Lehmäteologiaa – nam

”Teidän ravintonanne olkoot kaikki olennot, jotka elävät ja liikkuvat.”

Ai sentään, että oli niin hyvää ruokaa, että on pakko kirjoittaa siitä blogi.

Kävin tänään ostoksilla paikallisessa S-marketissa. Siellä on 30% alennushintalappu naudan jauhelihan kohdalla ja niinpä ajattelin, että siitäpä voisin tehdä puhdasta hiilihydraatitonta Jumalan ja Antti Heikkilän mielenmukaista ruokaa.

Laitoin lihan voin kera paistinpannulle. Ja siitä se lähti, eli täydellinen resepti:

  • Paketti naudan jauhelihaa
  • iso valkosipulin kynsi (itsekasvatettu)
  • kiinalaista tuoretta luomuinkivääriä
  • chilipippuria
  • ruusukaalipaketin jämiä
  • puolikas punainen paprika
  • kermapurkin jämiä.
  • suomalaista emmentaalijuustoraastetta
  • suolaa
  • mustapippuria
  • kiinankaalia vielä keko päälle.

Noita siinä sekoitellaan niin kauan että aineosat tuntuvat kypsiltä, ja sitten syömään.

Kaikki meni.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
5 Kommenttia
Inline Feedbacks
Katso kaikki kommentit
Yki Räikkälä

Vegaanit kavahtakoon Raamattua! Se ei todellakaan ole opus heille. Raamattu on meidän lihan käristyksen tuoksulle heikoille, lihan houkutuksia vastaan panemattomille ja sen ravitsemukselle isoaville! Itse luomakuntamme Herra on meille tien lihalla ravitsemukseen näyttänyt omalla lihan himoitsemisellaan.!

Seppo Heinola

Lihan himo on hirrrvee synti!!!!!

Yki Räikkälä

On. On lihan himo ja on lihan himo. Toinen on Herralle otollinen (se käry) ja toinen kauhistus (kärähtäminen väärästä lihan himosta…)

Meri Vesanto

Maistakaa ja katsokaa, kuinka Herra on hyvä! Hauskaa, että kirjoittelet noita lehmäjuttuja tässä suuren paaston kynnyksellä ja just kun kiinalaisilla on alkanut härän vuosi.

Yki Räikkälä

Ja se häränsilmä. Siitä nykyiset nuoret eivät tiedä mitään. Vaikka kenties ovat sellaisia paistaneet. Mutta sekin on vegaanirajoitettu juttu.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial