Raja-aita

Suomen ja Veväjän rajalle suunnitellaan raja-aitaa. Olisiko kukaan arvannut kymmenen vuotta sitten, että nyt katsotaan raja-aita tarpeelliseksi, enpä usko. Niin se vaan maailman tilanne muuttuu. Onhan niitä muureja ja aitoja rakennettu ennenkin erilaisiin tarkoituksiin, on rakennettu sitä varten, ettei oman maan kansalaiset eivät pääse maasta pois tai vieraan maan kansalaiset ei toivottuina pääsisi tulemaan maahan.

Suomen kohdalla tilanne on se, että Venäjä on niin arvaamaton toiminnassaan, ettei voi ennakkoon tietää, mitä siellä suunnitellaan Suomen osalle. Eniten pelätään sotaa pakoon lähteviä ja heidän mukanaan pahoissa aikeissa tulevia nuoria miehiä, joita Venäjä on tänne lähettänyt. Putin tulee reakoimaan jollakin tavalla ennen pitkää suomessa oleviin kansalaisiinsa, miten, sen tulevaisuus näyttää.

Raamattu puhuu suurista ahdistuksista, joitä tulee olemaan lopun aikoina. Maailman tilanne on tällä hetkellä sellainen, ettei muuta enää tarvitsi, kuin ydin sota leimahtaisi, niin ahdistus olisi täydellinen, joka koskisi meitä kaikkia. Sitä ei tiedä, tuleeko suuri hävitys nyt vai satojen vuosien päästä, mutta sen voi uskoa, että se tulee aikanaan.

Pelko jäytää monien mieltä, joka johtaa monenlaisiin mielen ja ruumiin sairauksiin. Tämän takia meidän tulisi löytää sellainen elämän perusta, joka kestää kaikki koettelemukset. Itse ei voi tätä perustaa saada omasta voimastaan, mutta sen löytää jokainen, joka sitä haluaa. Kaikki varmaan tietävät sen, mistä tämän löytää, koska se vaatii uskoa hänen voimaan, joka on maailman luonut.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Tilaa
Ilmoita
1 Kommentti
Inline Feedbacks
Katso kaikki kommentit
Tuomo Hirvi

Raja-aita vain heti täydeltä pituudelta. Kyllä se niin on että ”ryssä on ryssä vaikka voissa paistais”. En tarkoita että mikään olisi kansan ja kansalaisten vika vaan kun elät pimeydessä ja tiedottomuudessa vuosikymmeniä niin mikään ei muutu hetkessä.

Kun Gorbatshovia olisi ymmärretty ja tuettu niin meillä olisi loistava naapuri jossa rajattomat mahdollisuudet käydä kauppaa. Mutta hän olikin liian järkevä mies venäläisille.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial