Onko tämä pahaa unta

Voisiko tämä olla totta, kun aamulla herään, niin ensimmäisenä laitan valot päälle, mutta ei tule, koska sähköt ovat poikki. No, etsin kynttilän, jonka valossa menen vessaan, kun sitten yritän tyhjentää pytyn, niin ei tule vettä kuin vain sen verran kun säiliössä on. Kaurapuuroa en voi keittää, koska ei hella ei toimi, avaan jääkaapin, mutta sekin on lämmin ja ruoka alkaa mennä pilalle, samoin jääkaapissa olevat ruuat ovat sulaneet.

Televisio on mykkä, samoin radio, joten en saa tietoa mistään, mistä on kysymys? Kännykästä saan tietoa niin kauan kun akussa on virtaa.

Pakko lähteä kauppaan etsimään tuoretta ruokaa, mutta pankkikortti ei toimi, sitten pankkiautomaatille, ei sieltäkään rahaa saa.

Onko tämä pahaa unta, vai ei, ei se ole koska naapuri on samoissa vaikeuksissa. Elämme nyt sellaisia aikoja, jolloin voi tapahtua mitä tahansa, koska isoveli rajan takana ei ole suosiollinen meille.

Ei muuta, kuin kesämökille, ja sauna lämpiämään, kaivosta nostamaan pesuveden sekä juomaveden. Ruoka valmistuu kaasuhellalla, jos on mitä valmista.

Luontaistalous tuntuu olevan se viimeinen vaihtoehto, joka toimii aina.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
2 Kommenttia
Inline Feedbacks
Katso kaikki kommentit
Yki Räikkälä

Entä ne, joilla ei sitä luontaistalousmahdollisuutta tai kesämökkiä ole..? Herran huomaan?

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial