Missä mennään

Ilmestyskirja:
8:7 Ja ensimmäinen enkeli puhalsi pasunaan; niin tuli rakeita ja tulta, verellä sekoitettuja, ja ne heitettiin maan päälle; ja kolmas osa maata paloi, ja kolmas osa puita paloi, ja kaikki vihanta ruoho paloi. 
12:9 Ja suuri lohikäärme, se vanha käärme, jota perkeleeksi ja saatanaksi kutsutaan, koko maanpiirin villitsijä, heitettiin maan päälle, ja hänen enkelinsä heitettiin hänen kanssansa.”

Tämä ennustus viittaa ydinsotaan, onko sen aika nyt vai tulevaisuudessa, mutta se on kuitenkin jo mahdollista.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Tilaa
Ilmoita
25 Kommenttia
Inline Feedbacks
Katso kaikki kommentit
Yki Räikkälä

Joopa. Ennustus. Jumalan Sanassaan antama ennustus. Hänen itsensä laatima tulevaisuuden skenaario. – Eihän ole tulevaisuutta ilman että kaiken luoja, haltija, säiden, menneen, nykyisyyden, tulevaisuuden ja ihmisten aatosten tietäjä ja hallitsija sen luo ja tapahtuvan sallii.

Enkelit siis puhalsivat pasuunoitaan ja kaikkea kivaa tapahtui. Ne Jumalan enkelit. Käskystä puhalsivat. Lohikäärmekin, tarkoitettiin sillä sitten mitä tahansa, ”heitettiin maan päälle”. Niin, ketkä heittivät..?

Tutkimattomat ovat Herran tiet…

Seppo Heinola

Ei tuo mihinkään ydinsotaan viittaa, Sinä on muistikuva muinoin maahan syöksyneestä jättiläismeteoriitista ja saman katsotaan voivan tapahtua uudelleen. ’Lohikäärme’ on savuavan meteoriitin häntä. Tämmöinenhän on aikanaan iskeytynyt Meksikonlahdelle, missä on yhä 10 km syvä kraaterikuilu.

Viimeksi muokattu 2 vuosia sitten by Seppo Heinola
Seppo Heinola

Kalevi, Raamatussa käsitteellä käärme ja lohikäärme on monta eri merkitystasoa ja sisältöä. Ei sana ja sen synonyymit aina sama olioon, symboliin tai tapahtumaan viittaa. Precessiokäärme esim. viittaa päiväntauspisteen aaltomaista eli käärmemäistä kiemurtelua pitkin epliktikaa. Ilmestyskirjassa puhutaan myös taivalta putoavasta suuresta tulena palavasta vuoresta joka on selvääkin selvemmin ilmakehän kuumudessa tulena hehkuva jättiastreodi. Tähtitiedettä ja astreoideja tuntemattomat muinaisihmiset tietenkin ’jumalistivat’ nämä ilmiöt ihan samoin kuin muinaisuomalaiset pitivät ukkosenjylinää Ukko ylijumalan puheena.

Yki Räikkälä

Jos lohikäärme mainitaan Raamatussa peräti 22 kertaa, tarkoittanee se sitten sitä, että lohikäärmeet ovat todellisuutta..?

Sinikka Hammari

Voi olla, että viittaa ydintuhoon. Sen, mikä kaiken yllämainitun polttaa, näkee ken elää. Ja jos on ydinkatastrofi, todennäköisesti kuolee.

Toki Raamatun ennustusten toteutumisen vakuuttaminen tietyn ’uskonsuunnan’ vakaille kannattajille on turhaa. Ilmeisen turhaa olisi kertoa Hesekielin kirjan toteutuneista ennustuksista, saati VT:n Messias ennustusten toteutumisesta. Tai arkeologisista löydöistä, jotka pitävät yhtä Raamatun kanssa. Ilmeisen yhtä turhaa kuin Putinin kääntyminen pimeästä hulluudesta totuuteen. Aikoinaan jotkut ylihengelliset uskovat rukoilivat, että Jasser Arafat olisi tullut uskoon. Se rukous ei kyllä noussut kattoa korkeammalle.

Mahtaako olla niin, että kun ihminen menee tarpeeksi syvälle pahuuteen, varsinkin vallan huipulla, sieltä ei näytä olevan paluuta. Siinä kohden voi huomioida, kuka maan päälle heitettiin. Jotkut uskovat, että pahuus kumpuaa jostakin eloonjäämisvaistosta. Miksi sitten eläimet eivät tee, mitä Hitler, Stalin ja kumppanit ovat tehneet ja nyt Putin. Kehityksen huippu.

Unohtunut on käsky: Tehkää toisille niin kuin toivoisitte heidän tekevän teille.

Seppo Heinola

Raamatun ’ennustukset’ pohjaavat aikaisemiin perimätietoon tallennettujen ilmiöiden muistoihin. Esim. ydintuho on jo muinoin mahdollisesti tapahtunut Intian niemimaalla. Jälkiä on löydetty.

Sinikka Hammari

Väitätkö todella, että muinaiset intialaiset/jotkut (ketkä?) olivat rikastaneet uraania ihan ydinaseeksi asti?

Jos olet tutkinut Raamatun historiaa ja sisältöä niin paljon, että pystyt perustelemaan väitteesi ennustusten ilmiömuisteluista, niin esimerkkejä yleensä annetaan väitteiden paikkansapitävyydestä. Pelkkä lentävä lause ei todista mitään. Esim. Hesekiel ei muistellut mitään, kun ennusti juutalaisen kansan diasporan ja paluun takaisin omaan maahan. Totuuden löytäminen vaatii kyllä tutkimista ja avoimuutta.

Seppo Heinola

Se on hyvin mahdollista. Kuulin aiheesta intialaisen professori Kumran Kandilalin pitämän esitelmän jo v 1991 Berliinissä. Tutustu huolella tähän:
https://voilokmaikop.ru/fi/drevnii-gorod-na-inde-mohendzho-4-bukvy-drevnii-gorod—mohendzho-daro.html

Mitä ennustuksiin tulee, niin toki on myös ns. itseänsä toteuttavia ennustuksia eli ihmiset lukevat/kuulevat jostain ennustuksesta tai ennustuksesi tulkitsemastaan ja alkavat sitten toimia sen täyttämiseksi. Näin teki mahdollisesti minusta ihan todennäköisesti mm. Jeesus.

Sinikka Hammari

Onhan tuossa artikkelissa tutkimustuloksia ko. aiheesta. Kylläkin vain yhden näkemyksen omaavia. Sodoman ja Gomorran tuhosta Raamattu sanoo, että Jumala ”antoi sataa luotaan taivaasta tulta ja tulikiveä”. Ei voi olla ydinpommi, koska seuraavana aamuna Aabraham meni katselemaan kaupunkeihin päin ja näki savun. Hän oli niin lähellä, että olisi itsekin tuhoutunut, jos olisi ollut ydinpommi. Toinen asia, johon kiinnitin huomiota, oli induksen alueella oleva 50 000 vuotta vanha kraatteri, joka käsittääkseni tekstin mukaan oli syntynyt antiikin ajan ydinsodassa? (Antiikin aika 500-800 e.Kr.) En ihan käsitä, mitä tekemistä noilla asioilla on keskenään.

Jeesus siis alkoi toimia täyttääkseen ennustuksen omasta syntymäkaupungistaan Beetlehemistä? (Miika 5:1).

Sinikka Hammari

Luin tuosta oletetusta 6000-12 000 vuotta sitten Intiassa tapahtuneesta atomipommin räjähdyksestä vähän lisää. Se perustuu kuulemma hindu-uskonnon kirjoituksiin. Varmaan kaikki tietävät hinduismin sisällöt suurin piirtein, nirvanat ja muut.

En ole ydinfysiikasta perillä mutta kyllä uraanin rikastamiseen tarvitaan monimutkaista teknologiaa. Ei oikein kolahda tuo aikamatkajuttu.

Seppo Heinola

Sinikka, ei asia pelkkiin kirjoituksiin perustu. Kuten antamastani linkissä olevasta pitkästä käsittelystä piti ilmetä, on löydetty voimakkaasti radioaktiivista maaperää ja ihmisten säteileviä luurankoja, ihmiset ovat palanet valtavassa kuumuudessa ja raunioiden kivet lasittuneet, mitä ei tavallinen tulipalo saa aikaiseksi.

Sinikka Hammari

En väitä, etteikö radioaktiivisuutta ole voinut löytyä. Epäilen vain atomipommin kehittämisen mahdollisuutta, kun tekniikkaa siihen ei ole ollut. Jotkut ovat tutkineet myös tulivuorenpurkauksien mahdollisuutta vapauttaa ko. saastetta. Täytynee nostaa hattua, kuten Luther aikoinaan totesi, kun ei osannut selittää jotain vaikeaselkoista Raamatun kohtaa.

Seppo Heinola

Et voi tietää onko muinoin saattanut olla ko ydintekniikkaa vai ei. Mutta ko Intian tapauksessa tekniikka on voinut tulla maan ulkopuolelta olennoilta joita Raamatussa kutsutaan nimellä shagerim eli ’taivaanmuukalaiset’. Afrikassa on muuten ollut uraanikaivos, luonnollinen tai artefaktinen, mahdollisesti ihmisenkin hyödyntämä: asia liittyy ns. Oklon arvoitukseen https://fi.wikipedia.org/wiki/Oklo

Viimeksi muokattu 2 vuosia sitten by Seppo Heinola
Sinikka Hammari

Voitko kertoa Raamatun kohdan, jossa ”shagerim” (שגרים?) mainitaan. Ilmeisesti VT:n puolella. Tuo pitäisi tutkia alkukielellä.
Alkaa kuulostaa ufo jutulta.

Seppo Heinola

Raamattu on alkukieli vaihtoehtoisesti käännettynä ja ymmärrettynä täynnä ’ufo-juttuja’: Shamgar maintaan Tuomarien kirjan luvussa 3 jakeessa 31: Huomaa, että Sham gar’ n ’sham’ on myös osa heprealaista taivas-sanaa ’ Shamayim’/’שטים’, ja gar on muukalainen, siis ’taivaan muukalainen.’ Tuomarien kirja mainitsee myös mystisen Merozin ja nyt Shamgarissa on merkityksen (siis toistan: taivaanmuukalainen!!!) lisäksi merkittävää että sen lukuarvo on 253 ja saman arvon saavat motiiviin liittyvät גרים muukalaiset נברא synnytyttää לדבורה ja mehiläiselle מרוז Meroz  רחמהkohtu ja kotka = ‎נֶ֖שֶׁר‎ = 253.

 

Sinikka Hammari

”Eehudin jälkeen tuomarina oli Samgar, Anatin poika”. (Tuom. 3:31a). En näe tuossa mitään mystistä. Luku 5 jae 23: ”Kirotkaa Meeros…ja sen asukkaat”. Viittaa paikkaan nimeltä Meeros. Tämäkään ei ole mielestäni mitenkään mystistä. Meeros siis mainitaan Deboran voittolaulussa.

Mitä tulee heprealaisten kirjainten numeroarvoihin perustuvaan Raamatun tulkintaan, en luota sellaiseen. Ko. systeemillä voidaan saada aikaiseksi mitä mielikuvituksellisimpia tulkintoja. Voisin arvella, että kabbalistit ja muut mystisyyten kallistuvat käyttävät sitä. Ilmeisesti kiehtovaa. Minulle riittää se, mitä Raamatussa selkeästi lukee.

Seppo Heinola

Sinikka, ei se mystiikka suoraan pintatekstistä ilmene, vaan piilee sanojen ja nimien sisällöissä ja jakeisiin liittyvissä els salakirjoituksissa ja lukuarvojen samuudet juurikin ihmisensyntymään ja lentämisiin liittyvissä sanissa.. Ja tutkipa mihin saattaa johtaa nimi Anat. Meroz-nimistä paikkaa ei maapallolta ole löydetty ja Talmudin mukaan (Moed Katan16) se olikin planeetta, ja sanan etymologinen avaaminen tuottaakin siitä nimen Mars eli Marsista. Shamgarilla ja Marsilla on siis myös sama lukuarvo 253. Lukuarvoja kunnioitti itse Jeesus antaessaan tehtävän laskea therionin luku. Niiden merkitys kasva kun otetaan se konteksti huomioon, missä ne esiintyvät.

Viimeksi muokattu 2 vuosia sitten by Seppo Heinola
Sinikka Hammari

Kuten sanoin, tuollaiset jutut eivät oikeasti minua kiinnosta. Se siitä. Piste.

Seppo Heinola

No vastasin kun kysyit… ja Jeesusta näkyy gematria kiinnostaneen. Lopuksi, tuo Shamgarin äiti Anath oli Mars-Nergalin tytär ja siis ’puolijumala’, joka hallitsi sotaa ja rakkautta. Tämän näin muita lukijoita varten, kun Sinua ei kaikki Raamatusta nouseva kiinnosta. Puolipiste 🙂

Viimeksi muokattu 2 vuosia sitten by Seppo Heinola
Sinikka Hammari

Kirkko on todellakin kirkko. Muuttunut sydän on kokonaan eri asia.

Seppo Heinola

2000 vuotta on ihmisiä peloteltu ikuisesti kiduttavalla tulisella helvetillä.

Seppo Heinola

’Varoitettu’ on eufemismi, kyllä helvetillä nimenomaan pelotellaan, jotta saataisiin kolehtikarja ammumaan juuri tiettyjen haavien äärellä.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial