Eksytys

”Tulkaa kaikki -listoilla olevia ja muita liikkeen sivuille listautuneita ehdokkaita tuli vaaleissa valituksi 284, missä on kasvua edellisvaaleihin lähes sata edustajaa, liike kertoo tiedotteessaan. Vuonna 2014 liikkeen ehdokkaista valittiin 186 edustajaa. Neljä vuotta sitten Tulkaa kaikki -liikkeen ehdokkaita meni läpi 72 seurakunnassa ja nyt noin 90 seurakunnassa.

Tulos antaa hyvän pohjan edistää seurakunnissa ja koko kirkossa tasa-arvoista vihkimistä, avoimuutta ja muita liikkeen tavoitteita, liikkeen koordinaattori Vesa Hirvonen sanoo liikkeen tiedotteessa.”

Tulkaa kaikki liike saa jalansijaa Etelä-Suomessa eniten Helsingin seudulla. Tämä merkitsee sitä että liikkeen mielestä valistus lähtee etelästä ja pikkuhiljaa valtaa sitten alaa pohjoisemmassa Suomessa.

Mitä se valistus sitten on, se tuntuu olevan sitä, että unohdetaan Raamatun sanoma ja tilalle tulee ihmisten omat mieltymykset, onko se sitten edistystä?Tästä juuri Raamattu varoittaa, joka koskee meitä kaikkia, ei ole yhtään poikkeusta, kuuluipa millaiseen liikkeeseen tahansa.

Tulkaa liikkeen kannattajat tulevat väittäneeksi ettei Raamattu ole tasa-arvoinen, mutta ei heillä ole perusteita siihen. Kuka voi sanoa ettei Jeesus ole tasa-arvoinen koska hän kunnioitti naisia, ylös noustuaankin hän ilmestyi ensimmäisenä naiselle, vaikka hänen taustansa ei ollut mallikelpoinen.

Raamattu tuomitsee samaa sukupuolta olevien avioliiton omaiset suhteet, se on niin selvästi kerrottu ettei sitä kukaan voi ymmärtää väärin. Tämän kehityksen jatkuessa kirkko loittonee Jumalan sanasta, ja siitä tulee ihmisten omien halujen palvelija.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
12 Kommenttia
Inline Feedbacks
Katso kaikki kommentit
Seppo Heinola

Kauppinen. Mitä se valistus sitten on…

Valistus on mm. sitä, että meillä on sanavapaus,yhdistymis- ja kokoontumisvapaus ja demokratia ja tasa-arvo. Valistus on myös sitä,että osaamme lukea muutakin kuin Katekismusta ja hurmasaarnaajien helvettipuheita ja ettei meitä enää polteta rovioilla eikä oikedenkäynneissämme käytetä kidutusta. Näistä ei mitään ollut silloin kun vailla valistusta olleet kristinuskovaiset saivat määrätä maassamme.

Anne Mikkola

Ilmeisesti myös konservatiivisesti ajattelevat lisäsivät kannatustaan? Polarisoitumista kirkossakin siis. Jostain luin, että edes Helsingissä Tulkaa kaikki -liikkeellä ei ole silti sitä kannatusosuutta, joka vaadittaisiin kirkolliskokouksessa muutoksen aikaan saamiseksi.

Seppo Heinola

”….ei silloin näitä Sepon mainitsemia epäkohtia ole ollut olemassa.”
Kyllä toki oli, Ananias ja Saphira selvästi tapettiin uskonsisarien ja veljien toimesta eikä demoratiaa ollut kristittyjenkään keskuudessa, naiset alistettiin ja orjuus oli hyväksyttyä.
Ja minä en puhunut siitä,mitä kristinukossa olisi teoriassa ollut vaan siitä miten kristityt ovat käytännössä valtaansa ennen Valistusta käyttäneet. Ja vain noilla käytänteillä on ollut ja on asiallista merkitystä. Ja jos po. kristityt vallan uudelleen saisivat luulenpa että palaisimme tuohon aikaan ennen Valistusta suht. nopeasti takaisin.

Seppo Heinola

Luonnollinen selitys on aina yliluonnollista parempi. Ko kuolemien aiheuttajaa ei sanota toki suoraan kuten ei kuningas Agrippankaan väkivaltaisen kuoleman. Kertomus sisältää paljon omituisuuksia kuten äkillisen hautauksen ja ihmisten kauhun.

https://www.patheos.com/blogs/keithgiles/2018/04/did-peter-kill-ananias-and-sapphira/

Seppo Heinola

Kirkon valloitus on ollut seksuaalivähemmistöjen tavoitteena jo pitemmän aikaa,

No voi voi voi…Miksi kukaan yrittäisi valloittaa uppovaa laivaa, jonka kansilta on jatkuva virta maihin.
Kirkkoon kuuluvat po. vähemmistöt sikäli kuin esim. hyvin kirkon talouspäälliköille kelpaavia jäsenmaksujaan maksavat, edellyttävät vain noita maksuja vastaa samoja palveluja kuin muutkin saavat. Varakas vhemmistälöäinen kirkkoon kuuluva on saattanut elämässän maksaa maltaita saamatta rahoilleen vastineeksi juuri mitään.
Muuten satenkaaren aiheuttaa aurinko ja aurinko oli se Jumala joka ko liiton eli berithin,jonka merkki tehtiin miehen sukuelimeen) maa äidin kanssa teki saaden maaidin höyrystynen kasteen (roosh) väreilemään väreissä. Sateenkaari on puolikaari kuten heprealaisten ympärileikkausveitsikin milga, jonka lukaurvo on 212. Ympärileikauksen symboloima liitto tehtiin ´Hoorebilla´ : BeChrb,joka nimi on lukuarvoltaan myös tuo 212, joka tarkoittaa paitsi valoa ja ympärileikkausveistä,jolla ´liitto´ tehdään leikkaamalla veriympyrä Jodiin, merkitse myös ´halkaisija! Tässä yksi ’liitto’,sillä aurinkovoima Sorat on 666 ja nyt: 666:212= 31,1415 = elohjim=elävät voimat.

Seppo Heinola

Esimerkkini koski varakasta poikamiestä, jola ei ole lasta kastetavaksi eikä häitä ja joka ei omasta kasteestan mitään tiedä kuten ei kuolemastaankaan ja hautajaisista. Ei koe siis niitä palveluina. Ja rippikoulu maksanee erikseen ainakin leirillä.
Jäljelle jää jumalanpalvelukset jotka ’maksetaan’ tavallisesti kolehdein.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial