Kuntavaalit ja minä…outo yhdistelmä

Kyllä vain… minä olen mukana kunnallisvaaleissa ja kysyjiä on riittänyt ihan kiitettävästi ehdokkaaksi.Olen myös Keskusta rp:n puoluevaltuuston jäsen mutta me pikkusen oikealla kyljellä nukkuvat alkiolaiset kepulit emme kelpaa mihinkään puolueessa. Puoluevaltuustossa kun yritän löytää jonkinlaista merkkiä aatteellisesta keskustalaisuudesta niin sellaista en ole löytänyt…Keskustalainen perinne on ollut aina ihmisen näköinen politiikka jossa maaseudulla on suuri arvo ja luonto on osa ihmistä. Nyt en ole kuullut sanaakaan maalaisen maiseman puolustamisesta. Hallituksessa ollaan vaikka saappaan johdolla kunhan vain valtapaikkoja on mitä jakaa eduskunnasta tippuneille kavereillekin. Valta kasvaa nykykeskustalaisuudessa ihoon kiinni. Sillä ei ole ihmisen arvoa vaan paikka ja asema on tärkeä.Aivan uusi kulttuuri on erottaa ja jakaa varoituksia… en ymmärrä onko tämä paluu kommunistisen neuvostokulttuurin aikoihin vai keksikö joku että puolueessa ei aatteilla ja arvoilla juhlita.Se tästä historiasta.

OLEN SIIS EHDOLLA YLIVIESKASSA VALTUUSTOON PERUSSUOMALAISTEN LISTALTA… OLEN TOSISSANI… NRO ON 72…

Minua kysyttiin mukaan kristillisiin, kokoomukseen, demareihin ja sitten perussuomalaisiin… Sen olin päättänyt heti alkuunsa, että en mainosta en ole esillä enkä halua tuoda teesejäni mitenkään kenenkään yli taikka ohi. Minä olen alkiolaisilla juurilla ihmisen asialla. Jos pitää valita rikkaus vai rakkaus niin valitsen rakkauden. Jumalan rakkauden ja käden sekä otan lähimmäistäni olkapäästä kiinni, jos tukeani tarvitaan.Kun ajauduin valtavien lisäverojen (yli 25.000 euroa) myötä hyvä vuosi sitten kateiden ihmisten ansiosta sekä henkiseen että taloudelliseen ahdinkoon niin konttasin pätkän matkaa sähköttömässä talossa ja olin myymässä minuuteni. Jumala tarrasi olkapäästä ja otti Isän syliin. Tunsin sen ja nukuin hyvin.En ole vihellellyt enkä moittinut ketään. Olen kontaltani pannut kädet ristiin ja pyytänyt apua iltarukouksissani kaikilta mahdollisilta tahoilta ja toivonut että minua kadehtineella uni maittaa ja elämä hymyilee. Hyvin sarkastinen ajatus.

Minkä tämä kaikki on näyttänyt. Minulle tämä on kertonut oikeasti miten tämä maa makaa. Leipäjonoissa ja sieltä ruokaa hakeneena tiedän, että tässä maassa ihminen ei ole valtaapitäville mitään muuta kuin veronmaksaja ja vallan antaja. Köyhimmät ovat olleet minulle tärkeimpiä aina ja kärsivät ihmiset ovat saaneet minulta kaiken. Rukouksin muistan jokaista ja kun viuluni soi, niin se soi siitä sielusta, jossa kokemuksilla ja tunteilla on valta. Olen saanut ahdinkooni paljon tukea ja apua. Köyhimmät, tavalliset ihmiset jotka eivät kumarra rahaa, eikä mammonaa ovat auttaneet eniten. Jo kysymyksellä ”kuinka sinä voit, mitä sinulle kuuluu” olen saanut elämälleni merkityksiä.

Instituutiot ovat paperinpyörittäjiä. Ne etsivät virheitä elämästäni ja hakemuksestani. Niissä papereissa ei koskaan kysytä, ”kuinka sinä oikeasti voit ja mitä tarvitset”. Niissä kysellään virheitäsi ja mennyttä aikaa. Niissä ei kysytä miten sinulle valot ja leipä pöytään. Virkamiehen löytämä virhe hakemuksen tekijän elämästä on paljon tärkeämpää kuin tarjota apua.He, joille rikkaudet ja valta ovat merkittävin syy olla olemassa minä sanon. Kumartakaa rikkauksianne, palvokaa niitä. Silloin jokainen hetki elämässänne on täynnä tuskaa. Kun pankissa makaa miljoonia teidän tulee vahtia niitä yötä päivää ja pyytää köyhiltä lisää. Roope Ankan rahakasassa ei Jumalan rakkautta ole, siellä on ikuinen hätä ja huoli.He joille ihminen ja elämä on tärkeä antavat viimeisen roponsa. Olen sen saanut henkilökohtaisesti kokea. Teitä on paljon. Teitä kiitän ja siunaan. Teille hätä on syy olla lähellä ja nähdä sielun syvyyteen. Saatte olla varmoja, että teitä siunataan ja teille annetaan paljon enemmän. Olen sen itse kokenut, kun sähköt ovat poikki ja yksi muovipussi kädessä olen kävellyt pitkin katuja.Tältä pohjalta lähdin ehdokkaaksi.Miksi perussuomalaiset. Siksi, että minä tiedän mitä siinä puolueessa ajatellaan. Meillä perussuomalaisilla, huomaa että tähän sisältyy ajatus, ihminen on sydämessä, siinä rinnalla kulkemassa. Kun hän sanoo että hänellä on kylmä niin me uskomme sen. Emme ala kertoa Saarikon tapaan kuinka hallitus on tehnyt sitä ja tätä. Ei. Me kuulemme ihmisen sanat. ”Minulla on kylmä”. Kylmyyttä ei poisteta ”me olemme hallituksessa” lauseilla vaan kylmyys poistetaan tarjoamalla lämpöä ja rakkautta sekä huolenpitoa.

Me vastaamme antamalla takkimme ja kaiken mitä lämpö tarvitsee. Yksinkertaisia asioita yksinkertaisella tavalla.

Mitä tulee ihmisiin muualta eli muukalaisiin. Rehellisellä pelillä, kuten Vennamo sanoi, tänne tulevat tulevat ravituiksi välittämisellä ja huolehtimisella. Mutta jos tulette väärin perustein, valehtelamalla ja pahan aikeissa teidän paikkanne on löytää katumuksen ovi ja palata sinne missä se viha syntyi. Suomen ei tule siunata niitä joilla on pahat mielessä.Mitä minulla on sitten Ylivieskalle tarjota.Kaikkea muuta mutta ei välinpitämättömyyttä. Tekisin päätöksiä. Hakisin kristillisen pohjan kaikelle tekemiselle.

Se löytyy kaikista puolueista. Ajatelkaa ihmistä päätöksissänne. Köyhin ei ole tarpeettomin. Rikkain ei ole tarpeellisin mutta ei myöskään häntä tule tuomita. On päivän selvää, että joilla paljon on ovat paljon vastuun kantajia. Kukaan, korostan että kukaan Ylivieskassa ei ansaitse olla onneton.

Miten minä hallitsisin niin tunteilla ja tuntemisella. Välinpitämättömyyttä vihaan. Se on juurisynti kaikelle pahalle. Ylivieskan ja kalajokilaakson poliittinen ilmapiiri on pysähtynyt päättämättömyys. Siihen on tultava muutos.

Olen myös ehdottomasti keksipohjalaisen yhteistyön kannattaja. Oulusta emme saa mitään. Oulu ei tarjoa mitään eikä siellä koskaan mainita Ylivieskaa nimeltä. Keskipohjalainen maakuntaviesti on ylivieskalainen sielunmaisema. Ylivieskan tulee olla niissä pöydissä missä sillä on sanan ja sanomisen valtaa. Sen ei tule vaatia mitään vaan rakentaa kaikkea. Se on keskipohjalaisuutta.

Tässä näitä ajatuksia hyvin hajanaisesti.

Siis äänestäkää 72. Miksi. En minä tiedä.

Se on numeroni jolla minulle ja ajatuksilleni annetaan vähän valtaa. Sitä en hamua mutta tarvitsen tullakseni kuulluksi.

72

tuomo

Kuntavaalit 2021 - Tuomo Hirvi (72) - Perussuomalaiset Ylivieska - Perussuomalaiset ehdokkaat

VAALIT.PERUSSUOMALAISET.FIKuntavaalit 2021 – Tuomo Hirvi (72) – Perussuomalaiset Ylivieska – Perussuomalaiset ehdokkaatPerussuomalaisten ehdokkaat vuoden 2021 vaaleihin

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
30 Kommenttia
Inline Feedbacks
Katso kaikki kommentit
Anne Mikkola

Ei kun menestystä matkaan! Kerrassaan mahtavaa. Onko perussuomalaisilla kuinka suuri kannatus teillä entuudestaan?

Tuomo Hirvi

Ei ole paljon mutta muutoksia on tulossa. Sitä on ilmassa.

Tauno J. Jokinen

Onnea ja menestystä vaaleihin.

Yki Räikkälä

Juu, menestystä vaan minunkin puolestani. Onnea en toivota, kun onnella ei liene vaaleissa juuri tekemistä. Enkä onnea myöskään sikäli, kun onni on sattumaa. Sattumallakin on vähän tekemistä vaalitulosten kanssa. Ja eikös se ole niin, että onnen toivotus on vähän pakanallista. Mutta yhteiskunnalliset näkemyksesi ovat vähän saman suuntaisia kuin minulla kurjalla uskonnottomalla vasemmalla kyljellä enimmäkseen nukkuvalla. -Vaaleissa en tietenkään nuku. Äänestän erästä älykästä, fiksua ja toimeliasta nuorehkoa naista. Sattumoisin hän on Vasemmistoliiton ehdokas. Mutta eihän sillä ole merkitystä, vai mitä?

Seppo Heinola

Menestystä vaan vaaleihin Tuomo, toivotus on henkilöllesi, ei puolueelle 🙂 Numerosi 72 on muuten heprealaisen lukusymboliikan yksi tärkeimpiä lukuja sillä suureen neuvostoon kuului juuri 72 jäsentä kuten myös Septuagintan kääntäjiin. Ihmisen sydän lyö average 72 kerta minuutissa ja kun maan päällä on kulunut 72 vuotta on precessio edennyt taivaalla yhden asteen…

Yki Räikkälä

Voiko siis olla Keskustan jäsen ja toimia puoluevaltuustossa ja mennä toisen puolueen vaaliehdokkaaksi..?

Tuomo Hirvi

Tämä on erittäin hyvä kysymys. Keskusta rp ei omaa valtuustossa istujaa listoilleen ota mutta kysyjiä riitti kiusaksi asti. Laitoin nimeni ehdolle keräämään vastavoimaa keskustalaiselle yksinvallalle Ylivieskassa. Minulla ei ollut mitään tarkoitusta alkaa valtuutetuksi. Kävin yhden makkaran syömässä makkarakojulla enkä ole ihan varma minkä puolueen koju oli kyseessä.

Täällä maalla olen niin täynnä tätä keskustalaista juppikulttuuria että haluan alkiolaisuuden ytimen puolueeseen takaisin. Tulkoon se sitten vaikka takaoven kautta.

Jos olet yhtään seurannut niin Keskustassa ei saa sanoa mitään, siellä erotetaan, varoitetaan ja vaiennetaan ihminen joka ajattelee omilla aivoilla eikä ole pyrkimässä mihinkään korkeapalkkaiseen suhmurointivirkaan.

Juha Hyrsky

Yhteisten asioiden hoito on aina arvokasta. Onnea sinulle Tuomo henkilökohtaisesti. Harmi, että joudun toivomaan myös perussuomalaisten huonoa menestystä.

Anne Mikkola

Liekö nämä skitsofreeniset persuvastaiset blogimetsäläiset (jotka toivoo Tuomolle hyvää ja Tuomon puolueelle huonoa) Vihreitä. Ajattelin, että onpa demokratian halveksintaa, mutta täytyy myöntää että A-studiota katsottuani, minulla nousi melkoinen murhanhimo kun kuuntelee kuinka ministeri toivoo kuolemaa paitsi lehmille myös viljelijöille:. Omasta puolestani toivotan siis koko sydämestäni pikaista kuolemaa Vihreälle totalitaristipuolueelle.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by Anne Mikkola
Yki Räikkälä

”…aivan tavallinen keskiverto Vihtiläinen”.

Taidan välttää vastedes Vihtiä, mikäli vihtiläiset (kuuluu kirjoittaa pienellä alkukirjaimella) keskimäärin ovat näin ruudin kanssa hölläkätisiä. Vaikka Jarno ilmoittaakin kyllä olevansa ”ystävällinen”. Vihti on kyllä muuten kaunista seutua ja usein olenkin ajanut Vihdintietä hesaan, jos autoa on ollut käytettävä. Harmi kun täytynee alkaa välttämään.

Anne Mikkola

Seppo ei vaivaudu hakemaan alkuperäistä statusta… Ihan turha kuvitella että uskon edes noita persujen mustamaalaajia, ellei nyt viitsi hakea suoraa linkkiä.

Seppo Heinola

Kuka viitsisi/uskaltaisi väärentää ko Facesta kaapatun kuvan? Siitähän pääsisi nopeasti raastupaan. Face on tod. näk. jo ao. kohdin putsattu.

Anne Mikkola

No menin yhtä typpiä etsimään, eikä löytynyt mitään, eikä edes mitään lähellekään niin räväkkää kuin mitä itse kirjoitan. Varsinainen kukkahattusetä näytti olevan tuo sattumalta valittu.

Yki Räikkälä

Mikähän tyyppi oli kyseessä? Kävin nuo tutkimassa ja kaikki olivat aivan aidosta elämästä. Olisikohan nyttemmin sitten joku, se tyyppi kenties, poistanut noita juttujaan? Yksi (Merivirta) ainakin itse kertoi poistaneensa joitakin päivityksiään, kun käytti ”sanoja jotka ei ole hyvän maun mukaisia”.

Mutta niin on käytös näillä kuin on historia. Joka puolueella on rikoksista tuomittuja, mutta persuilla niitä ylivoimaisesti eniten – ja sitä enemmän varsinkin kun lasketaan kaksi tai useamman kerran rötöstelleet eli rikoksen uusijat. Näköjään PS:n seula on harva. Takavuosina lupasivat olla tiukempia ehdokasasetteluissaan. Nyt silti taisi kelvata kaikki. Useista rikoksista tuomittuja ehdokkaita on peräti 56.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by Yki Räikkälä
Anne Mikkola

Eikös niistä persujen rikoksista iso osa ole puherikoksia? eli sananvapauden puolustaminen maksaa.

Seppo Heinola

Eiköhän ne pääasiassa ole ihan muita rikoksia kuten Hakkaraisen tekemät. Ja en kutsuisi esim. ihmisten nimittämistä ’vieraslajiksi’ kovin yleväksi sanavapauden puolustamiseksi. Rikokset ovat rikoksia jos niistä on annettu lainvoimainen tuomio.

Anne Mikkola

Tynkkysellä yksin on kasa rikoksia ja syytteitä, enkä siitä pahennu ollenkaan. Tietysti mestari itse on älykkäästi kirjoittanut jo aikojen alussa itselleen tuomioita. Tämä kertoo enemmän suomalaisen oikeuslaitoksen rappiosta. Nythän onneksi jenkki professorit Harvardista, Princetonista yms. yms. ovat ihan virallisessa roolissa vaatineet pakotteita näiden syytteiden tehtailijalle nimeltä Toiviainen. Ja erittäin hyvä niin. Jotain hyvää joskus ameriikastakin.

Yki Räikkälä

Nyt tarkoitin lähinnä kuntavaaliehdokkaiden syntilistoja. Siellä näkyy runsaasti pahoinpitelyrikoksia. Ne pomppaavat erityisesti esille. Onhan siellä kaikenmoisia muitakin, rattijuoppoutta ja pikkupetoksia ym. Kaikissa puolueissa esiintyy ehdokkailla näitä, mutta varsinkin persujen ehdokkaissa esiintyy juuri pahoinpitelyjä. Ja siis, seulanhan piti olla tiukka, kuten edellisten vaalien aikoihin persuista luvattiin. Ei vain tullut parannusta tässä.

Tauno J. Jokinen

RKP:tä lukuun ottamatta kaikissa puolueissa rikoksista tuomittujen osuus on laskenut. Asiaan siis kyllä kiinnitetään huomiota. Ei yksikään puolue halua ehdokkaikseen ongelmakansalaisia.

Täällä Oulussa perussuomalaisten ehdokkaiden joukkoon oli päässyt livahtamaan yksi huumausaineongelmainen. Kaikkiaan perussuomalaisilla ehdokkaita on sata, joten saldo on minusta siedettävä.

Ehdokkaiden joukossa on muutama tuttukin ja varmasti löytyy äänestettäväksi ihan hyvätasoisiakin ehdokkaita.

Sitten on toki niitäkin, jotka katsovat hyväksi äänestää ei-niin-tasokkaita ehdokkaita. Esimerkiksi Markus Kuotesaho keräsi omalla listallaan yli 4000 ääntä viime eduskuntavaaleissa.

Teuvo Hakkaraisella on aika laaja kannatus ja Tony Halme oli omana aikanaan aikamoinen äänikuningas. Jokaisella ihmisellä on oikeus asettua ehdolle ja äänestää mieleistään ehdokasta – sitä kutsutaan demokratiaksi kaikkine heikkouksineenkin.

Perussuomalaiset on puolue, joka edustaa vaihtoehtoa nykyiselle politiikalle. Kannatuksen kasvu kertoo, että tälle vaihtoehdolle on tarvetta. Minusta vaikuttaa siltä, että perussuomalaisten myötä kiinnostus politiikkaan on lisääntynyt. Ainakin täällä tienvarret ovat täynnään vaalimainoksia. Minusta poliittinen moninaisuus on hyvä asia.

Itse en ole innostunut esimerkiksi Keskustapuoleen tarjoamasta vaihtoehdosta, mutta silti haluan rohkaista jokaista, joka näkee puolueen omakseen, asettumaan ehdokkaaksi tai äänestämään puolueen ehdokkaita. Ei se ole minulta pois, että muutkin kuin minun laillani ajattelevat saavat ajatuksensa kuuluville.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by Tauno J. Jokinen
Seppo Heinola

Hitler pääsi valtaan varsin demokraattisesti ja paljolti liian löysän sananvapauslain tulkinnan kautta.

Tauno J. Jokinen

Miten Hitler liittyy Suomen kuntavaaleihin? Pitäisikö demokratiaa ja sananvapautta ryhtyä Suomessa rajoittamaan?

Seppo Heinola

Nimenä ei mitenkään: kuvasin vain prosessia minkä demokratia ja sananvapaus voi pahimmillaan ihan laillisesti tuottaa. Kuten Churhill sanoi, demokratia on paska järjestelmä, mutta vähiten huono. Tietenkin kannatan demokratia ja sananvapautta, mutta korostan v a s t u u t a ja v a l p a u t t a molempien käytännön sovelluksissa. Tämä valppaus puuttui aikanaan saksalaisilta.

Anne Mikkola

Miten Hitler liittyy Suomen kuntavaaleihin?
Seppo osaa nämä argumentointivirheet. Muilla keinoin onkin vaikea jatkuvasti persujen kimppuun hyökätä.

Seppo Heinola

En kyllä ymmärrä mikä oli argumenttivirhe, sillä ko, viestini ei olut mikään argumentti vaan pelkkä itsenäinen toteamus.

Anne Mikkola

Yritin löytää noita tilastoja rikoksista mutta en löytänyt. Missähän ne ovat? Hesarissa muistaakseni oli listattu pahimmat seksuaalirikolliset. Vihreä paritti romaneja (halleluuja!), ja kokoomuslainen ja demari- ja kepulainen ja persu harrastivat jotain lasten seksuaalista hyväksikäyttöä. Voi olla että tuossa on yksi puolue liikaa, mutta periaatteessa kaikilta löytyi yksi. Persu oli toki jutussa mainittu ensimmäisenä. Jos olisi oikein maahanmuuttovastainen äänestäisi näin ollen romanien parittajaa Vihreistä.

Mutta vakavasti ottaen äänestetty on, samaa hyvinvointivaltion palvelujen päälle ymmärtävää persua kuin aina ennenkin.

Anne Mikkola

kiitos. Karua luettavaa. Hyvä että kaivavat esille.

Seppo Heinola

Suurista puolueista vihreillä on ehdokkaista v ä h i t e n syytteitä saaneita ja persuissa eniten eli 27 prossaa ehdokkaista, kertoi Aamulehti tänään. (Tuota 27 prossaa voi verrata siihen, että kaikista suomalaisista syytteitä saa n. 1,6 prosenttia)

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial