Edetäänkö luopumuksen aikaan?

Nyt kun on näitä suvaitsevaisuus tapahtumia sateenkaariväellä, 
niin kuka suvaitsee oikeita kristittyjä ja oikeaa Raamatun 
sanomaa?

Nykyään kirkoissa on sateenkaarimessuja. Herää kysymys, miksi täytyy eroittautua omaksi ryhmäkseen koska ei kirkon ovella kysytä sitä, että oletko kristitty, tai muuta uskontoa harjoittava, satenkaarilainen tai joku muu. Ainoa odotus on se, ettei tuoda väkivaltaa eikä vaaranneta muiden koskemattomuutta. Kaikki on tervetulleita kirkkon samalla tavalla, sama Jumalan sana kuuluu kaikille.

Tämä tuli mieleen, kun kävimme kirkkoherran vaalitilaisuudessa, 
jossa tentattiin ehdokkaita. Vastauksista kävi ilmi että kirkko on 
hylkäämässä Raamatun sanan ja kuuntelee enemmän ihmistä kuin Jumalaa. Miksi sitten näin tapahtuu? Suuri muutos on tapahtunut 
muutamassa  vuodessa. Vaalitentissä tuli esille että monet papit 
ovat  valmiita vihkimään samaa sukupuolta olevia pareja, ja
odottavat vain kirkon hyväksymistä asialle. Tähänkö on tultu!

Haluaisin, että Raamattua luettaisiin, niin kuinka se on kirjoitettu. Olen seurannut yleisöpalstoja, joissa ollaan sitä mieltä että Raamattu on ihmisten kirjoittama. Raamattu on Pyhän Hengen vaikutuksesta syntynyt ja on koko totuus.

Nyt on se aika, että tarvitaan uskopuhdistusta, jollaisen Luther teki. Suuri määrä papeista on vielä Jumalan sanalle uskollisia.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
22 Kommenttia
Inline Feedbacks
Katso kaikki kommentit
Seppo Heinola

Siis pois erityiset perhemessut, Tuomas-messut, lastenmessut, moottorimessut jne.
Jäljelle jäisivät vain nuo rutikuivat ja tylsät perusmessut joissa ei nykyään käy juuri ketään.
Eikä kukkaan voi Raamattua lukea niin kuin se on kirjoitettu, koska kukan ei tiedä mitens e on alunperin kirjoitettu: alkuperäisiä tekstejä kun ei yksinkertaisesti ole ja käännöksetkin ovat usein dogmiuskollisina mitä sattuu suhteessa myöhempiin alkukielisiin kopioihin.

Seppo Heinola

Luetko siis Kauppinen Raamattua alkukielin ja varmasti sellaisista teksteistä, jotka ovat alkuperäisiä tuhansia vuosia sitten kirjoitettuja? Muussa tapauksessa luet vain enemmän tai vähemmän manipuloituja sirpaleisista lähteistä koottuja käännöksiä. Oletko muuten lukenut ns. itseään toteuttavista ennustuksista? Jeesuskin teki asioita, j o t t a ennustukset toteutuisivat, e i siis esim. sanota: ’ja n ä i n ennustukset toetutuivat…”

Seppo Heinola

Raamatun vaikeatulkinnallisuus ja alkuperäisyuyden tuntemattomuus ei ole sama kuin epäuskottavuus eikä tämän tosiasian toteaminen ole kaiken Raamatussa kirjoitetun mitätöimistä. Teit Kauppinen jättimäisen hyperbolan.
Monessa kysymyksessä on koko kristikuntaa toki johdettu harhaan ennen ja on nyt.
Esi. noituuden opettaninen ja levittäminen oli selvää harhaa.

Toivo Vihmakoski

Toivo Vihmakoski

Raamattu on inhimillinen kirja, ei transsissa automaattikirjoituksessa syntynyt. Sen käsitykset luonnosta, niin maassa kuin tähtitaivaalla, ovat sen ajan ihmisten käsityksien mukaiset. Aurinko kiertää maata, koska se NÄYTTI siltä, galakseista ei tiedetty mitään. Samoin tähtien todellisesta koosta ” tähdet putoilevat taivaalta,…Mark. 13:23. J.N.E…

Toivo Vihmakoski

Kalevi Kauppinen

Raamattu on inhimillinen kirja, ei transsissa automaattikirjoituksessa syntynyt. Sen käsitykset luonnosta, niin maassa kuin tähtitaivaalla, ovat sen ajan ihmisten käsityksien mukaiset. Aurinko kiertää maata, koska se NÄYTTI siltä, galakseista ei tiedetty mitään. Samoin tähtien todellisesta koosta ” tähdet putoilevat taivaalta,…Mark. 13:23. J.N.E…

Edellisessä kommentissa itselleni osoitettu kirjoitus menee aivoinfartin ”piikkiin”!

Seppo Heinola

Johanneksen Ilmestys on tilanteeseen sovelletu adaptaatio apokalyptisista ns. Heenokin kirjoista. Toimittajina luultavimmin aleksandrialaiset heprealaiset pythagoralaiset gnostikot.
Se ei ole itsenäinen teos.

Seppo Heinola

Kirkon on titetenkin pakko sivistysmaisssa hyssytellä perverssiä helvettioppiaan, jonka mukaan jokainen kastamaton tai perisyntisyyteensä jäänyt uskosta muutoin osaton (jolle Jumala ei ole uskoa lahjoittanut) ihminen joutu rakastavan Jumalan erityisestä tahdosta kidutettavaksi helvettiin esim.15 miljardiksi vuodeksi eli ikuisesti. Jokainen joka on pitänyt kättään vahingossa tulikuumalla hellanlevyllä parikin sekuntia ymmärtää että tämmöisen sadistisen opin markkinoiminen ei oikein enää menesty juuri muualla kuin oppimattomien keskuudessa kehitysmaissa. Ei etenkään kun tämä vanhurskas rangaistus koskisi myös esim. kastamattomia lapsia iästä ja teoista riippumatta.

Seppo Heinola

”Ei näissä asioissa ole kysymys oppineista tai oppimattomista, ei kastetuista tai kastamattomista, vaan kysymys on siitä, mikä on sen hetken tilanne kun täältä lähtöhetki tulee kunkin kohdalle. Ei Raamattu pelottele vaan kertoo tosiasiat, ettei tarvitse kenenkään vedota siihen ettei tiennyt sitä mihin ollaan menossa.”

Mites 5 vuotias kastamattomana kuollut lapsi ,joka kirkon opin mukaan joutuu helvettiin kärsimäänikuista kidutusta, olisi tiennyt minne on ollut menossa? Myös kastamattomat lapset joutuvat helvettiin siis perisyntinsä tähden. Kirkkoisä Augustinus, yksi kirkon tärkein auktoriteetti yhä tänään, oli hyvin jyrkkä tästä ja opetti kastamattomina kuolleiden vauvojenkin joutuvan helvettiin.

Seppo Heinola

Ei Augustinus ole ainoa kastamattomana kuolleen lapsen helvettiin sijoittava uskovainen, nykyäänkin on samaa mieltä esim.Kotimaan palstalla kirjoittava kirkonmies Matias Roto.
Ja tämä: ”ettei kastaminen ole ainoa tie pelastukseen vaan se on vanhempien tahto liittää lapsi seurakunnan jäseneksi. Jatkossa lapsi joutuu itse vastaamaan Jumala suhteestaan.”
antaa ymmärtää että siis seurakuntiin kuulumaton esim 5-vuotiaana kuollut lapsi joutuu helvettiin,koskapa häntä ei ollut liitetty mihinkään seurakuntaan. On on omituisia oppeja.

Seppo Heinola

Kalevi,eikö tämä ole sinun kirjoittamaasi: ” ”e t t e i kastaminen ole a i n o a tie pelastukseen vaan se on vanhempien tahto liittää lapsi seurakunnan jäseneksi. Jatkossa lapsi joutuu itse vastaamaan Jumala suhteestaan.”

Käyttämisi sanat ’vaan se on ’ viittaa sihen, mikä o n a i n o a tie taivaasen pääsemiseen eli ”vanhempien tahto liittää lapsi seurakuntaan”!
5 vuotiaana kuollut kastamaton ja seurakuntien ulkopuolinen lapsi on tuskin kyennyt itse vastaamaan jumalasuhteestaankaan.

Seppo Heinola

Kalevi, kyllä ne kirkon oppineet, jotka katsovat kastamatoman kuolleen lapsen joutuvan kidutetuksi ikuisesti helvetissä löytävät tälle käsitykselleen tuen juurikin Raamatusta.
”Luterilainen kirkko nojaa vieläkin sinnikkäästi kirkkoisä Augustinuksen ajatukseen, jonka mukaan kastamattomat joutuvat helvettiin. Siis aivan pienet lapsetkin, jotka kuolevat ennen kätilön toimittamaa hätäkastetta päätyvät ikuiseen tuleen.”
Eli mihis sitä hätäkastetta tarittaisiin ellei uskottaisi lapsen joutuvan muuten helvettiin.

Seppo Heinola

Kalevi, jo Johannes Kastaja kastoi ja Jeesus kastatti, ja muuten: kaikki kirkon opit ja Ut:n kirjoitukset ovat syntyneet Jeesuksen kuoleman jälkeen.
Ja monet opit ovat juurin noiden varhaisten kirkkoisien muotoilemia. Mites he ovat osanneet vasta Jeesuksen kuoleman jälkeen niitäkään siten oikein muotoilla?

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial