On aika nähdä – Isä meidän


14. syys, 2021

Elämme Suomessa viimeisiä hetkiä etsiä totuutta ja oikeudenmukaisuutta.

Maa on luisumassa hulluuteen.

Kansankirkollinen hätä ei ulotu armolliseen evankeliumiin vaan ytimessä häärätään enemmän maallistuneissa rakkauden ja rakastelun teemoissa. ”Isä meidän rukousta” ei vielä ole karsittu mutta ei ole kaukana aika kun Jumalastakin halutaan tehdä sukupuoleton. Muka viisaat ja älykkäät leikkivät yksinkertaisilla sanoilla kun ei ymmärretä sisältöjä. Kun liikennemerkit vaihdetaan siksi että ulkomuoto kertoo kenellä on mitäkin habituksessaan ja se ärsyttää kun taivaallinen vihreä teoria ei ole totta oikeassa maailmassa.

Maailmaan ihastuneen kansankirkon ääntä lienee turha odottaa siinä vaiheessa kertomaan mikä on totuus. Jumalan totuus ihmisestä ja Jumalasta.

Kun Suomessa kuljetaan kohden hulluutta niin se tarkoittaa, että politiikka muuttuu kaiken hulluuden puolustajaksi vaikka sen pitäisi olla ihmisen asialla.

Kun Päivi Räsänen on joutunut maallisen ”ylituomarin” vainon kohteeksi niin siinä kaikki yrittävät löytää syytä miksi Jumalan Sanan lukeminen julkisesti voisi olla Suomen lain mukaan rangaistava teko.

Mistä tässä on kysymys. No tietenkin siitä, että nyt pyövelit käyvät Jumalan kimppuun muuttamalla lait sellaisiksi, että maassa voidaan tuomita kaikesta hyvästä, jopa siitä että Jumala rakastaa ihmistä ja syntistä ihmistä yli kaiken. Hänen armonsa kantaa kaikkialle.

Vihreä liike syntyi aatepohjalle, joka on pohjimmiltaan hyvin kristillinen ajatus viljelystä ja varjelusta. Kenen käsiin tämä liike on itsensä vienyt. Ei se piru ole vaan kaiken pahan, jonka tarkoituksena on tuhota ihminen.

Viimeisin hullutus oli keksiä huumeiden olevan tie maalliseen onneen. Siitä tässä täytyy olla kysymys, kun kaikkien myöntämän vakavan huumeriippuvuuden porttiteoria sivuutetaan, ja aiotaan sallia suomalaisten siirtyvän huumepolitiikkaan, jonka seurauksena on inhimillinen kärsimys ja yhteiskunnalinen tuho.

Tämä tie on ollut nähtävissä jo siinä vaiheessa, kun on alettu puuhailla yksilönvapauden kanssa.

Lakeja on muutettu niin, ettei meillä ole enää oikeaa yksilön vapautta. Emme voi uskoa ja elää kuin sisimmiltään kristillisessä maailmankatsomuksessamme uskomme.
Meillä ei ole avioliiton siunausta, tärkeämpää on tehdä erosta nopea ja kivuton. Tämä kuvaa sitä tapaa miten tässä maassa vähitellen on siirrytty välinpitämättömyyden yhteiskuntaan. Ongelmat ratkeavat sillä, että kielletään niiden olemassaolo. Keisarilla ei ole niitä vaatteita mutta ei hätää, ei pidäkään olla. Hän ei oikeasti ole olemassa.

Tärkeää on sallia tuntemusten pohjalta ja fiilistellen muuttaa Luojan luomaa sukupuolta ja antaa kertoa olevansa nainen miehen nahoissa. Ei ole naista ei miestä, Vihreässä aatteellisessa maailmassa. Sukupuolettomuus heille tarkoitta mitättömyyttä.

Ja mitä muuta kaikkea onkaan tämän aatteen ajamana ja muiden puolueiden hyväksymänä tähän maahan päästetty.

Ajatus on kaikella tuhota kristillinen arvopohja, jossa Jumalalla on kaikki valta Taivaassa ja maan päällä. Kun ei ole Jumalan pelkoa eikä Hänen siunaustaan tulee sutta ja sekundaa.

Tämän maan ainut toivo on Isä meidän -rukouksen sanoissa ja sisällössä. Se poliittinen ja kristillinen puolueohjelma pitää maailman tappiin saakka. Kun viimeisen kerran sydän maan päällä lyö meillä on ilo syntyä Taivaassa. Kun viimeisen kerran kipu kirpoaa olemme matkalla poliittisen maailman ulottumattomiin.

Jumalaa pelkäämättömän suurin ongelma on Jumala. Uskovalla on sama ongelma mutta tulokulma on toinen. Jumalassa on toivo ja rakkaus, armollinen elämä ja kuolema. Jumalaa ymmärtämään opettelevalle Hän on pelkkä ongelma.

Ei ole kenenkään vika, jos ei ymmärrä mutta silloin voi katsoa peiliin, jos yrittää kieltää lähimmäistään uskomasta ja Jumala häneltä.

Isän haltuun.

tuomo

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
2 Kommenttia
Inline Feedbacks
Katso kaikki kommentit
Seppo Heinola

”…mutta ei ole kaukana aika kun Jumalastakin halutaan tehdä sukupuoleton.”

Onko Jumalalla siis joku sukupuoli? Jos on niin mikä se sinusta on?

Yki Räikkälä

Maailma muuttuu mutta en kyllä näe mitään Suomen hulluuteen luisumista. Päinvastoin, hullujakin aikoja Suomessa kyllä on eletty. Ei ennen paremmin ollut – ainakaan läheskään kaikessa. Nykyinen hallitus on korjannut monta sellaista edellisen hallituksen päätöstä, joissa tuo oli lähinnä hyvin toimeen tulevien asialla, ei vähäväkisen ihmisen asialla.

Ja sitten Suomessa saa edelleen lukea ja kirjoittaa jumalan sanaa täysin vapaasti. Uskonvapautta sekä sananvapautta ei olla poistamassa. Saa vaikka lyödä homoja päähän kuten Räsänen teki, mutta siitä joutuu vastaamaan lakituvassa. Kyse nimittäin ei ole enää uskonsa tunnustamisesta vaan vähemmistön kimppuun käymisestä, kansanryhmää vastaan kiihottamisesta. Tämä on tärkeä seikka muistaa. Sellaista lakia, jonka mukaan voidaan rangaista se, että ”Jumala rakastaa ihmistä ja syntistä ihmistä yli kaiken” ei tule. Turha odottaa.

Isä meidän -rukouksessa on muuten mielenkiintoinen muotoilu tuo, että ”Äläkä saata meitä kiusaukseen, vaan päästä meidät pahasta”. Miten hyvä Jumala voisi saattaa meidät kiusaukseen..? Tai miksi Hän ei ilman muuta ”päästä meitä pahasta”? Onko Hänen siunaustaan täällä vaiko ei? Nähtävästi kuitenkin, oli kyseessä uskova tai kunnoton uskonnoton, tulee sutta ja sekundaa ja asiat menevät ns. päin helvettiä.

Tuo liikennemerkkiuudistus lähti liikkeelle jo v. 2013 ja uudistus eli asetus hyväksyttiin Sipilän hallituksen aikana kesällä 2018. Merkkien lähtökohta on Wienin liikennemerkkisopimuksen merkeissä. Niitä on yksinkertaistettu ja yhdenmukaistettu. Suojatien hahmon muuttaminen ei ollut mikään sukupuolineutraaliusjuttu, mutta sellaisena sen monet haluaa nähdä. Tulkinta ilman faktapohjaa. Tämä tulkinta tuli vasta kun tuli tämä ”punaviherhallitus”. Eli hallituksen syytä. Mutta joo – minkähän hallituksen..?

Ja niin tosiaan, onko Jumalalla sukupuoli??? Tosin kyllähän se kuvissa on selvästi tullut ilmi: mieshän se on. Parrakas äijä.

Minä olen ns. Jumalaa pelkäämätön. Minulle Jumala on pelkkä käsite ilman muuta sisältöä kuin minkä eri kulttuurit tälle ovat antaneet. Jumala ei ole minulle ongelma. Minun ongelmat ovat ihan tässä maallisessa ainoassa elämässä, mutta ei siitä sen enempiä. Jokaisella on omat ongelmansa.

——————————–

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial