Rukoukset kuullaan ja vastaus ottaa päähän

Paljon on amerikkalainen kristikansa rukoillut ja vastaus on tullut: Joe Biden on presidentti ja Georgiasta saatiin tärkeään senaattiin demokraattienemmistö, kun kaksi republikaanisenaattoria korvattiin tiukan vaalitaiston jälkeen demokraateilla, joista toinen on ensimmäinen Georgiasta valittu musta senaattori.

Vaan hyväksyykö Trump tuloksen, joka on kaikilla mahdollisilla mittareilla täysin rehellisillä vaaleilla demokraattisesti saatu ? (Paitsi Annen kannattamien mielipuolisten mielikuvitusteorioiden mukaan). Kiittävätkö evankelikaanikristityt Jumalaa rukousvastauksesta? Tuloksena on Washingtonissa nähtävä trumpilaisten terroristihyökkäys. Se on looginen jatko Trumpin valheille, joille suomalaisetkin demokratiakielteiset persuhenget ovat hurranneet.

Mutta oikeus ja demokratia ja sananvapaus ovat voittaneet ja umpimieliselle sokeudelle on annettu isku. Eihän se hulluutta poista, surullista kyllä.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
8 Kommenttia
Inline Feedbacks
Katso kaikki kommentit
Markku Hirn

Kai kaikki ovat katsoneet kuvia Washingtonista tänään? Yksi asema lähetti pitkiä pätkiä Trumpin puheesta, jossa hän taas julisti että hän ei koskaan tule myöntämään häviötä. Oli hurjaa kuunnella hänen tuulesta tempaamia lukuja. Mies on pähkähullu. Kannattajat sitten hänen yllytyksensä myötä kävelivät kongressi palatsille ja rahvaan tapaan, kun mitään ei tapahtunut , alkoivat saada tapahtumista aikaan.
Oli aikamoinen järkytys kuinka lauma valloitti parlamentin ilman että sitä pystyttiin suojelemaan. Mitenkähän USAn arvovallan laita on tämän jälkeen. Kaikki kolme asemaa jota seurasin kirosivat Trumppia joka istui hiljaa mököttäen Valkoisessa Talossa. Vasta kun Biden oli puhunut niin Trump tuli esiin ja kehotti rahvasta menemään kotiinsa.

Kaikkien poliisi aktiofilmien Paratiisi oli kun puulla päähän lyöty . Kilttejä sivuun vetäytyviä poliiseja jotka antoivat rikkoa ikkunoita ja hulinoitsijat vaeltelivat kaikkein pyhimmässä.

Oli kuitenkin hyvä että poliisi loppuselvityksessä ei käyttänyt väkivaltaa ja niin säästyttiin uhreilta . Mutta että tällaista pääsi tapahtumaan ja vaalien selvittely ,mikä on luku sinäänsä, jäi kesken.

Tauno J. Jokinen

Markku, …

”Kilttejä sivuun vetäytyviä poliiseja jotka antoivat rikkoa ikkunoita ja hulinoitsijat vaeltelivat kaikkein pyhimmässä”

Luonnollisesti poliisit istuvat kuin kirsikka sukassa, koska koko vuoden ajan BLM-suvakit ovat syyllistäneet poliisia työnsä tekemisestä. Mellakassa kuoli neljä ihmistä, joista yksi poliisin surmaamana. Saapa nähdä nouseeko tästä poliisiväkivallasta ”White Lives Matter”-kohu.

Viimeksi muokattu 6 kuukausia sitten by Tauno J. Jokinen
Anne Mikkola

Kuten olen sanonut ei tämä ole ohi ennen kuin vaaliepäselvyyksiä käsitellään jossain eikä vain paeta vastuuta joka puolella.

Anne Mikkola

Tuo on se puhetyyli jota puolet jenkkiläisistä on kuunnellut 4 vuotta. Tuon vihapuheen hedelmää nyt tullaan näkemään siinä kuin Trumpinkin toimien hedelmää. Hyrsky on vihapuhujien aatelia. Rauhan puolesta hän ei ainakaan puhu. Ei rauha tule jenkkiläänkään hiljentämällä puolet kansasta. Kyllä siitä seuraa mieluummin asioita jota on totuttu näkemään entisissä Neuvostoliiton osissa tai vastaavissa diktatuureissa.

Viimeksi muokattu 6 kuukausia sitten by Anne Mikkola
Yki Räikkälä

Trump kiihotti ja yllytti tunnin ajan kannattajiaan ennen kuin alkoi tapahtua. Facebook ja Twitter sulki istuvan presidentin tilit – hän ei lakannut niissäkään kapinaan yllyttämistä ja demokratian sivuuttamista.

Alkoi siis tapahtua – kiihottunut väki alkoi tunkeutua kongressiin ottamaan demokratian omiin käsiinsä. Neljä kuoli. Mitkä ovatkaan seuraukset..? Demokraatit saavat mitä ilmeisimmin pitkän valtakauden ja aivan Trumpin aikaan saamana. Poliittinen ura loppui kuin seinään.

Ehkäpä sekin nähdään, että istuva presidentti pannaan viralta, vaikka kaksi viikkoa vielä on kautta jäljellä.

Tosi-TV-tähti joutui nyt ihan oikeasti kohtaamaan todellisuuden. Ehkä hän ei siltikään sitä erota omasta harhaisesta maailmastaan.

Yki Räikkälä

Trump ei onnistunut vain jakamaan kansaa ja repuleita kahtia, vaan myös nähtävästi Perussuomalaiset. Huhtasaari ja monituinen joukko kentän persuja fanittaa yhä, mutta johto alkaa kääntää kantojaan.

– (Trump) hyvin nololla tavalla osoitti oman kykenemättömyytensä toimia kansan puolesta. Hän itsekkäästi halusi jopa aiheuttaa kaaosta maassa.
– Trumpin olisi pitänyt jo aikaisemmin ymmärtää, ettei hän pysty itsevaltiaan kaltaisesti toimimaan demokratiaa vastaan.

Ja nämä sanat nyt tuoreeltaan lausui kansanedustaja Mika Niikko (ps), entinen trumpisti, joka vielä vähän aikaa sitten toivotti Trumpille pikaista paranemista ja menestystä vaaleissa.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial