Kristilliset arvot ja terrorismi

Onko täällä Suomessa ollut järjestäytyneitä terrorismia valmistelleita ryhmittymiä? On. Aivan hiljattain poliisi pidätti viisi terroristin alkua. Nämä olivat peräti sellaisia akselerationistisia kavereita. Akselerationistisilla terroristeilla tavoite on pyrkiä romahduttamaan valtio väkivalloin. Siihen hyvä keino on tuhoisat räjähteet. Nämä kaverit eivät olleet muslimeja, vaan ihan ns. kantasuomalaisia. Näiltä pohjoissatakuntalaisilta terroristin aluilta löytyi kotinurkista samoja pommin raaka-aineita kuin mitä käytti Norjan äärioikeistolainen terroristi Utoyan massamurhan yhteydessä, kun tämä räjäytti autopommin Oslon keskustassa luodakseen kaaosta ja voidakseen sitten rauhassa murhata kymmeniä väärää puoluetta edustaneita nuoria.

Tiedotusvälineissä oli varsin maltillinen uutisointi tästä Kankaanpään pidätyksestä. Mutta JOS nämä olisivatkin olleet maahanmuuttajia, minkähän lainen huuto ja melskaus olisi ollutkaan? Ja hallitushan nyt tietysti olisi huudettu syylliseksi tai vähintään vastuulliseksi. Somessa muuten, kun ensimmäisiä uutisia poliisioperaatiosta Kankaanpäässä tuli, huudettiin kyllä heti, että ”hallitus haluaa näitä tänne lisää”. Tämä ennen kuin paljastui, että olivatkin ihan tavallisia suomalaisia maalaisjulleja nämä wannabe-terroristit. Nämä paikkakunnalla natsijengiksi nimetyn porukan äärioikeistolaiset jullit.

Perussuomalaisten pääideologi Jussi Halla-aho ei kommentoinut tapahtunutta muuten kuin että hänestä HS:n ei olisi pitänyt käyttää ”kantasuomalainen” -nimitystä. Puheenjohtaja Riikka Purra ei oikein mitenkään. Oliko Suomen Uutisissa mainintaa? En ainakaan nyt sivustoa selaamalla löytänyt.

Perussuomalaisia, kuten Riikka Purraa, on enemmän huolestuttanut omien kansanedustajien saamat rikossyytteet, kuten viimeksi Mauri Peltokankaan tapaus. Peltokangas muuten, kuten eräät muutkin perussuomalaisten kansanedustajat, kuuluu Suomen Sisuun. Sen Suojelupoliisi on määritellyt äärijärjestöksi. En tiedä, onko muissa puolueissa kansanedustajia, jotka kuuluvat johonkin äärijärjestöksi määriteltyyn. Kerrottakoon se minulle, jos parempaa tietoa on.

Suoraa toimintaa on Pohjois-Satakunnassa ilmennyt aiemminkin. Perussuomalaisten Juho ”vieraslaji” Mäenpää, tuolloin varakansanedustaja, ilmoitti vuonna 2015 Niinisalon vastaanottokeskukseksi tarkoitetun puukerrostalon (varusmiesten rakentama) tuhopoltosta, että ”aivan mahtavaa. Jumala on olemassa. Rukouksiini on vastattu”. Hän siis kiitti Jumalaa tuhotyöstä. Vähän tuon jälkeen tuleva perussuomalaisten kansanedustaja Ano Turtiainen kiitti tuhotyön tekijöitä ja ilmaisi suopeutensa siihen, jos kansalaiset ryhtyisivät suoriin toimiin SPR:n muita vastaanottokeskuksia kohtaan. Hän siis kannatti – ja kannattaa edelleen terrorismia. Ano Turtiainen on myös ilmoittanut olevansa vankka kristillisten arvojen kannattaja. Kunnon uskova mies. Tarja Halosen hän on ilmoittanut edustavan pahuuden arvoja. SPR:n omaisuuden tuhoaminen sitten edustaneekin niitä hyviä arvoja. Kunnon kristillistä eetosta.

Itsenäisyyspäivänä oli totutusti eri suuntien marsseja pääkaupungissamme. Kaksi kansallismielistä ja yksi äärioikeistolaisuutta vastaan järjestetty. Parikymmentä otettiin kiinni, koska nämä olivat aikeissa mennä häiritsemään tätä yhtä. Tosin yksi otettiin kiinni siitä, kun meni häiritsemään Suomi herää” -kulkueen kokoontumista. Monet kunnon isänmaalliset kansalaiset eivät nähtävästi kuitenkaan ole huolissaan kotosuomalaisista äärioikeistolaisesta terrorisolun ilmaantumisesta, mikä saattaa olla ns. heikko signaali tulevasta kehityksestä, vaan pääministerin vapaa-ajan vietosta ym. olemisesta, vaikka tiettävästi tämä ei ole mitään lakeja rikkonut. Siihen, kuinka hän on harkinnut menemisensä, en ota vajavaisine tietoineni kantaa. Ainakin hän on tuota erään ravintolaillan menettelyään pyytänyt anteeksi.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
11 Kommenttia
Inline Feedbacks
Katso kaikki kommentit
Kalevi Kauppinen

Kankaanpään tapahtumista oli lehdissä kerrottu hyvin näkyvästi, ei siinä mitään salailua ollut. Ei varmaankaan kukaan väitä, että rikollisia olisi vain tänne muuttaneet, mutta kyllä kaikista rikoksista pitää kertoa, oli ne sitten kantasuomalaisten tai tänne muuttaneiden tekemiä.

Totuuden mukainen kuva on se tärkein myös tiedottamisessa, ei sekään oikein ole, että tapauksia vähätellään vain sen takia, jos rikoksia tekevät ovat tänne muuttaneita.

Olisi syytä seurata Ruotsin ja Tanskan tilannetta ja toimia niin, ettei meille tulisi sama tilanne.

Viimeisten tietojen mukaan salakuljettajat markkinoi rajanylitys kohtina suomen itä rajaa. Pitäisi herätä, ennen kuin se on myöhäistä.

Tauno J. Jokinen

Joo Yki …

Kahtiajako yhteiskunnassa vahvistuu ja ääripäät radikaöisoituvat. Nämä Kankaanpään hörhöt lienevät vihreää oikeistoa, koskapa olivat jollain tavoin sekaantuneet huumausainesysteeneihin.

Yksi selkeä jakolinja on maahanmuuttomyönteiset vs. maahanmuuttokriittiset. Kriittisyys varmaankin lisääntyy samaa tahtia maahanmuuton lisääntymisen kanssa.

Ymmärtän kyllä suojelupoliisin huolen näitäkotimaidia pommin rakentelijoita kohtaan. Breiwikin Paukku oli aikamoinen.

Mistähän nämä hörhöt ovat saaneet ammoniumnitraattia? Sen hankkimisen piti olla aika tarkoin poliisin seurannassa Norjan jutun jälkeen. Voi olla, että poliisi tiesikin poikien ostosreissut, vaan ei puhu mitään.

Syrjäytyminen synnyttää radikalisoitumista ja aika paljon näitä syrjäytyneitä alkaa olla.

Aikookohan sisäministeri tai hallitus tehdä asialle jotain, vai poseeraako juorukehdissä?

Tauno J. Jokinen

Huumeet = vihreys…

Joo, Vihreiden tavoitehan on kannabiksen dekriminalisointi. Muut puolueet suhtautuvat huumeisiin kriittisesti.

Hallitusjutuista sen verran, että Keskusta sai jo maakuntansa. Nyt on hyvä aika jättää hallitus.

Varmaankin se tapahtuu heti maakuntavaalien jälkeen.

Tauno J. Jokinen

Huumebisnes tulisi romahtamaan.

Joskus kuvittelin itsekin näin. Kanadassa huumerikollisuus ei romahtanut, koska käyttäjät eivät siirtyneet laillisiin kanaviin.

Tiedelehdistä löysin sellaisenkin jutun, että kannabiksen käyttäjät ovat luonnostaan (geneettisesti) asosiaalisia pikkurukollisia. Rehdit ihmiset eivät kiellettyihin aineisiin kajoa.

Jos kannabis vapautetaan, asosiaaliset ihmiset siirtyvät kovempiin huumeisiin, koska he haluavat olla lain väärällä puolella.

Tauno J. Jokinen

By the way,…

Joku joka ei ole pahempaa, kuin alkoholi, ei välttämättä ole hyvää.

Viimeksi muokattu 1 kuukausi sitten by Tauno J. Jokinen
Kalevi Kauppinen

Huumeet mukana kannabis, alkoholi ja tupakka ovat terveydelle vaarallisia, se on tieteellisesti todistettu.

Verovaroillahan näistä aiheutuvia seuraamuksia hoidetaan, ja yhteisvastuuseen joutuvat terveyttään hyvin hoitavat maksamaan, ei sekään tunnu oikealta.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial