Kuinka toipua koronasta ja rokotteista? yms.

Olen kuunnellut varmaan viikon verran kaiket yöt lääkäreiden ja tutkijoiden keskusteluja, siitä miten eri puolilla maailmaa selviävät potilaiden kanssa ja tyyppejä, jotka yrittävät kommunikoida asioista laajemminkin.

Tämän seurauksena varasin – taas kerran – rokoteajan. Periaatteessa rokotteen haittavaikutukset ovat erittäin todellisia. Rokote voi myös aikaansaada long-covidia. Ehkä eniten päätökseeni vaikutti tämä video mistä ymmärrän kaikkein vähiten (aloita alusta, jos tuo heittää johonkin loppupuolelle.)

Loppua kohti siitä jotain ymmärtääkin. Olen kuunnellut tätä Dr Mobeeniä paljon myös muilla videoilla. Hän haastattelee lääkäreitä ja tutkijoita ympärimaailmaa ja selittää miten asiat toimivat. Ennen kaikkea osaa piirtää hyvin. Niistä piirroksista saa jotain tolkkua vaikka ei ymmärräkään (ennen wikipediaa/sanakirjaa), mitä ovat monocytes, macrofages, platelets etc etc.

Jos jollakin tutullasi on long-covid, kannattaa kuunnella. Tuossa on toivoa.

Hoitokeinoista monet ei taida olla suomalaisen käytössä, mutta minulla on onneksi yksi käytössä tarvittaessa. Voin mennä lääkärille ja sanoa, että katso minun paha kolesteroli, haluankin nyt yhtäkkiä statiineja. Aloin jo laittamaan Benecolia siemennäkkärin päälle enemmän. Rokotteen jälkeen – ainakin toisen – aion syödä asperiinia. Se vähentää todennäköisyyttä veritulpille. Vähähiilihydraattista ruokavaliota jo noudatankin, ja paino ei enää nouse, vähän laskee. Nuo mömmöt nimittäin myös kietoutuvat hiilihydraattien ympärille.

Tuo Bruce Patterson on saanut selville, että kyse on verisuonten tulehduksesta, jossa joku T1 proteiini (onko siitä piikkiproteiinista joku osa?) jää juntturaan monosyyttiin (valkosolu), joka tarttuu verisuonen pintaan. Noilla hänen hoitokeinoilla long-covid häipyy joissakin viikoissa tai viimeistään kuukaudessa. (jotain ton tapasta, sikäli kun ymmärsin).

Totta tai tarua, mutta tässä kaikki täsmää. Äitinikin alkoi hengittämään normaalisti tasan 3kk viimeisen Pfizerin jälkeen, mikä on aika milloin noiden mömmöjen pitäisi kuolla viimeistään verisuonten pinnalta tuon dr. Beenin mukaan – jos oikein muistan. Toinen sukulainenkin on kotona, mutta yksin ei pärjää sillä aivoissa tuhoa syntyi sen verran paljon, että saa nähdä pystyykö yksin elämään, eli palautuuko lähimuisti. Samoihin aikoihin saivat rokotteen ja samoihin aikoihin , n. 3 kk helpottaa. Koronaa heillä ei ollut.

Stoori täsmää. Rokote ei tämän perusteella aiheuta pysyvää hässäkkää, vaan sen seuraukset kuolevat jossain kohtaa muutamassa kuukaudessa. Tämä tietenkään ei välttämättä ole ollenkaan koko totuus, mutta riittää mulle – ainakin tänään. Huomisesta ei tiedä.

En nyt ehdi ja jaksa yrittää tätä kirjoittaa auki jotenkin hyvin loogiseen muotoon. Eikä se taitaisi olla edes mahdollista, koska ymmärrän erittäin huonosti noita kaikkia asioita. Vaikka monasti kielitaitoni tuntuu olevan englanniksi parempi kuin suomeksi, näiden verihiutaleiden kanssa tämä ei päde.

Kuitenkin noista videoista muotoutuu ymmärrys siitä missä mennään, ja mitä oikeasti tapahtuu kulisseissa, poliittisen lääketieteen takana, globaalisti. Joitakin lääkäreitä on, jotka välittävät ihmisistä ja yrittävät löytää hoitokeinoja. Valtaosa ainakin Suomessa näyttää olevan välinpitämättömiä tai toistelevat jotain poliittisen lääketieteen iskulauseita tai odottelevat olemattomia käypä hoito -suosituksia. Välinpitämättömyys ilmenee siten, että kukaan Suomessa ei edes yritä selittää ihmisille mitä tiedetään ja miksi jotain suositellaan tai miksi jotain demonisoidaan. Tiedetään toki miksi näin on. On vain yksi totuus, mikä ei salli edes sitä, että tieteen tuloksista tai kokeellisista hoidoista edes neutraalisti kerrottaisiin ihmisille. Ihmisiä kohdellaan lapsina, ja se tietenkin aiheuttaa rokotevastaisuutta. Valheilla ei pitkälle pötkitä.

Long-Covid potilaat on jätetty kokonaan hoitamatta yli vuodeksi ja niitä on paljon. Enemmän koronan aiheuttamia tiloja, mutta myös rokotteiden takia syntyneitä. Ei näytä olevan eroa kumpi on syyllinen. Mekanismit ovat samoja. Korona on toki vakavampi ja enemmän kuolemaksi.

Siksi rokote. Ja siksi, että minulle ei ole kantautunut tietoa rokotteiden pitkäaikaisista haitoista. Jos niihin ei kuole muutamassa kuukaudessa, ehkä sitten säilyykin hengissä. Pääasiallinen riski näyttäisi olevan lyhyen aikavälin riski.

Ihan ensiksi aloin kuunnella tämän sairaanhoitajia kouluttavan tyypin päivittäisiä videoita, ja siitä sitten päädyin dr. Beenin sivuille. Älkää kysykö keitä nuo on. Varmaan joku selvittää taustat puolestani ja kertoo kuinka harhautunut taas olen.
https://www.youtube.com/c/Campbellteaching

Laittakaahan tietoa, jos jostain löydätte parempaa tai uutta oivallusta. Muuten useissa maissa lapsia ei rokoteta.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
6 Kommenttia
Inline Feedbacks
Katso kaikki kommentit
Markku Hirn

Yksi asiakkaistani oli korviaan myöten rakastunut erääseen mieheen mutta ei uskaltanut lähestyä häntä pelätessään tulevan torjutuksi. Mutta lopulta paine tuli liian suureksi ja hän totesi : ”Joskus pitää uskaltaa kuolla”.Meni ja otti yhteyttä mainittuun henkilöön ja heille kehittyi lyhyt mutta intensiivinen suhde.

Olen muissakin yhteyksissä ajatellut tuota että joskus pitää uskaltaa kuolla. Sellaisen ajattelun sisäistäminen lievittää fobioita ja hypokondriaa.

Kalevi Kauppinen

Turhaan pelkäät rokotuksen seurauksia, enemmät voit pelätä rokotuksen pois jättämistä. Jos tiukka paikka tulee, niin 112 tulee apuun, kun on aihetta.

Minulla oli tässä kevättalvella kaikki koronaan viittaavat oireet, ja ambulanssilla menin sairaalaan. Kuitenkaan ei ollut koronaa, ja se meni ohi ilman mitään seuraamuksia. Mitähän olisi tapahtunut, jos samaa aikaan olisin saanut korona tartunnan?

Itselläni ei ollut minkäänlaisia oireita rokotuksen jälkeen, enkä ole kuullut muillakaan tutuilla niitä olevan. Rokote on sen takia turvallista, koska siinä puuttuvat sivuaineet, niin kuin monet muut rokotteet sisältävät eloperäisiä aineita, joiden myötä kehoon voi tulla ei toivottuja viruksia.

Pelko jo kehossa aiheuttaa elintoiminnoissa seuraamuksia, joten ei kannata ennakkoon murehtia tulevia, murehtii sitten, kun tulevat päälle.

Viimeksi muokattu 1 kuukausi sitten by Kalevi Kauppinen
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial