Nato

Näyttää siltä, että Suomi tulee hakemaan nato jäsenyyttä. Ennen kuin jäsenyys myönnetään, niin se tietää vaaran aikoja meille. Jos Venäjä haluaa saada Suomen jollakin tavalla valvontaansa, niin se tehtävä ennen nato jäsenyyttä.

Venäjä panostaa nyt voimansa Itä-Ukrainaan ja toivoo murskaavansa vastustuksen, jos tämä onnistuisi, silloin se voisi keskittyä Suomen rajalle. Tavoitteena olisi saada tuloksia aikaan, ennen kuin Suomi on Naton jäsen.

Turvatakuut ajalle, joka kestää, ennen kuin Nato on hyväksynyt voi kestää kuukausia. Tästä Marin on puhunut, mutta millaiset ne olisi, pysäyttäisikö ne Venäjän aikeet, sitä en usko, joten elämme todella vaaran aikoja.

Ukraina taistelee nyt oman maansa puolesta ja samalla myös meidän puolesta. Toivoa vain sopii, että Ukraina pitää pintansa.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
6 Kommenttia
Inline Feedbacks
Katso kaikki kommentit
Anne Mikkola

Jotenkin olin eilen hyvin ilahtunut, kun Boris diskuteerasi Zelenskyn kanssa Kiovassa ja lähtivät oikein kadulle kävelylle yhdessä tervehtimään ”kansalaista”.
Briteillä taitaa olla jonkin verran aseistusta muillekin jakaa.

Meriltä tänään kyselin kantaa siihen, voiko Putin pysyä vallassa. Tuntui olevan sitä mieltä, että ei kuukautta enempää.. (muistinkohan oikein tämän?) Presidentiksi asetteli jo jotain Muratovia tai Navalnyitä, mutta en tiedä, kuinka tuo onnistuisi. Päätyi kai siihen, että Muratov (Novaja Gazetan päätoimittaja, joka sai Nobelin palkinnon) ei suostuisi. Navalnyi suostuisi, mutta joo.

Jos Putin on vallassa parin vuoden päästä, niin varmaan sitten Trump on presidentti jenkeissä. Jälkimmäinen kuuleman mukaan ilmoitti asettautuvansa presidenttiehdokkaaksi ja sanoi siinä yhteydessä ,että ”meillä on isommat ydinaseet”. Mietin vaan ,että miksi ihmeessä Macron diskuteerasi niin sinnikkäästi Putinin kanssa. Tai paremminkin, miksi Putin diskuteerasi Macronin kanssa. Halusiko kartoittaa länsijohtajien heikkouksia. Voi olla, että haluaa koko Euroopan vaikutuspiiriinsä. Semmoisia haikalee kuulemma hänen kuuntelemansa ”filosofi”.

Miksi kukaan ei enää puhu muuten toksisesta maskuliinisuudesta?

Viimeksi muokattu 11 kuukausia sitten by Anne Mikkola
Meri Vesanto

Joo, minä arvelin että vapun tienoilla Putin pistetään syrjään. Tosin olen ennustanut hänen tuhoaan jo kauan, eikä sitä ole tapahtunut. Ennustin myös, että sotaa ei tule, vaan kuinkas kävi. Joten voitte kuvitella, että olen ollut tosi pettynyt venäläisiin. Yritän perustella oman ennustukseni. Sitten kun mylly lähtee pyörimään, se tapahtuu nopeasti. Tulevaisuuden Venäjän johtaja tuskin on kukaan Putinin lähipiiristä. Perinteisestihän siellä on vaihdettu koko sakki. Jeltsinin ajan ministereissä oli yksi poikkeus, Sergei Shoigu, mutta eiköhän hänen tähtensä ole jo sammunut. Itse asiassa katselin yhden venäläisten itse tekemän videon, jossa suunniteltiin, miten Putin saadaan tapettua ilman että häntä oikeasti tapetaan.

Jos Suomi ei liity Natoon, se johtuu russofobiasta, ja jos Suomi liittyy Natoon, se vasta johtuukin russofobiasta. Ei kai pettymys venäläisiin ole sekin russofobiaa? Ei mulla muuta. Русский военный корабль иди на хуй!

Viimeksi muokattu 11 kuukausia sitten by Meri Vesanto
Yki Räikkälä

Palatsivallankumous lienee ainoa mahdollisuus. Toivon sellaisen tapahtuvan pikaisesti. Siellä on vain liiaksi erilaisia silovikkien puljuja, jotka kilpailee keskenään eikä saa joukkojaan yhteen riviin. Mutta aikaa myöten jotain sellaista tulee tapahtumaan. Venäjän paukut alkaa olla tyhjiä Ukrainan virheessä ja lähellä on että armeijan sisällä alkaa tulla repeämiä, ja valtion talous alkaa sakkaamaan pahasti pian. Ja se kurssi jatkuu niin kauan kuin Putin on vallassa. Eli kurssin käääntämiseen tarvitaan… niin raivata este pois tieltä. – Eipä minua juuri harmittaisi sekään, jos joku tarjoaisi Putinille poloniumilla terästettyä teetä.

Anne Mikkola

Mietin vaan, että eihän Venäjään varmaan kukaan luota moneen aikaan, ainakaan jos mitään vanhoja tekijöitä on pelissä. Siinä mielessä joku radikaali nobelistityyppinen muutos voisi olla hyvä.

Yki Räikkälä

Nykyinen johto saa kannatuksensa propagandan ja tarkasti säännellyn median vuoksi. Mutta mikään maa ei voi olla pitkään saari. Venäjälläkin sensuroimaton tieto leviää hiljalleen ja pian yhä useampi alkaa nähdä kuinka näitä on huolellisesti kusetettu parinkymmenen vuoden aikana.

Ja miksi demokratia ei tunnu sopivan venäläisille, on se Martti J. Karin luento venäläisyydestä hyvä tsekata. Siinä tuo selitetään lyhyesti ja ytimekkäästi.

https://www.youtube.com/watch?v=bUHhBw73_L4

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial