JARED’N EHEYTYS

Katsokaapa räsäsläiset ja ja kumppanit tänään telkusta TV 5: stä elokuva nimeltä Boy Ereased. Tämä klo 21.00 alkava tositapahtumiin perustuva elokuva kertoo mm. eheytyshoidoista, joiden kohteena on erään pastorin Jared-niminen poika. Leffa on saanut hienot arvostelut ei vähiten aiheensa vaan myös näyttelijätöiden vuoksi. Varisinkin upean Nicole Kidmanin, Jaredin uskonnollisen äidin.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
5 Kommenttia
Inline Feedbacks
Katso kaikki kommentit
Yki Räikkälä

Kaksi kolmannesta katottu nyt. On kyllä aika sakeaa menoa noissa ”eheytyslaitoksissa”. Mielenkiintoista, että useissa USA:n osavaltioissa nuo on kielletty, mutta Suomessa eheytyspuoskaroinnit ovat edelleen sallittuja.

Yki Räikkälä

Karu elokuva. Siis hieno kuvaus noista kammottavuuksista. Hyvät roolisuoritukset tuossa kyllä kauttaaltaan. Ohjaajan itsensä esittämä päähörhö oli sekin vakuuttava.

Yki Räikkälä

Eipä kristillisissä piireissä tätä elokuvaa varmaankaan paljon katsottu. Täällä käyvistä ehkä jokunen, mutta ei liene haluvan kommentoida. Tosin vaikea sitä on kommentoidakaan. Itse asia kyllä on paljon aktuellimpi ja tärkeämpi kyllä kuin vaikka Tsingis kaanin vaiheet (sitäkään väheksymättä). Mutta nuo järjettömät eheytyshoidot ja niistä aiheutuneet itsemurhat ovat nykyistä todellisuutta. Suomessakin saa edelleen näitä tehdä. Monissa USA:n osavaltioissa se on kielletty.

Yki Räikkälä

Niinpä niin. Totuuden kieltämistä ja pään pensaaseen piiloon pistämistä on monenlaista. Varsinkin omaan käsitykseen totuudesta pitäytyvien parissa sitä esiintyy. Pätee niin uskoviin kuin erinäisiin aatteisiin ja ideologioihin itsensä sementoituneisiin.

Tätä havaitsin useasti aikoinaan kun itse olin tuolla Kotimaa24:ssä blogistina ja keskustelijana, ennen kuin mut siivottiin pois sieltä…

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial