Hyvä Suomi!

Kuvassa voi olla 3 henkilöä ja tekstissä sanotaan Elon Musk Him: so WHAT WHAT DO YOU DO? Her: I'm the prime minister of Finland. Him: WHAT? 4,257 633 57.6K

Tavallaan melkein täytyy ihailla tarmokasta pääministeriämme, joka puhuttelee paitsi maailman mediaa, viihdeteollisuutta, että tässä tapauksessa maailman rikkainta miestä (?).

Laittaa Suomi-kuvaa uusiksi. Liekö vielä velkakirjojen ostajat pitävät yllä vanhaa kuvaa vakavahenkisestä maasta, joka aina, siis aina, maksaa velkansa takaisin.

Krista Kiurua siteeraten: ”Tämä on se pihvi, jonka edessä meidän on polvistuttava” (sanottu koronan torjunnan yhteydessä)

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
7 Kommenttia
Inline Feedbacks
Katso kaikki kommentit
Seppo Heinola

Suomi ei ole näköjään ainut maa missä on typerää journalismia.

Meri Vesanto

Elon Muskin tviitti on myönteinen, mutta en jaksa enää lukea noita Marin-juttuja. Jos joku tässä kohussa voittaa, niin se on Seiska-lehti, johon on viitattu maailmalla kuin laatumediaan. Mitähän siitä sitten pitäisi päätellä? Totuus löytyy Seiskasta eikä Pravdasta.

Yki Räikkälä

Mutta jos Seiska on hyvä tutkivaa journalismia tekevä lehti, niin mikset lue sitä?

Yki Räikkälä

Voi herra mun vereni! (huudahdus lainattu Seiska.fi:stä) Kävin tsekkaamassa Seiskan nettisivun. Kyllä voin ilmoittaa heti ja samantien, että olisi sen syytä ollakin tyyten maksumuurin takana… On se vaan sellaista tutkivaa journalismia. Maailma ei varmaan olisi paljon pahempi paikka, jos koko Seiska lopetettaisiin, hmm..?

Viimeksi muokattu 1 kuukausi sitten by Yki Räikkälä
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial