Onko Kepu Sinisellä Tiellä?

Kissatappelua kesti sitten sen koko viikon. Välillä jopa tuntui siltä, että Keskustapuolue olisi ollut aivan oikeallakin asialla. Valtiontalouden tulisi perustua tulojen ja menojen tasapainoon ja työpaikkojen pitäisi olla oikeita työpaikkoja. Ei se sitten oikeasti ollutkaan tärkeää – jos uskomme Keskustapuoluetta, mutta miksipä ihmeessä kukaan uskoisi?

Maailma on muuttunut Anneli hyvä. Ennen demari oli demari ja kepulainen oli kepulainen. Aidan yli ei huudeltu, vaan suutarit pysyivät Lestijoella. Nykyään puoluetta vaihdetaan pienimmästäkin syystä kuin tapakristitty avopuolisoa.

Edellisellä eduskuntakaudella Juha Sipilä piilotteli loikkareita auton takakontissa ja lenteli näytösluonteisesti pienlentokoneella Helsinki-Turku-Helsinki väliä, sekä huikkasi aina väliin radioviestillä omiaan hallitusneuvottelujensa etenemisestä. Lopulta Tasavallan Presidentti totesi, että tule jo pois sieltä taivaalta, sinulle nauretaan.

Vaaleissa kansa tuomitsi sekä Sipilän, että Peräkontin Pojat – Siikajoen transvestiittikin sai omalta listaltaan enemmän ääniä, kuin ex-pääministeri ja Peräkontin Pojat vapautettiin vastuusta kokonaan.

Tälläkin kertaa Tasavallan PresidenttiSetä puuttui Riihiteatterin kevätnäytökseen ja käski naisten vaieta seurakunnassa – ainakin siihen asti, kun koronarokotteet saadaan jaettua kaikille.

Siis sitä minä vain, että Kepu Pettää Aina. Kun meitä suomalaisia ei voi loputtomiin pettää, jää jäljelle pelkkä itsepetos – toivo siitä, että entisten valtionhoitajien puolue olisi jatkossakin valtionhoitajapuolue. Kukahan tällä kertaa tilaisi noottikriisin ja mistä löytyy Kekkonen kriisiä ratkomaan?

Maalaisliitto oli aikanaan itse mukana keksimässä vaalilainsäädäntöä, joka edellyttää kutakuinkin 10% kannattajamäärää puolueen pysymiselle puolueiden joukossa – tällä teatteriesityksellä tuo toive jää ensi vaaleissa haaveeksi.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
7 Kommenttia
Inline Feedbacks
Katso kaikki kommentit
Anne Mikkola

Heh Tauno. Kirjoitit ilmeisesti tuon noottikriisikyselyn ennen tuota Iltalehden uutista? Aika hauska indeed.

Ja lisää hauskutusta:
https://www.youtube.com/watch?v=J63xdXsbhoo&t=381s

Viimeksi muokattu 1 kuukausi sitten by Anne Mikkola
Tapio Tuomaala

”Ikävä kyllä narsismi on politiikassa pelkästään ansio. Kun moraalinen selkäranka on jäänyt kehittymättä, on helppo olla poliittinen auervaara ja luvata kansalle kahdeksan kaunista ja kymmenen hyvää, sekä tilata vääriä faktoja oman asian edistämiseksi.”

Olen Taunon kanssa samaa mieltä persuista. Timo Soini lupasi ummet ja lammet ja petti äänestäjänsä. Mukana petoksessa olivat hakkaraiset ja huhtasaaret…

Halla-aho tulee tekemään timosoinit, jos pääsee hallitukseen. Katteettomilla sekeillä on helppo vedättää köyhää kansaa.

Viimeksi muokattu 1 kuukausi sitten by Tapio Tuomaala
Anne Mikkola

https://www.youtube.com/watch?v=7biRJGUJC40
Tuossa vielä linkki Harkimon esitykseen. Näkyy sitä jo yli 18 000 kuunnelleen.

Anne Mikkola

Heh… Halla-aho on käynyt ottamassa sinulta vinkkejä. Vertaa noottikriisiin tilannetta aika sujuvasanaisesti tänään.
https://www.suomenuutiset.fi/tulossa-maanantain-tuumaustunnilla-halla-aho-ja-makela-vaativat-eu-tukipaketin-hylkaamista/

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial