Pakotteet

Valtakunnan syyttäjälle Raija Toiviaiselle vaaditaan USA lakien makaan maahantulokieltoa, toteutuuko tämä, sitä on vaikea sanoa, mutta uskonnon vapaus lain mukaan se olisi tehtävä.

”USA:ssa vuonna 1998 säädetty laki velvoittaa USA:n liittovaltiota asettamaan pakotteita mitä tahansa sellaista maata kohtaan, jossa loukataan uskonnonvapautta. Pakotteista päättää lain velvoittamana presidentti, mutta Yhdysvaltain kansainvälinen uskonnonvapauskomissio (USCIRF) antaa neuvoa siitä, mitä maita kohtaan pakotteita tulisi asettaa. Dosentti Markku Ruotsilan mukaan kymmenen erittäin vaikutusvaltaista professoria on lähettänyt komissiolle kirjeen, jossa vaaditaan sekä maahantulokieltoa että talouspakotteita valtakunnansyyttäjä Raija Toiviaiselle, hänen perheenjäsenilleen sekä Toiviaista avustaville syyttäjille.”

YouTube

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
23 Kommenttia
Inline Feedbacks
Katso kaikki kommentit
Anne Mikkola

Kyllä pitäisi sulkea kaikkien pankkitilit, jotka näitä ihmisoikeusloukkauksia katsovat sivusta. Panemme toivomme jenkkeihin. Tämähän on jenkkitotalitaristien toimintatapa. Sitä ei tarvita lisää, mutta suomalaisten pitäisi ryhdistyä. Onneksi tuo Puopolo on ryhtynyt edes toimeen, ja jostain syystä saa vielä toimia valtamediassakin.

Yki Räikkälä

Sulkea pankkitilit? Mutta eikös tämä ole ihmisoikeuksiin puuttumista? YK:n ihmisoikeuksien julistuksen 17. artikla tulee mieleen. Entä miten näiden tulisi sitten tulla toimeen jos pankkitilit suljetaan? Annetaanko riutua nälkään ja puutteeseen vai annetaanko näiden hakea 25. artiklan mukaan sossua..?

Niin muuten, tulevassa oikeudenkäynnissä ei tulla käsittelemään uskonnonvapautta, vaan kiihottamista kansanryhmää vastaan. Suomessa on uskonnonvapaus ja Raamattua saa lainata vapaasti.

Ja miten niin media on ollut hiljaa tästä tapauksesta? Päivi Räsäsen tapausta on käsitelty runsaasti eikä tuota jenkkirprofessorien vaatimusta ole hyssytelty. Siitäkin on ollut uutisia.

Yki Räikkälä

Googelittamalla löytyy niitä uutisia.

Kyllä media uutisoi kaikesta mikä vaatii tiedonvälitystä. Tietty on niin, että toimitukset arvioivat, mikä on uutisoinnin väärti. Valitettavasti varsinkin iltapäivälehdet harhauttavat ihmisiä tarjoamalla kevyttä julkkisjuoruilua jonka alle helposti jää sitten vakavammat yhteiskunnalliset topikit. Mutta kansasta suurta osaa kiinnostaa kevyt ja triviaali ja sen mukaan tuotetta myydään.

Yki Räikkälä

Valitettavasti näin on. Mutta Suomessa on sananvapaus. Ja uskonnonvapaus. Päivi Räsästä ei syytetä Raamatunlainaamisesta tai uskontonsa tunnustamisesta, vaan vähemmistön loukkaamisesta. Kiihottamisesta kansanryhmää vastaan.

”Apaulaisprofessori Tatu Hyttinen kuittaa hölynpölyksi puheet siitä, että käräjäsalissa alettaisiin tulkita raamattua.” -Yle 30.7.

Päivi itse on antanut ymmärtää, että käräjäsalissa tutkittaisiin Raamattua. ”Raastupa ei ole oikea paikka raamatuntulkinnalle” & ”Rikosasiana Raamatun tekstien soveliaisuutta ei ole Suomessa aikaisemmin oikeudessa käsitelty”.

Tämä on joko tietämättömyyttä tai silkkaa harhautusta. Näin ei tule siellä rosiksessa tapahtumaan.

Anne Mikkola

Etkö Yki tiedä, että juuri näin tekevät nyt. Sitä juuri vastustin, mutta kieleni on liian sekavaa. Jenkit saavat polkea maailmankansalaisten ihmisoikeuksia ihan vapaasti. Suomen kansalaisetkaan eivät välttämättä saa pankkitiliä, jos jenkit niin tahtovat. Ainakaan jos ovat sukua Putinin kavereille. Ilmeisesti myöskään yhdistykset eivät enää saa välttämättä pankkitiliä jne. En ymmärrä miten tämmöisen edessä vaietaan. Ja en myöskään ymmärrä miten tulevat toimeen.

Tämä jos joku on fasismia ja sitähän riittää. Tässä yksi suoritus tältä päivältä:
https://www.is.fi/kotimaa/art-2000008323857.html?

Yki Räikkälä

Ei tuo ole fasismia. Se on reaalitodellisuutta. Kyllä se rokote pitäisi ottaa, ellei ole selvää terveydellistä estettä. Jos ei ota periaatteellisista syistä ja koronan takia joutuu sairaalahoitoon, pitää olla omavastuu.

Tänään kuulin, että eräs porilainen yläasteikäinen poika oli ollut pari kuukautta pois koulusta sydänvian vuoksi. Vika oli paljastunut joku aika sitten vasta. Hän palasi tänään kouluunsa, kun pitkäkestoista ja pitkää hoitoa (ilmeisesti HYKSissä) vaativaa sydänoperaatiota ei ole voitu tehdä, koska muiden jonottajien lisäksi on joukko koronapotilaita, joista osa vaatii tehohoitoa. Tämä siis pojan itsensä kertomaa.

Anne Mikkola

Minusta tuo nimenomaisesti on fasismia. Ihmisarvo arvotetaan poliittisesti – omaan korvasyyhyyn. Todella masentavaa. Samantien sitten voi muuttaa koko terveydenhoidon yksityiseksi. Jokainen vastaa omista taudeistaan. Jenkkimeno. Jälleen kerran ulkomaalaisten takia luovutaan suomalaisesta verovaroin kustannetusta terveydenhoidosta. 70-80 noista tehohoitoa tarvitsevista eivät osaa suomea tai ruotsia äidinkielenään. Rasisti kaiken lisäksi olet.

Jos mitään oikeudenmukaisuutta on, kaikki mahdollisesti alkoholista tai tupakasta tai huumeista tai ylipainosta tai sokerin syönnistä johtuvat hoidot joutuu jokainen korvaamaan itse. Ja tietenkin kaikki onnettomuudet, joissa vaikka kaatuu. Katsosi nyt vähän eteensä. Nämä voisi ensin laittaa ihmisten omalle vastuulle.

Vaarallisen rokotteen ottaminen kun lääketiede on politisoitunut on sellainen juttu, että siitä ei pitäisi sakottaa. Maallikko ei voi ymmärtää mistä on kyse. Valheen maallikko ymmärtää, mutta ei rokotteen mekanismeja. Nuo hvetin tohtorit ovat itse sössineet maineensa. Huolehtivat vain uristaan. Siitä pidä ihmisiä syyttää.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by Anne Mikkola
Yki Räikkälä

Ei rokottamisessa ole kysymys poliittisista linjauksista. Eikä sillä ole tekemistä ihmisarvon kanssa.

Rasisti? As you like it. En ole seurannut juurikaan rokotekeskustelua enkä seurannut sairastuneisuus-, tehohoito- tai kuolintilastoja. En tiedä keitä kaikkia tai minkämaalaisia tehohoidossa on.

Tupakoijia syyllistetään ja näitä vaaditaan maksamaan hoitonsa itse, jos sattuvat syöpään sairastumaan. Onko siinä sitten kyse poliittisesta ihmisarvotuksesta? Entä sinun mielestä, ovatko tupakoijat ja sairastuneet samalla viivalla tässä asiassa rokotteen ottamatta jättäneiden ja sairastuneiden kanssa?

Lääketiede politisoitunut? Miten tämä ilmenee? Ja sitten: koronarokote ei ole vaarallinen. Vastuullinen kansalainen ottaa rokotteen. Nyt tehohoidossa on yksinomaan rokotekriittisiä.

Anne Mikkola

Et yhtään tarkista sanomistesi totuutta näköjään. Ainakin myönnät ettet seuraa koko asiaa.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by Anne Mikkola
Yki Räikkälä

Etten tarkista? ”Näköjään”. Ei, kyllä pyrin tarkistamaan. Aina ei tule tarkistettua, mutta tässä asiassa minulla ei ollut muuta esitettävää kuin SE fakta, että tehohoidossa on nyt vain rokottamattomia. Tämä siis on oman seuraamisestani omaksumani tieto. En nyt kuitenkaan seuraa joka päivä tätä koleratilannetta…

Ja niin: esitin kysymyksen pari. Et vastannut.

Anne Mikkola

Totta kai tupakoijia pitää hoitaa yhtä lailla kuin kaikkia ihmisiä. Mitä politisoitumiseen ja tuohon muuhun tulee, pitäisi varmaan kirjoittaa oma blogi. Se on karua katseltavaa. Vähän turha kai sinulle siitä on kirjoittaa, kun torjut vaan kaiken lähtökohtaisesti.
Mietin jos kirjoittaisi niiden paikkoihin jotka rokotetta eivät ota. Tosin olen yrittänytkin jossain tuttujen ketjuissa mutta kommenttini ja oppimani tiedon jakaminen menee kuuroille korville – silloinkin kun joidenkin edes pitäisi tuntea minut kohtalaisen konservatiivi-änkyrä-uskovaaa muistuttavana elämänmuotona. Ja siten ikään kuin heidän puolella olevana.

Jakolinjat ovat todella kovat. Kiitos vain poliittinen lääketiede. Ja aikamme stalinismin harjoittajat. Luottamus on mennyt… ja liekö sitä koskaan saadaan takaisin.

Ulla Tuominen

”Luottamus on mennyt… ja liekö sitä koskaan saadaan takaisin.”
Sinpä sen sanoit….Oletko Anne ajatellut, että tämän päivän ihminen pelkää, pelkää ilmastonmuutosta, coronatartuntaa tai rokotehaittoja tai niitä molempia, idän uhkaa, putinisteja, sosiaalisesti sopimattomia mielipiteitä ja sittä, että niiden vuoksi on hyvällä tuurilla raastuvassa. Pelkää omia puheitaan, hallitsematonta maahanmuuttoa tai vaihtoehtoisesti sen arvostelemista.

Media ruokkii ansiokkaasti näitä pelkoja, mutta toisaalta meidän on pakko roikkua päiväkausia verkossa tarkistamassa mitä nyt pitää pelätä ja miten ajatella.

Orwellin Vinku-possu vei lampaat laitumelle ja opetti niille miten nyt pitää määkiä.

Pelkäävää ihmistä on helppo hallita.

Anne Mikkola

On tuo käynyt mielessä kyllä. Mistä se pelko sitten johtuu.. onko joku sitä tarkoituksellisesti syöttämässä meille, on toinen juttu. Ymmärrän jotenkin oikein hyvin, että hallituksen tuleekin/tulikin pelätä suomalaisten hengen puolesta tämän oudon viruksen edessä. Aika hyvin minusta siinä kuitenkin toimivat.

Nuo ovat ikäänkuin normaalia ”kuoleman/sairauden pelkoa”, mutta sitten on koko ajan se stalinistien lietsoma totalitaristisen mielivallan aiheuttama pelko. Jännää on seurata miten uskovat jakautuvat tämän pelon edessä.

Hyvin tuon sanoitit. Pistäpä blogiksi?

Seppo Heinola

”Jos mitään oikeudenmukaisuutta on, kaikki mahdollisesti alkoholista tai tupakasta tai huumeista tai ylipainosta tai sokerin syönnistä johtuvat hoidot joutuu jokainen korvaamaan itse.”
Eroaa rokotuskielteisistä koronaan sairastuneista sikäli ettei alkoholismi ja liikalihavuus ole tarttuvia tauteja. Ilmanasialista syystä’ rokottamatta jättäytyneet saatavat olla hengenvaarallisia muille ihmisille.

Yki Räikkälä

Tämä eroavaisuus todellakin on.

Anne Mikkola

Miksi rokottamattomat olisivat niin hengenvaarallisia rokotetuille? Tuossa ei ole mitään järkeä. Korona ei mihinkään katoa. Rokeetteen ja lopulta oman aidolle virukselle syntyneeseen puolustukseen varaan tulevevaisuus perustuu – rokotetuillakin. Siis tämän hetken ymmärryksen mukaan – sikäli kun mitään noista asioista ymmärrän (ja seuraan joka päivä näitä tohtoreiden tutkimuksia ja homman kehittymistä).

Ei kukaan usko että virus johonkin häviäisi vaikka kuinka rokottaisi. Tämä on tätä median politiikkaa, jolla pyritään vain syyllistämään.

Onko todella fakta, että tehohoidossa on vain rokottamattomia. Jos noin on, sitten on kyse epätavallisesta sattumasta. Maailmalla näin ei suinkaan ole. Kyllä myös rokotettuja menee tehohoitoon, vaikkakin paljon vähemmän. Rokote ei ole koskaan ollut mikään 100% suoja yhtään miltään.

Rokottamattomat voivat vielä päätyä siunaukseksi kaikille. Nimenomaan rokotetuille, jos he tarjoavat 2 kertaa rokotetuille mahdollisuuden saada aito virus turvallisesti ja ajoissa, ja siten rakentaa rokotetuille kestävä oma luonnollinen immuniteetti.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by Anne Mikkola
Seppo Heinola

Sanoin Anne ’muille ihmisille” en ’rokotetuille.’ Rokottamattomat ovat siis vaaraksi enin toisilleen ja osin myös joillekin rokotetuillekin saattaessaan levittää viirusta, sillä nämä uhoajat/piikkipelkurit eivät kaiketi käytä liiemmin maskejakaan. Ja en todellakaan soisi saavani virusta vain vahvistaakseni immuniteettiani sillä ikäni ja keuhkovikani johtaisivat minut yhdessä viruksenkansa tod. näk. viheliäiseen ja tuskallisen tukehtumiskuolemaan.

Anne Mikkola

Ok. Hyvä. Nyt kun näyttävät kaikenmaailman fasistit selittävän, että rokottamattomat ovat uhka ihmiskunnalle ja heidät pitäisi enemmän tai vähemmän eliminoida, erehdyin tulkitsemaan tekstisi siitä kontekstista.

Korona kiertelee joka tapauksessa ja rokotteen antama immuunipuolustus on aina heikompi kuin luonnollisen puolustuksen. Siksi jos haluaa pitkää ikää, varsinkin keuhkovian kanssa, olisi paras saada luonnollinen tauti niin nopeasti kuin mahdollista, eli 6 kk sisällä tokasta rokotteesta. Eli suosittelen lämpimästi hakeutumaan rokottamattomien yhteisöihin – jos viimeisestä rokotteestasi on alle 6 kk. Jos pidempään, sitten ei enää kannata, ellei hae boosteria.

Toki rokotteen toivotaan vaikuttavan pidempään, mutta se on selvää, että koronan kanssa pitää sitten kuitenkin pystyä pysymään hengissä kolmisen päivää, että ne nukkumaan menneet immuunijutut ehtivät tulla niiden kaikenlaisten kiertelevien viestittelijäsolujen herättelemiksi. Tämän toimimista ei kait vielä edes tiedetä. Se toimii, jos rokote toimii ns. oppikirjan mukaisesti. Ei ole syytä olettaa, etteikö toimisi oppikirjan mukaisesti (Dr. Been oikein näytti tekstit immunologian perusoppikirjasta sivulta 9. ).

Aika vinkeäitä nämä ihmisen puolustusmekanismien toiminnat.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by Anne Mikkola
Seppo Heinola

Kyllä se ’luonnollinen tauti’ hyvin todennäköisesti olisi kohdallani tappava,(ikä,keuhkovika) rokotuksista en ole saanut oireita ja olen pysynyt toistaiseksi terveenä. Rokotusta
välttänyt somea uskonut lähiomaiseni oli 10 vrk:ta hengityskoneessa ja lisäksi sai kurkkuun bakteeritulehduksen.

Anne Mikkola

Kyllä ne rokotteet ovat vallan tehokkaita aluksi. Se tarkoittaa sitä, että suurella todennäköisyydellä et edes huomaisi että sinulla on korona. Siinä juuri on rokotetun ja rokottamattoman ero. Tämä on selvä.

Se mikä on vähemmän selvä, että mitä kaikkia infarkteja varsinkin vanhemmille noista rokotteista on seurannut, kun lähtökohtaisesti lääkärit hokevat (ei johdu rokotteesta, ei aikaa tehdä haittailmoitusta).

Kun en ole lääkäri, niin varmaan voi esittää suosituksia ihan vaan ekonomistina. Hae boosteri, jos saat ja sitten vaan änkyröiden kanssa yhteydenpitoa. Rokotteen alkuaikoina (- 6kk) ne tuottavat vereen koko ajan immuniteettia. Ei se örkki pääse puusta pitkään. Ei haittaa keuhkoviat siinä. Pahimmillaan kait yleensä nenä valuu ja aivastuttaa, eli ei eroa normaalista pikku flunssasta. Korona ei muuten rokotetuilla yleensä aiheuta kuumetta tai yskää, joten et sitä edes koronaksi oikeasti huomaisi.

Jos rokote himmenee ja sitten saa örkin, niin sitten voi olla 3 päivää ongelmaa. Jos annat rokotteen himmetä, eli et juokse joka 6 kk:den välein rokotuksissa tästä loppuelämän, niin tuo on luultavimmin oikeasti järkeväkin toimintatapa. Toki on mahdollista, että se koko örkki vaan häviää, tai keksitään lääke, joka toimii myös taudin jo edettyä. Nyt lääkeet toimivat vain jos niitä saa alussa, ja meillä ei edes saa kun esim ivermektin on demonisoitu.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by Anne Mikkola
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial