Rokotekertomusta…

No niin. Moderna alkoi n. 2 päivää rokotuksen jälkeen tuntua koko kädessä semmoisena jonkinasteisena tuntemuksena/kipuna. Ei nyt haitaksi asti, mutta sen verran että jätin kurtturuusun juurten nykimisen odottamaan parempia aikoja.

Sitten kaikki näytti rauhoittuvan ja viikonloppuna ja sahailin juttuja pihalla. Ja nyt sitten 1 viikko 5 päivää myöhemmin käsivarressa on kuin jonkun jättimäisen itikan aiheuttama valtaisa kuumottava punainen alue, jossa ei ole mitään itikanpistosjälkeä. Jos levittää sormensa ja kämmenensä sen päälle, niin ei saa peitettyä oliota. Ei kai mikään punkki kulje kolmen pitkähihaisen läpi sentään. Sen verran kylmä on ulkona ollut, että vaatetus on ollut kiitettävä.

Ei se juuri kipeä ole, mutta kuitenkin. Ohjeistuksen mukaan tämmöiset oireet tulevat 2 päivän sisällä rokotuksesta. Ajattelin sitten testata toimimatonta terveysjärjestelmää. Soitin lapussa mainittuun puhelinnumeroon, joka annettiin rokotepaikalta. Sieltä nauha sanoi, että jos ei isompi hätä, ota yhteyttä terveyskeskukseen. Soitin sitten terveyskeskukseen n. 2 tuntia sitten, ja ajattelin, ettei ne ehdi enää soittaa takaisin (kun usein eivät ehdi), mutta kuinka ollakaan soitto tuli takaisin ja ehdin jo vähän katua turhia soitteluita moisen pikku pläntin takia. Mutta kuinkas ollakaan, täti otti asian ihan vakavasti, vaikka itse jo ryhdyin vähän vähättelemään. Sanoi, että ei ole ihan normaalia ja että haluavat nähdä ja ottaa verikokeet ja katsoa arvot. Että sillai sitten. Huomenna terveyskeskukseen, jollei reaktio ala siksi mennessä himmetä.

Se oli siis Moderna annos yksi. Ihanko totta teillä muilla ei oireita? Vai oletteko välttäneet koko rokotteen?

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
9 Kommenttia
Inline Feedbacks
Katso kaikki kommentit
Tauno J. Jokinen

Mulla oli toisena päivänä jonkin verran kipua ja kuumeilua. Kesti vajaan vuorokauden

Viimeksi muokattu 1 kuukausi sitten by Tauno J. Jokinen
Yki Räikkälä

Minuun on tykitetty kaksi annosta Pfizeri Comirnatya. Ei mitään. Ellei nyt sitten hetken kestänyttä pikku kipuilua rokotuskohdassa. Kuten muistelen aikoinaan aina olleen rokotuksissa. Läheisilläni ja tutuilla toisen piikin jälkeen vähän väsymistä, ei muuta.

Kalevi Kauppinen

Minulla ei mitään.

Kalevi Kauppinen

Koronarokote ei sisällä taudinaiheuttajia, kuten monet muut rokotteet sisältävät, joten ei syytä huoleen.

Tapio Puolimatka kirjoitti kyllä seurakunta lehteen rokotteen voivan aiheuttaa jotain oireita, jonka johdosta sai lehteen porttikiellon. Vaikea sanoa, mikä se totuus sitten on, itse uskon, että rokotuksen ottaminen on suotavaa, jos haluaa, ettei saa tautia itse tai tartuta muita.

Yksi kerta antaa vain vähän suojaa, sen takia olisi hyvä ottaa kumpikin kerta, jos haluaa suojan olevan tarpeeksi hyvä.

Tämän hetken tilanne sairaaloissa on se, että potilaat ovat pääsääntöisesti ilman rokotusta saaneita nuoria. Tämä kyllä kertoo jotain.

Tauno J. Jokinen

Yksi kerta antaa vain vähän suojaa, sen takia olisi hyvä ottaa kumpikin kerta, jos haluaa suojan olevan tarpeeksi hyvä.

Joo Kalevi, …

Asia on kuten sanot. Totuus on hyvin pitkälti niin, että kaikki saavat jossain vaiheessa perussuojan koronavirusta vastaan – joko sairastamalla tai sitten rokottamalla. Kahdesta vaihtoehdosta sairastaminen on se huomattavasti ikävämpi vaihtoehto.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial