattelua… Itse olen toiminut ns. vihreästi jo nuoruudestani asti. Siitä lienee joku 50 vuotta kun jo annettiin tuomiopäiviä ihmiskunnan tuhlaavasta elämäntyylistä, saastumisesta jne. Minusta tuli ns. tiedostava nuori. Typerä ilmaisu tuo tiedostava, mutta sellaista käytettiin. Siitä lähtien olen kierrättänyt ja pyrkinyt kaikenlaiseen säästeliäisyyteen. Valojakaan en jätä missään milloinkaan päälle mikäli tilassa en tai kukaan muukaan ole. Sikäli elän ja ajattelen ”vihreästi”, mutta vihreä en ole milloinkaan ollut enkä tule olemaan. Vasemmistolaista ajatteluni voi sanoa olevan, mutta sekin perustuu oikeudenmukaisuuseetokseen, ei niinkään poliittiseen näkemykseen.

Olen eri mieltä tuosta ”vihervasemmistolaisesta” ajattelusta siinä, että erimieltä olevia pitäisi vihata. Tunnen paljon ihmisiä, jotka varmaan luokiteltaisiin tuohon vihervasemmistoon. Missään en ole nähnyt vihaa. Päinvastoin.

Metoo lähti aiheesta. Naisten ahdistelu ja naisviha on ollut ja on todellisuutta. ”Hei kivan lyhyt hame” – nuorta frisbeegolfaria halventava video nosti naisten aseman lajissa esiin, nyt Suomeen tulee Euroopan suurin kisa naisille  … nosti pintaan keskustelun naisten asemasta suosituksi nousseen lajin sisällä. Epäasialliseen käytökseen ovat ottaneet kantaa myös monet miespelaajat.” Yle 13.9.

Naisviha -sanahaulla tulee valtava määrä esimerkkejä aivan nyky-Suomessa edelleen esiintyvästä naisvihasta. Ei se ole vain Talibanin ja muiden islamistiporukoiden juttu. Metoo nosti yksityisen yleiseksi. Jokainen häirintätapaus on yksilön kokemus, usein niin henkilökohtainen ja intiimi, ettei siitä halua puhua kenellekään. Häpeä siitä mitä itselle on tehty, voi olla musertava ja estää asian käsittelyn. Niinpä monet kuuluisat henkilöt saivat jatkaa käpälöintiään vuosikymmeniä rauhassa. Yllättävää minulle oli se, että vaihtoehtomusiikkipiireissä, joissa itsekin olen ollut, on MYÖS tuota masentavaa käytöstä esiintynyt. Punktoo oli melkoinen herätys itsellenikin.

Päivi Räsänen EI ole joutunut vainotuksi ”jokaisesta lauseesta jonka siitä vanhasta toistaa”. Hän on saanut syytteen VAIN siitä yhdestä raamatunlauseen käytöstä. Tosin pelkkä twiitin tekstikin oli onneton. Hän siis ilmoitti merkittävänä poliitikkona julkisesti seksuaalivähemmistön esiintymisen olevan häpeä ja synti. Mutta kertokaas mistä muusta raamatulla läimäisystä häntä on ajettu takaa? Hänen vuosien takaisesta lähetyspäivillä Kankaanpäässä toteamuksesta, että Jumalan sana voi mennä Suomen lain yläpuolelle, ei kovin suurta hälyä noussut eikä ajojahtia, vaikka hän melkoisen arrogantisti poliisiministerinä julkisessa tilaisuudessa kertoi kansalaisen voivan rikkoa lakia, jos katsoo uskonnon olevan enemmän oikeassa…

Anne Mikkola

Niin… tässä näyttäisi olevan sellainen molemminpuolinen lankeaminen kyseessä. Vitsit se olisikin siistiä, jos miehet alkaisivat kutsua näitä naisia variksenpelättimiksi ja hirveiksi… Olisi kiva nähdä, olisiko sillä mitään vaikutusta. Jos ei, niin sitten kait tuo Taunon teoria naisten sisäisestä skabasta on oikea. Tosin onko se sisäinen skaba riippumaton siitä, mitä miehet noin yleensä ajattelevat näistä ”rakennenaisista”

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial