Kun äiti ei ollutkaan äiti vaan isä

Tämä on yks niitä tämän ajan kummallisuuksia.

Jotenki minusta tuntuu, että nämä lapset ja lapsenmieliset aikuiset ovat mielensäpahoittajia kaikesta mahdollisesta. Kun ei oikein ole kivaa niin vika on aina jossain muualla kuin siinä mitä on itse taikka tullut itse tehdyksi.

Anteheks vain mutta en ymmärrä ainuttakaan translain perustelua. Kaikkein hulluinta tässä on että lapsille annetaan uusi lelu vaihtaa mielipuolta että onko tyttö vai poika.

Ennen vanhaan riitti kun otti Iita tummun huivin ja essun niin johan sitä leikkiin saatiin akka mukaan.

Nyt pitää säätää laki kuulemma jonkin inhimillisen Jumalan tekemän virheen korjaamiseksi. Jos joku juttu ei huvita niin pitää saaja olla jotain muuta.

Nyt äkkiä keräämään listoihin nimiä että vähemmän kivat äiti ja isä pitää saaja vaihtaa parempihin. Sillä saahan köyhyyskin pois kun kaikki köyhät on Martin Saarikankahan lapsia.

Ja seuraavaks pitää säätää laki että köyhät ei saa siittää lapsia.

Voi että tämä maailma olis kivaa kun ei olis mitään narisemista.

Vai olisko.

Oisko kellään mitään parempaa tekemistä poliitikoille kuin olla suuria tyhmiä parantajia.

tuomo

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
13 Kommenttia
Inline Feedbacks
Katso kaikki kommentit
Anne Mikkola

Joo. Aika hurja rajoitus tuo, että vain kerran vuoteen saa vaihtaa sukupuolta. Pitäs jaksaa kokonainen vuosi käydän naisten pukuhuoneessa ja sitten seuraavana vuonna voi vasta palata miesten pukuhuoneeseen. Mitä kaikkia mahdollisuuksia tästä avautuukaan. Jos sota tulee, niin varmaan Suomessa sitten naisten osuus kasvaa hirmuisesti. Tai ainakin Venäjällä kasvaisi, mutta valitettavasti niillä ei ole translakia.
Ja jos vaikka koulussa on naiskiintiö tai mieskiintiö, niin voi tarpeen mukaan aina kouluun pyrkimisvuonna vaihtaa sukupuolta. Heh… Tästähän saattaa olla seurauksena vallankin tasa-arvoinen yhteiskunta, kun miehiä ei pysty enää syrjimään. Kaikki oomme naisia vain.
Olisko jotain tilanteita, että naisen kannattaisi ilmoittaa sukupuolekseen mies?

Viimeksi muokattu 2 kuukausia sitten by Anne Mikkola
Markku Hirn

Jos sota tulisi niin naisethan ovat innokkaita tulemaan armeijaan ihan vapaaehtoisesti. Nehän voisivat transsi-naisina ihan hyvin palvella siinä missä tavalliset naiset ja miehetkin. Olen muuten sitä mieltä että Vanha Lotta- järjestö voistaisiin elvyttää. Ne tekivät aikalailla hyvää ei vain rintamalla vaan kotirintamallakin.

Eija Moilanen

Tuli mieleen, että käyn vilkaisemassa. Tarkoitus ei ollut kommentoida, mutta halusin kertoa, että uskon sinun toiveesi jo toteutuneen. Kyse on nyt 
Lotta Svärd Säätiöstä.

Jokunen vuosi sitten olin ohjaamassa Lotta-leirillä. Vieläkin se heidän työnsä valheellinen panettelu, maineen menetys ja täydelliseen vaikenemiseen pakottaminen, olivat kipeä asia. Muistaakseni kaikki yhtä lottaa lukuun ottamatta olivat entisiä pikkulottia. Tämä kertoo ajan kulumisen. Järjestöllä on kuitenkin tulevaisuuden suunnitelma.

 Itse toimin niin kutsutussa sotilaskoti sisarjärjestössä tarjoilujaostossa, jonka toiminta on ollut katkeamatonta. Se on myös vapaaehtoista maanpuolustustyötä myös rauhan aikana. Sota aikana nämä järjetöt ovat toimineet rinnakkain. 

”Lotta Svärd Säätiön sääntöjen mukaan säätiön toiminta ei ole määräaikaista vaan jatkuu tulevaisuudessakin. Lottien kuntoutus- ja avustustyön päätyttyä, Lotta Svärd Säätiön toiminnan painopiste siirtyy – lottien toiveiden mukaisesti – naisten kouluttamiseen erilaisten kriisitilanteiden varalle, avustustoimintaan sekä lottaperinteen vaalimiseen.”

Etusivu – Lotta Svärd Säätiö (lottasaatio.fi)

Viimeksi muokattu 1 kuukausi sitten by Eija Moilanen
Ulla Tuominen

Tulee ihan mieleen Huxleyn ”Uljas uusi maailma”. Siellähän sellaiset sanatkin kuin ”äiti” ”isä” tai ”veli” olivat kiellettyjen listalla. Rasittavasta ja rajoittavasta uskonnosta oli viimein päästy eroon. Jumalan korvasi muistaakseni T-mallin Fordi. – No nyt se varmasti olisi Tesla.
Tekoäly jylläsi ja kaikenlainen seksihurjastelu oli mukavaa ajankulua. Keskellä toria oli sitten, jollen nyt ihan väärin muista, puhuva pää, jota käytiin kuulemaan, kun oli ongelmia. Media voisi varmaankin nyt toimia puhuvana päänä kunnes parempi keksitään.

Huxley pitänee nyt lisätä sinne profeettojen joukkoon. Kaivelen vielä tuon vanhan kirjan tuolta pääkirjaston varastosta ihan vain katsoaksen mitä sieltä löytyy.

ps. Olen vakaasti päättänyt olla se villi, joka kieltäytyy ymmärtämästä tätä hölynpölyä, mutta saas näkyä miten pitkään jaksan sinnitellä.

Yki Räikkälä

Tekoäly tulee väistämättä tekniikan evoluution myötä. Se on vain jatkumoa sille evoluutiolle, jossa yksisoluisista aikaa myöten kehittyi nisäkkäät ja lopulta me ihmiset, jotka keksimme ensin keihäät, nuolipyssyt, maanviljelyksen ja lopulta kehittyneemmät tekniset apuvälineet. Tekoäly ei vielä ole osoittautunut ilmestyskirjan pedoksi. Vai onko?

Mitä vikaa seksihurjastelussa on, ellei ketään loukata ja vahingoiteta? Eikös seksi ole Jumalan kaikkitietävyydessä luoma ominaisuus luomisen edistämiseksi – ja luotujen iloksi? Itse asiassa eläinlajien sisällä on runsaasti tuota ”seksihurjastelua”. Miksei meillä ihmisilläkin? Mukavaa ajankuluahan se on, mutta kuten me kaikki varmaan tiedämme, pitää olla muutakin.

Tauno J. Jokinen

Aika syvään vedän henkeä tässä asiassa minäkin. Toisaalta voi olla hyväkin asia miesten näkökulmasta, kun aina halutessaan voi valita tilanteeseen sopivan tasa-arvoisemman sukupuolen.

Sukupuolta ei oikeastaan tarvitse edes vaihtaa, koska tilanteen mukainen oma ilmoitus käytännössä riittää. Kaikenlainen todisteiden vaatiminen ja ilmoitetun sukupuolen epäileminen on pahimman laatuista syrjintää.

Urheilupuolella on jo esimerkkejä tämän subjektiivisen sukupuolen ongelmasta. Mielenkiintoisia esimerkkejä voi tulla esimerkiksi joukkueurheilussa, jos fyysisesti vahvoja ”naisia” ryhdytään aktiivisesti rekrytoimaan kilpasarjoihin.

Viimeksi muokattu 2 kuukausia sitten by Tauno J. Jokinen
Anne Mikkola

Joo. Tämä on aika järkyttävää naisten aseman heikentämistä, naisurheilun tuho ainakin noin alkajaisiksi.
No. Ainakin tiedän, että en äänestä vahingossakaan puolueita, jotka on tätä sotkua kannattamassa. Persut tai KD taitaa jäädä jäljelle. Kepulaisista varmaan valtaosa on tässä humpassa mukana. Se on sitten kait persut, vai onko Eija-Riitta Korhola jossain puolueessa ehdolla.

Viimeksi muokattu 2 kuukausia sitten by Anne Mikkola
Kalevi Kauppinen

KD puolueessa on se vika, ettei se mene tuulien mukana. Kokoomuskin haistelee äänestäjiensä mielipiteitä ja on tullut siihen johtopäätökseen, että jokainen määritelköön itse sukupuolensa.

Kalevi Kauppinen

Mies naisen ruumiissa ja nainen miehen ruumiissa on nyt se ongelma joka halutaan korjata lailla. Tuntuu liian yksikertaiselta.

Olisi syytä tutustua lääketieteellisiin tosi asioihin sukupuolimäärittelyssä.

Viimeksi muokattu 2 kuukausia sitten by Kalevi Kauppinen
Seppo Heinola

Nimenomaan biologiset tosiasiat tulisi tunnistaa ja biologinen tosiasia on, että sukupuolisuuteen vaikuttaa monet muutkin ihmisruumissa, mm aivoissa, vaikuttavat tekijät kuin jalkovälissä näkyvä aukko tai nahkaputki. Tutustuminen alkajaisiksi muutamaan endokrinologian oppikirjaan tekisi monelle funkulle ns. gutaa…

Seppo Heinola

Yksi parhaista ystävistäni on fyysisesti CP vammainen paljon lukenut ja elämää nähnyt erittäin älykäs transversiitti. Hän kärsii änkytyksestä, joka johtuu lapsuudestaan, jolloin häntä ei hyväksytty ja hän joutui mm. ryömimään sängyn alle vanhoillista isäänsä piiloon.
Soittaessaan minulle hän puhelimessa puhuu hitaasti mutta hyvinkin selvästi. Änkytys on lähes poissa. Tiedän että hän on tällöin yksin ja voinut pukeutua naiseksi eli saa näin olla oma itsensä. Onnekseen hän on löytänyt henkisen yhteisön, jossa erilaisuus täysin hyväksytään, siellä hän on voinut toimia jo parikymmentä vuotta. Ei liene yllätys että tuo yhteisö ei nauti kirkon suosiota.

Viimeksi muokattu 2 kuukausia sitten by Seppo Heinola
Markku Hirn

En minäkään halua vähätellä näitä. Yksi entinen nainen , jota vuosia seurasin läheltä pääsi lopulta ”korjausleikkaukseen” ja siihen loppuivat ihan vakavatkin itsemurhayritykset joista hänet pelasti kehittynyt lääkehoito ja elää todella täysipainoista elämää tänäpäivänä. Hänen entinen vaimonsa on käynyt läpi saman prosessin joten he ovat nykyjään iehinen gay-pari.

Tunnen läheltä vielä toisen entisen miehen joka kulkee hameessa ja parrassa ja joka ihmettelee kun ihmist tuijottelevat häntä. Hänestä en osaa sanoa mitään.

Viimeksi muokattu 1 kuukausi sitten by Markku Hirn
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial