#Metoo

Nyt on sitten maailman laaja miesjahti. Naiset valittelevat miten heitä on pidetty sukupuoliobjekteina ilman heidän lupaansa ja miehet ovat nipistelleet heitä tai muuten lähennelleet sopimattomasti. Ei sellainen tietenkään ole kivaa ja vakavissa tapauksissa  niinkuin väkisinmakaamisissa on kaikki syy rangaista syyllistä.

Nyt on kuitenkin jonkinlainen hysteria vauhdissa. Ruotsissa eräs TV henkilö joutui mediaristiinnaulituksi kun yksi kolleega kertoi, että mies oli näyttänyt hänelle pornokuvia 15 vuotta sitten ilmeisellä tarkoituksella herättää naisen halu ja kaikki mitä siihen liittyy.

Tämän päivän Svenska Dagbladetissa on neljällä sivulla artikkeleitä eri perspektiiveistä. Ihan hyvä , mutta yhteen reagoin. Kymmenen naista, joita kutsutaan kulttuuripersoonallisuuksi ,haluavat saada aikaan Etelä_Afrikan Apardheitin jälkitunnelmien tapaisen  ”Totuus ja Sovinto kommision”. Perusteluna se, että on valtava pimeä luku tapahtumia jotka eivät koskaan tule esiin, eikä oikeuslaitos tule voimaan tutkia kaikkia tapauksia ja uhreilla on oikeus konfrontoida päällekävijät.

 

Ehkä niin , mutta loppulaise heidän manifestissaan on : ”….att det patriarkala systemet vi lever i, är ett brott mot mänskligheten.” Siitä saatiin, patriarkaatti on rikos ihmisyyttä kohtaan. Ja jokainen mies on tietenkin myötärikollinen ollessaan patriarkaatin ylläpitäjä sukupuolensa voimalla.

Vaikkei sitä suoraan sanota, niin ratkaisu pitkän päälle on tietenkin miesten kemiallinen kastraatio, jolloin libido eliminoidaan ja halu käydä käsiksi naisiin katoaa.

Takavuosina kuuli usein, varsinkin eturintaman naisasia naisilta , että meisten kömpelyydellä ei ole mitään tekemistä seksin kanssa vaan se on vallan näyte. Höh, vähämpä ne naiset miehistä tietävät. Kaikki on kiinni seksistä. Turhautuneesta sellaisesta.

Naiset kehittyvät aikaisemmin kun miehet . He ovat verbaalisesti ja koulumenestyksen puolesta ylivoimaisia poikiin nähden. Koululaitos , jossa samanikäiset pojat ja tytöt ovat samalla luokalla, on luomassa poikien kroonista alemmuuden tunnetta. He voivat uhota vain urheilussa ja sen sellaisessa. Tytöt halveksivat lapsellisia luokkatovereitaan ja tähystelevät ylempiluokkalaisia poikia . ( Yleensä tytöt menevät naimisiin itseään vanhempien miesten kanssa).

Pojille ei missään kouluvaiheessa opeteta tätä, että ei ole mitään ideaa olla kiinostunut samanikäisistä. Pojille ei myöskään opeteta miten voidaan herättää tyttöjen mielenkiinto pehmeästi ja sivilisoidusti. No, tytöt opettavat poikia negatiivisesti torjumalla heidät. Tästä jää pitkälle aikuisuuteen jatkuva epävarmuus tyttöjen suhteen. Ei jää muuta kuin kömpelö tapa nipistää, lääpiä, ja ohimennen taputella tyttöjä.

Reseptini on : Pannaan pojat alkamaan koulu vuotta ennen tyttöjä. Vastakohtana moralisoivalle ”tyttöjä pitää kunnioittaa” opetukselle pojlle ja tytöille pakolliset tanssikoulut hyvin aikaisin. Se on luontevin tapa lähestyä toinen toistaan ja oppi miten tulee käyttäytyä.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Tilaa
Ilmoita
16 Kommenttia
Inline Feedbacks
Katso kaikki kommentit
Anne Mikkola

Jaahas Markku. Alatko sinäkin jo nähdä tämän miesvihan luonteen ja feminismin petollisuuden sellaisena kuin sen tunnemme? Tämä on valitettavasti vain yksi puoli tätä aikamme totalitarismia, johon kuuluu nollatoleranssit joka suuntaan. Mielenkiintoista, että ruotsalaisia feministejä ei kiinnosta ollenkaan että selvästi yli 90% väkivaltaisista raiskauksista on muunmaalaisten miesten – sen varsinaisen patriarkaatin – tekemiä. Uhriksi joutuu oletettavasti Ruotsissakin se perus-vanhakantainen valkonaamainen miesalkuasukas.

Yki Räikkälä

Onko Ruotsin raiskauksista ja tuosta prosenttiluvusta todennettua tietoa?

Anne Mikkola

Niin, tuo on se virallinen ideologia, jota pidetään yllä niin keinoin, että kielletään totuuden kertominen. Tuossa joku on tehnyt tutkimusta käsipelin. Varmaan löydät lähteille.
http://beta.oikeamedia.com/o1-45157 Toivottavasti viitsit lukea. Itse en lukenut alkulähdettä ja tutkimusmetodeja. Varmaankin kyse on juuri noista 10 prosentista, jotka ovat niitä oikeasti vakavampia juttuja.

Se tieto ei saa ruotsalaista yhteiskuntaa tavoittaa, vaikka jo sokean reetankin pitäisi tuo ymmärtää ja nähdä. Suomen tilastot vielä ainakin viime näkemällä olivat olemassa ihan julkisesti. Niitä ei saa vain katsoa – vähän niin kuin MVlehteäkään ei saa katsoa. Tai jos vielä saa katsoa, niin ei saa kertoa mitä näkee.

Ja Helsingissä poliisin mukaan jopa 2/3 raiskausilmoituksista on keksittyjä. Eikä tässä vielä kaikki. Sitten vielä isiä syytetään pedofiliastakin syyttä. Kuinka alas voikaan maailma – siis tarkoitan naiset – mennä? Ja miehet vaan nielevät tämän hissukseen… miksi?

Ulla Tuominen

Ei mahda mitään… Mieleen tulee taas hekematta Orwellin lampaat, jotka Vinku vie laitumelle ja opettaa uuden laulun, jota ryhdytään taas kuorossa määkimään, niin, että ilmatila täyttyy.

Meillä viimeisin huuto on käydä valtaketjujen ulkopuolisten kauppiaiden kimppuun. Toisella on vääriä ”yhteyksiä”, tuttuja ja toinen myy seksistisiä lasten pyjamia joissa lukee ””Daddy is my superhero ”.

Valtakunnan politiikka on vähän samassa tilassa kuin Augeijan tallit, mutta ihmisten huomio saadaan käännetyksi muualle nostamalla joku mauton mekkala säännöllisin väliajoin.

Anne Mikkola

Joo. Markku tiedän toki kaiken tuon. Juuri siitä on kyse että tilastoja ei saa tehdä ulkomaalaisista tekijöistä. Se että tilastoihin on sotkettu vaikka mitä, ei millään muotoa poista ongelmaa – josta ei saa puhua. Miten ihmeessä voit kieltää ulkomaalaisten tekemät rikokset ja mitä se tekee naisille ja lapsille maassa? Jos ei muuta, niin luulisi nyt että edes olisit huolissasi siitä, että SD kasvaa kohisten.

Minusta jos nainen ajautuu johonkin väkivaltaiseen suhteeseen, se on myös naisen ongelma. Ruotsissa kaiketi noista suhteista voi lähteä pois, vaikka pakolaiseksi Suomeen, jos muu ei auta. Nuo ovat vahvasti psykologisia ongelmia, jossa nainen itse on osapuolena.

Sitten on se vakavampi rikollisuus joka kohdistuu summittaisesti keneen vaan. Jos Ruotsissa lopetetaan festivaaleja sen tähden, että (ulkomaalaisia) nuorten häiritsijöitä ei saada kuriin, niin miten luulet, että he eivät ole siellä rikostilastoissa isosti mukana. Jos eivät olisi, niin miksi on niin massiivinen tarve pitää kansa ideahötössä ja helppona uhrina. Ns. ”valemedia” tiesi jopa kertoa, että tuonkin festivaalin tilanteessa ongelmaa yritettiin ratkoa palkkaamalla maahanmuuttajataustaisia nuoria miehiä valvojiksi. Tilanne tietysti räjähti käsiin, kun valvojat itse olivat sitten niitä pahimpia häiritsijöitä. Siinä vaiheessa koko festivaali lopetettiin.

Virallinen syy on tietenkin Ruotsissa käsiin räjähtänyt miesten huonokäytöksisyys.

Tauno J. Jokinen

”Naiset kehittyvät aikaisemmin kun miehet . He ovat verbaalisesti ja koulumenestyksen puolesta ylivoimaisia poikiin nähden.”

Voi Markku hyvä, oletpas sinä mennyt pahasti tämän harhaanjohtavan discurssin vipuun. Jos kuitenkin lähdettäisiin siitä, että pojat ja tytöt kehittyvät aivan yhtä nopeasti, mutta eri suuntiin. Tyttöjen parempi koulumenestys selittyy kahdella muuttujalla:

a) Koulussa arvostetaan enemmän, niitä asioissa, joissa tytöt kehittyvät nopeammin. Kyse on hyvin vakavasta rakenteellisesta syrjinnästä.

b) Samasta osaamisesta tytöt saavat parempia arvosanoja, koska ovat tyttöjä. Tämä taas on sellaista epäoikeudenmukaisuutta, joka synnyttää oikeutettua vastenmielisyyttä koulujärjestelmää kohtaan ja hyvin ikäviä yhteikunnallisia ongelmia.

Esittämäsi ajatus tuomita pojat hitaasti kehittyviksi vain lisää tätä koulujärjestelmän rakenteelista syrjintää. Todellinen vaihtoehto olisi palata ajassa hieman taaksepäin ja perustaa pojille omat koulut, jossa pojat saisivat kasvaa ja kehittyä vapaana syrjinnästä.

Anne Mikkola

Onko ongelma siinä, että tytöt ja pojat ovat samassa koulussa, vai systeemissä muuten, esim. siinä että opettajat on vain naisia lähinnä? Tai että muuten vaan järjestystä ei onnistuta pitämään sellaisella tavalla, että opiskelurauha toteutuisi kaikille sukupuolille. Ratkeaako poikaongelma, jos naiset opettavat poikia erityispoikakouluissa?

Tauno J. Jokinen

Tytöt eivät sinällään ole se ongelma, vaan tyttöjä suosiva rakenteellinen syrjintä kouluissa. Mieluummin toki näkisin miehet opettamassa poikia, jotta pojat löytäisivät terveen miehisen identiteetin. En kuitenkaan pidä mitenkään mahdottomana ajatuksena sitäkään, että opettajat olisivat naisia, kunhan pedagogiset lähtökohdat rakennetaan yhteensopiviksi poikien olemuksellisiin vahvuusiin ja opetus tukee toiminnallisuuden, rohkeuden ja yheisöllisyyden vahvistumista.

Anne Mikkola

Niin nuo puolet koulusta puuttuvat. Ei taitaisi tehdä huonoa tytöillekään. Jokuhan sielläkin menee pieleen, mutta mikä?

Tauno J. Jokinen

Joo Markku, ….

Miehet ovat tyypillisesti kolmanneksen naisia isompia.Tästä syystä vuosisatojen ajan miehisyyteen liittyy ajatus tekojen puhumisesta. Amerikkalaisittain tätä kuvataan sanaparilla ”Walk the Talk”. Tuntemattoman sotilaan Koskela edustaa tätä miehistä ihannetta.

Naiset ovat puolestaan joutuneet harjoittamaan kaikenlaista kivapuhumisen taitoa ja takatukalla keikistelyä saadakseen vaivihkaa tahtonsa läpi. On siis aivan itsestään selvää, että naiset ovat aivan biologisella tasolla kehittyneet verbaalisesti lahjakkaiksi.

Tämä on juuri sitä kyvykkyyksien erilaisuutta, johon koulujärjestelmän rakenteellinen syrjintä perustuu. En silti pidä tätä sellaisena tekijänä, että miesten tulisi kokea jotain ala-arvoisuuden kokemuksia. Aina voi mennä autotalliin tekemään omia projekteja tai sitten hallille kavereiden kanssa katsomaan lätkää.

Atso Eerikäinen

Japanissa aamuruuhkajunissa on omat vaunut miehille ja naisille, jotta vältetään ruuhka poliisiasemilla ja käräjäoikeuksissa, kun naiset (eivät miehet) alkavat huutaa: ”Tuo mies koski minuun”, vaikkei olisi koskenutkaan. Seuraavalla asemalla on poliisiauto vastassa ja mentiin putkaan kuulusteluihin ja myöhemmin tuomittavaksi eli rahastettavaksi naisen kipukorvauksiin. Tapa on levinnyt tänne Amerikasta, jossa naiset suuaavat miehiä ansaitakseen ylimääräistä rahaa.

30 vuotta sitten kielikouluun mennessä joutui kulkemaan maanaisella, johon ihmiset sulottiin asemilla ja siellä oltiin kuin sillit suolassa valtavassa valkosipulituoksussa. Usein oli vastakkain kovassa likistyksessa jokun nuoren naisen kanssa. Seuraavana aamuna havaitsi, että sama nuori nainen odotti asemalla ja pyrki samaan vaunuun kokemaan likistyksen uudelleen ja uudelleen. Ei silloin nostettu meteliä. Töihin piti päästä… Shigata ga nai eli ei voi mitään.

Tuomo Hirvi

En ota kantaa miehiin enkä naisiin. Sen voin sanoa, että tytöt ovat aina kiinnostaneet ja sittemmin naiset. Miesten osalta kannan syvää sääliä meitä miehiä kohtaan, koska osamme on olla rahasampo, käytettävissä kun on tarpeellista ja oikeasti kaikkeen syypää jos tarpeellista.
En usko että eri junanvaunu tuota miehen viettiä ja naisen halua mihinkään vie. Yhteiskunnan osalta tilanne on mennyt siihen, että yksinhuoltaja on aina nainen ja häntä pitää sääliä, avioero on aina väkivaltaisen miehen syy taikka sitten nainen voi valittaa vaikka seksin puutteesta. Ihan sama mistä, syyllinen tiedetään.
Avioerossa lapsella on äiti ja isä mutta isä toimii vain kukkarona.

Meetoo, erinomainen kampanja mutta kohde voisi olla toinen. Jos se sika siellä Oulun liepeillä voisi puhua niin tuskin hän kamalasti mitään uutta tähän keskusteluun toisi. Mies sai tuomion mutta oottakaas hetki. Evl-kirkosta joku pappi kohta vihkii tämän parin. Ja tuomiokapituli varoittaa. Ja arkkipiispa häikäisee huikealla kommentillaan.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial