Vaarallista peliä

Hämmentävää, miten monet naiset ovat valmiita mihin vain. Ensin miellytetään kaikkia ja vaietaan kaikesta, ja sitten ollaan valmiita tuhoamaan kaikki ne miehet, joiden kanssa ennen tehtiin töitä moneen otteeseen ihan vapaaehtoisesti, kuten näiden näyttelijöiden tapauksessa.  Jussi-gaalaa katsoin ja kauhistelin. Kyllä ne kaikki yhden kimppuun käyvät ovat nyt niin mahtavia ihmisiä, että hirvittää.

Ja sama kirkossa, uhreina Laajasalo, ja jenkeissä Bill Hybels. Vasta kun ollaan päästy tilanteeseen, jossa kaikki ovat yhtä vastaan sitten isketään. Ei mitään väliä vaikka ruumiita tulisi.

Ja jos on jo kuollut aiemmin, ei se mitään. Tässä Jaana Hallamaa ryöpyttää Seppo Teinosta pahoista teoistaan tai paremminkin väärin ajattelusta aika hurjin sanakääntein, n. minuutista 43 alkaen. Se hänen kunniakseen on sanottava, että uskaltaa ihan yksin seisoa vihaisuutensa takana eikä tarvitse salillista ihailijoita taakseen. Niitä nimittäin tuossa salissa tuskin kovinkaan paljoa oli.

Joka tapauksessa Hyvät pitää erottaa Pahoista eli naiset miehistä.

Muutamat valheet sinne tänne ei tässä pelissä haittaa.

Muuten hyvä juttu Helsingin Sanomissa: https://www.hs.fi/kulttuuri/art-2000005607978.html

 

 

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
10 Kommenttia
Inline Feedbacks
Katso kaikki kommentit
Tauno J. Jokinen

Lainaus tuosta Hesarin jutusta:

Mihin #metoo voi sitten Anderssonin mielestä pahimmillaan johtaa?

”Pahimmillaan hyvin vihaisiin miehiin, joita syytetään vain sen perusteella keitä he ovat. Ei siksi, mitä he ovat tehneet. Ja sitten he saavat jotenkin vallan.”

Tämä #metoo on aivan luonnollinen ilmentymä siitä, millaiseksi yhteiskunta menee feminismin voimistuessa. Anna Mäkelä ja Johanna Korhonen kumppaneineen ajavat omaa agedaansa julkisuudessa seurauksista piittaamatta. Tämä varmaankin on pohjimmiltaan naisen logiikkaa – kun tapeeksi lujaa huutaa, aina tulee joku hölmö mies auttamaan daamia hädässä.

Feminismin agenda on valtarakenteiden romuttaminen. Feministi ei vain jaksa ymmärätää, että valtarakenteet ovat välttämätön osa järjestäytynyttä yhteiskuntaa. Seurauksena on täysi villin lännen meininki, jossa vastuuttomat huudattavat lynkkausporukoita ja kansanjoukot kiljuvat riemusta noitarovioiden loimutessa.

Andersson on täysin oikeassa siinä, että villinlännen laki on vahvimman laki. Vahvimman lain alla heikoimmilla menee huonosti. Ongelman syvyyttä Andersson ei oivalla, tai ei ainakaan sano suoraan. Luulen nimittäin asioiden edenneen jo ohi sen pisteen, josta vielä voidaan palata takaisin.

Heikki Yrttiaho

Kyllä tässä Louhimies-tapauksessa mopo on karannut pahasti käsistä! Ketään ei näytä kiinnostavan, että yksityiselämää loukkaavan tiedon levittäminen on jopa laitonta. Lisäksi kulttuuriministeri Sampo Terho kieltäytyi iltasanomien mukaan luovuttamasta yleisöpalkintoa Aku Louhimiehelle. Jos asiasta olisi oikeuden päätös, olisin voinut ymmärtää Sampo Terhon toiminnan, mutta Louhimiehen lynkkaus suoritettiin ”torikokouksessa”, kulttuuriministerin myötävaikutuksella, jota en voi ymmärtää!

Rikoslain 24:8 § suhteen tahallisuuden tulee ulottua siihen, että

1) levitettävä tieto (vihjaus/kuva) koskee yksityiselämää,
2) tiedon levittäminen on omiaan aiheuttamaan kohteelleen vahinkoa, kärsimystä tai halveksuntaa ja että
3) tieto levitetään joukkotiedotusvälineessä tai muuten toimittamalla se lukuisten ihmisten saataville.
Lisäksi teon on oltava tahallinen oikeudettoman levityksen suhteen. Tietoa on pitänyt levittää ilman kohteen nimenomaista tai hiljaista suostumusta.

Tauno J. Jokinen

”Et näe, että miehille voi kasvaa enää sellainen voima jolla nousta alta sorron ikeen ilman sotaa?”

Miesten sota naisia vastaan on aika virtuaalinen ajatus. Pikemminkin ajattelen, että vastakkainajattelu eskaloituu ja miehet lähtevät joukolla mukaan tähän mediassa ja komiteoissa käytään hybridisotaan. Äkkipäätä luulisin, että meillä miehillä on aika hyvä osaaminen hiljaisten kabinettien politiikanteosta. Toimintamalli on täysin päinvastainen, kuin Johanna Korhosella, joka asettaa oman nimensa julkisuuteen suoraan hyökkäysten kohteeksi.

Heikki jo ottikin esiin Sampo Terhon, joka tässä Louhimiehen tapauksessa asetti poliittisen päänsä vadille. Toki saattoi feministi-sympatisantti aktiivisuus viitata siihenkin, että Terho petaa poliittista tulevaisuuttaan Kokoomuuksen riveissä. Siihenhän se nimikin – Sininen Tulevaisuus, viittaa.

Alkaahan meillä hiljalleen olla näitä esimerkkejäkin, joissa mm. piispanpallit täytetään kovan linjan soihdunkantajilla.

Tuomo Hirvi

Tässä toteutuu nyt se mihin feministinen maailma on pyrkinyt ja me tyhmät miehet tuemme tätä olemalla niin kamalan pahoillamme. Ketkä tuossakin Jussi-gaalassa olivat tissit ojossa paljain takapuolin niin auta armias jos tästä seuraa se mikä pitääkin seurata, siis halutaan seurattavan. Mitä ohjaaja tekee niin ei huonoa käytöstä taikka toimintatapaa pidä hyväksyä. Se on tehtävä selväksi mutta ei vuosien jälkeen.
Voi miten paljon ja monenlaista musiikkimaailmasta tiedän. Kaikki tekevät oman uransa eteen töitä ja takuulla ylitetään hyvä maun ja käytöksen rajoja. Elokuva-ala näköjään on itsensäpahottajia ja joukkohysteriaa täynnä.

Tuomo Hirvi

Kirjoita Anne ihmeessä, olen jo vähä odotellut mutta ymmärrän hyvin kevään kiireet tärkeämmiksi. Ja kuvia saat liittää just niin paljon kuin tarpeelliseksi näet.

Tähän blogiin on tullut vähän joka päivä lisää aineistoa mutta ei mitään merkittävää uutta jos ei koko kansan ”Reetu” eli Frederik avaa sanaisaa arkkuansa.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial