Korona on tullut jäädäkseen

Kesällä näytti siltä, että pikkuhiljaa päästään koronasta eroon, mutta mitä vielä, se muuntuu jatkuvasti, niin että tulevaisuus näyttää toivottomalta.

Ne ihmiset, jotka luulevat, että mutaatiot ovat luoneet uutta elämää, kehittäneet uusia lajeja, tulevat nyt jo viimeinkin huomaamaan sen, että mutaatiot tuhoavat elämää, eivät ne kehitä mitään hyvää uutta.

Joka sukupolven aikana ihmiskuntaa tulee vaivaamaan uusia tauteja sitä vauhtia, että kuinka kauan ihmiskunta kestää tätä menoa, minusta ei montakaan. Tästä kaikesta saamme syyttää mutaatioita, joita nykyisen opin mukaan kehitys parempaan, on mutaatioiden ansiota. Olisi jo aika herätä ja tutkia tarkemmin elämän syntymistä, ettei elettäisi harhaluulojen varassa.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
10 Kommenttia
Inline Feedbacks
Katso kaikki kommentit
Seppo Heinola

On se hirveää mitä kaikkea kaameutta tuskaa ja kuolemaa ja kärsimystä se tuhansia vuosia siten kahden ihmisen syömä yksi omena sai aikaan lapsiaan äärettömästi rakastavan Jumalan antamana kohtuullisena ja oikeudenmukaisena rangaistuksena.

Anne Mikkola

No enpäs tiedä Kalevi. Aika ihmellisen hieno tuo ihmisen sisäinen puolustusmekanismi on näitä örkkejä vastaan. Tuo omicron nyt jyllää – toivottavasti – deltan pois markkinoilta – ja taitaa siinä samalla mennä rokotevalmistajat. Odotan ihan täpinöissä lisää näitä hyviä uutisia. Vielä ei kukaan ole omicroniin kuollut, mutta E-Afrikassa – vai oliko se pääkaupungin alueella siellä – se oli jo joku päivä sitten dominantti muunnos.

Yki Räikkälä

Voi voi, kuule Kalevi, kyllä niitä pöpöjä on ollut ammoisista ajoista saakka. Ne pöpöt eri lajeineen taisivat olla niitä ensimmäisiä elollisia olentoja maapallolla. Itse asiassa ilman mutaatioita ei olisi koko ihmiskuntaakaan. Mutaatiot eivät tuhoa elämää, ne tekevät muutoksia. Sen mekanismin ansiota me täällä blogimetsässäkin melskaamme. Ilman mutaatioita ei olisi koko elämää.

Ja tulevaisuushan on näyttänyt aina toivottomalta, varsinkin niistä Jessen ajoista lähtien tai vähän sen jälkeen kun uuden uskonnon levittäjät toitottivat viimeisten aikojen koittaneen.

Anne Mikkola

Blogimetsässä onkin mielenkiintoista havainnoida mutatuuko Yki ennen pitkään ympäristön paineen alla Kalevin suuntaan vai päinvastoin.
Sinällään mielenkiintoista, että omicronin monet kymmenet mutatoituneet osaset katsotaan syntyneen mahdollisti yhden ihmisen sisällä. Ei ole sitä välimuotoa löydetty, vaan kerralla vaan Jumala loi omikronin 🙂

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by Anne Mikkola
Yki Räikkälä

Joo ja jumala loi piraijat, komodonvaraanit, loispistiäiset ym. mukavat otukset. Ja kaikenlaiset parasiitit, jotka näännyttää isäntäotuksensa, joskus ihmisenkin, pikkuhiljaa kuoliaaksi.

En tiedä, mikä mutaatio tapahtui pari polvea sitten, kun lienen nyt kolmannessa polvessa uskomaton. Äitini on ja hänen vanhempansa olivat. Isoisäni isä oli kanttori. Ehkä hänkin oli vain leipäkanttori.

Yki Räikkälä

En ole biologi enkä perimätutkija. Ei minun kannata todistaa tietämättömyyttäni tässä eikä ole tarpeen. Jo pitkälti yli sata vuotta kertynyttä tietoa tästä on riittämiin.

Mutta jos nyt oletetaankin, että mutaatio on VAIN paha asia ja elämää tuhoavaa, niin miksi se on olemassa? Jumalako tuon mekanismin loi? Ja jos loi, niin voiko tuo jumala olla silloin hyvä? Entä jos ei luonut, niin miten se tänne ilmaantui? Ja mitä tarkoitusta varten? Vai onko tämäkin niitä ”tutkimattomia Jumalan teitä”?

Seppo Heinola

Tiede tuntee myös hyödyllisiä mutaatioita. Hyödyllisenä ehkä voi pitää myös naisen toisen sukukromosomi X:n muuntumista maskuliiniseksi Y:ksi. On ainakin lisääntymisen kannalta hyödyllistä vaikka hyödyttömiä loiseläjämiehiä on pilvin pimein…Yavor Mendel, ‎John Kaisermann, ‎Milos Pawlowski · tiede
”Fylogeneesin avulla voidaan päätellä, että Ykromosomi syntyy evoluutiossa hyvin X-kromosomin jälkeen, koska se on mainitun X-kromosomin mutaatio.”

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by Seppo Heinola
Anne Mikkola

Omikron on mitä todennäköisemmin tuollainen hyödyllinen mutaatio verrattua deltaan. Siitä tulee varmaankin ns. humaanivirus, eli jää vaarattoma elelemään kanssamme.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial