Sanna Marin – väärässä paikassa

Johtuukohan oikeistomedian – Ylenkin (nykyisin varsin kokoomuslaistunut) – levittämä ja yllyttämä ja täälläkin nähtävästi valloillaan oleva Sanna Marin -viha siitä, että hän on väärästä puolueesta, nuori menestynyt nainen, liian hyvä ulkonäkö, kasvanut väärässä perheessä eli sateenkaariperheessä, vaiko mistä?

Joka tapauksessa hän on nähtävästi väärässä paikassa. Pitäisi olla keskiäkäinen mies Kokoomuksesta tai Keskustasta. Tai mieluiten Persuista.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
15 Kommenttia
Inline Feedbacks
Katso kaikki kommentit
Tauno J. Jokinen

Joo, Yki …

Olet oikeilla jäljillä. Syitä on sysissä ja sepissä. Nuori nainen päällikkövirassa herättää luonnonmukaista vastarintaa meissä buumereissa.

Samalla Marinilta on jäänyt huomaanatta, että pääministerin asemaan liittyy myös kultturisia odotuksia, joita kannattaa kunnioittaa.

Etteko Te Häpeä, Get Over It, Boomer ja vastaavat teinipolitiiset niskan nakkelut vahvistavat kriittisiä voimia.

On hienoa, että Sanna on ottanut asiakseen olla se vihollinen, joka yhdistää meitä setämiehiä.

Ulla Tuominen

Get Over It, Boomer ja vastaavat teinipolitiiset niskan nakkelut vahvistavat kriittisiä voimia.”

Onhan se noinkin, mutta ei ole helppoa tuo poliitikon elokaan. Siinä on aina enemmän tai vähemmän äänestäjien luupin alla. Eikä siitä oikein voi olla piittaamattakaan. Ja kun huono tuuri käy, sitä seilaa kämmistä toiseen. Milloin on aamiaiskohua ja milloin muuta riesaa. Siinä on poliitikko parka niin kuin se kansansadun harakka vastatervatulla katolla. ”Kun nokka irtos, niin pyrstö tarttui ja kun pyyrstö irtos ….

Anne Mikkola

Minusta vähän näyttää, että Marin käyttää asemaansa tarkoituksella hyväkseen tehdäkseen jotain viran ulkopuolista vaikuttamistyötä. Esimerkiksi nyt ajaa piippuun sitä, että pandemia on ohi tai yrittää muuttaa jotain asenteita tai olla setämiehistä tarkoituksellisesti piittaamatta. Tai sitten tämä on Kiurun uhittelua.
Mutta että samaan kuvaan paloittelusurmaajan kanssa? Kuinka tämä on parempi kuin taannoinen Immosen seisominen samassa joukossa jonkun vastarintaliikkeen aktiivien kanssa eräässä valokuvassa.

Anne Mikkola

No onhan se absurdia, että juuri Marin huseeraa yökerhoissa ilman maskeja koko yön, kun pandemia Suomessa on pahimmillaan. Terveydenhuolto henkilökunta rataa viimeisillä voimilla ja on kyseenalaista riittääkö tehohoitajia. Ihmisiä kuolee enemmän kuin koskaan. Hän – pääministeri – joka on kehottanut jättämään sukuloinnit ja muut joulujuhlat ja vastaavat tuonnemmaksi vielä viime vuonna ainakin.

Ulla Tuominen

Ainakin tällä jatkuvalla sirkuksella saadaan ihmisten huomio vedetyksi pois oikeista asioista. ”Marin julkaisee kuvan, Marin pesee hampaitaan. Marin bilettää, tviittaa sitä ja tätä” etc. Monilla alkaa olla mitta täynnä tätä ”Sirkus-Marinia”.
Kuka jaksaa tämän kohun keskellä olla kiinnostunut siitä, miten hän hoitaa Suomen asioita. Tärkeät ja oikeat asiat hukkuvat tähän mesoamiseen.

Kalevi Kauppinen

Paineita puretaan tavalla tai toisella, Marin on valinnut tämän tavan. Tärkeintä on kuitenkin se, miten valtakunnan asioita hoidetaan.

Anne Mikkola

Niin. Hoidetaanko? Ainakin setämies nimeltä Heinäluoma huuteli taannoin Brysselistä, että siellä ei Suomella ole mitään kantoja.

Tauno J. Jokinen

Niljakkaat setämiehet ovat nyt sitten tulleet anti-gendre kaapistaan ulos oikein ulkomaita myöten ja PöhnäPääMinisteriämme mollataan ympäri maailmaa.

Onhan näitä pöhnäpääministereitä toki ollut ennenkin. Ensimmäisenä tulee tietenkin mieleen Ahti Karjalainen, eikä Urho Kekkonenkaan aikanaan lasiin sylkenyt.

Johannes Virolainen ei omana aikanaan raittiina miehenä kelvannut pääministeriksi, mutta Matti Vanhanen teki komean pääministeriuran.

Nykyisin urvellus ja örvellys ymmärretään onneksi pahan luokan mainehaittana kotimaassakin – pilkkuun asti kännäminen on nuorten silmissä lähinnä buumereiden puuhaa.

Anne Mikkola

Heh..nyt päästiin Tauno-sedän lempiaiheeseen. Aika hyvin Marin minusta A-Studiossa selvisi. Ei olekaan ennen jaettu kansalle tietoa pääministerin ”iltakansiosta” tai eri puhelinlaaduista. Ei taida olla aiemmat ministerit syyttäneet niin paljon alaisiaan, tai puhelimiaan tai selvittäneet, millä twitterillä tietoja ottavat vastaan. Liekö ihan fiksua touhua.

Anne Mikkola

No.. osaa esiintyä, mutta eihän tämä itse asiaa, eli välinpitämättömyyttä mihinkään muuta.

CNN:n etusivullekin näköjään päässyt. On meillä kautta aikojen kansainvälisesti kenties ”suosituin” pääministeri, vai liekö?
Pääministeri, jonka pitäisi koronapolitiikkaa hallituksessa johtaa, ei tiedä sääntöjä, ja vetoaa tietämättömyyten tilanteessa, jossa kuolee eniten suomalaisia koko pandemian aikana ja tilanteessa jossa kolmasosa sairaalapotilaista on 2 kertaa rokotettuja. No joo. Mitäpä näistä pandemioista. Marinhan itse kait kirjoitteli ennen näitä asemiaan, että Big-Pharma näitä rokotteita syöttää ihmisille omaa ahneuttaa tai jotain sen suuntaista. (enpä muista tarkkaa stooria). Liekö koko pandemiaa siis olemassakaan… Ihan raikasta menoa.

Tauno J. Jokinen

Bildin artikkelissa on linkki videoon, jossa pääministeri bailaa bile-Ilmarin kanssa Corona-pullo kädessään.

Aika härskiä lipittää Corona-kaljaa yökerhossa ilman mitään maskia, kun Eurooppaa ollaan taas vaihteeksi sulkemassa.

Anne Mikkola

Marin trendaa myös Kiinassa.
Kyllä nyt maailman onnellisimmalla maalla menee hyvin. Etusivulla Englannissa, CNN:ssä, jenkkien viihdeohjelmissa, Saksassa, Pohjoismaissa ja Kiinassa, ja näin ollen varmaan kaikkialla. Al-Jazeerassa ei eilen trendannut uutisissa, mutta se onkin laatujulkaisu.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial