Huttunen: Tämän vuoksi en kirjoittanut YK-järjestöjen natseista

Tänään ilmestyneessä Kirkko ja Kaupunki -lehdessä Juhani Huttunen kirjoittaa kirjoittaa: ”Miltä kuulostaisi, jos Suomen ulkoministeriö olisi antanut satoja tuhansia euroja järjestölle, jossa ihaillaan Adolf Hitleriä? Tai mitä, jos Suomen ja Euroopan kirkkojen yhteistyökumppanina on järjestö, jonka työntekijöissä on uusnatseja?”

Juuri näin on tapahtunut jopa YK:n omien raporttien mukaan.

”Helmikuun alussa YK:n eri elimien vahtikoiraksi syntynyt antisemitisminvastainen kansalaisjärjestö UNWatch julkaisi 130-sivuisen raportin YK:n palestiinalaispakolaisjärjestön UNRWA:n piirissä ilmenevästä uusnatsismista ja antisemitismistä. Kymmenet UNRWA:n työntekijät Libanonissa, Jordaniassa, Gazassa ja Syyriassa ovat yllyttäneet antisemitistiseen väkivaltaan. Ilmiö on jatkunut vuosia. UNRWA:n opettajat ovat julkaisseet ihailevia kuvia Hitleristä ja iloinneet terrori-iskuista. YK on kaikessa hiljaisuudessa erottanut muutaman työntekijän, UNWatchin raportin esipuheessa sanotaan. Myös Suomen ulkoministeriö on rahoittanut UNRWA:ta.”

Miksiköhän emme tästä ole mitään kuulleet aiemmin? Sitäkin selvittää Huttusen lyhyt teksti artikkeli.
Toimittaja Huttunen on kyllä vallan asioita itsenäisesti tutkiva todellinen toimittaja – joka näyttää lopulta uskaltavan sanoa tietämänsä ääneenkin.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Katso kaikki kommentit
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial