Blogimetsän ylläpitotoimien nykytila

Editori on nyt kokonaan uusi.

Omaa kommenttiaan voi nyt editoida 24 tuntia. Aikaa voi muuttaa. Käänsin noita opastustekstejä suomeksi jonkin verran. Ilmoitelkaa, jos jotain hassua tai epäselvää jäi.

Laitoin sinne ihan kokeeksi tuon aiemmin huonoksi havaitun option vastata kommentteihin. Etusivulla näkyy Tuomaksen vanha palikka, joka valitsee viimeisimmästä kommentista (ajallisesti) otteen. Editorissa puolestaan voi tuosta tulenlieskasta valita kommenttiketjusta sen osan missä on eniten kommentteja kommenttiin. Poistan tuon varmaan pian ja palataan normaaliin järjestykseen, mutta voisihan tuo joissa rönsyilevien keskusteluiden tapauksessa olla hyväkin optio. Kommentteihin ei ehkä kannata laittaa listoja ym liian hienoja juttuja, sillä ne ei tuppaa pysymään etusivun sinisessä puhekuplassa, mutta pitäisi siltikin olla enemmän optioita.

FB/twitter-ym. -kirjautuminen on yhä tauolla, mutta sille on rakennettu pohjaa sikäli että loin tietosuojalausekkeen WP:n ohjeiden mukaan (löytyy ihan sivun alaosasta) ja yhdistin punasella ylhällä olevat osiot nimiltä (ohjeita alkuun ja info) osioksi nimeltä ”Keitä olemme”, josta löytyy nyt sitten käyttöehdot, joita myös tarvitaan some-kirjautumisten luomiseen. Lukaiskaa ja ehdotelkaa parannuksia.


Tuolle Keitä olemme -palkille voisi keksi parempiakin nimiä. Ja toki visiomme sisällöstäkin voi minun puolesta keskustella. Miten mainostaisimme Blogimetsää?

Kommentoikaahan vaikka tähän alle, niin katsotaan, josko mitä voisi parannnella.

Ylläpidon osoite on nyt blogimetsa@gmail.com. Joten sieltä voi kysellä apuja ongelmiin.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Tilaa
Ilmoita
6 Kommenttia
Inline Feedbacks
Katso kaikki kommentit
Yki Räikkälä

Twitter-kirjautuminen onnistui, muttei tullut blogeja heti näkyviin. Eikä omaa ikonikuvaakaan. Vain teksti, ”Hups! Etsimääsi sivua ei löytynyt.
Näyttää siltä, että täällä ei ole mitään. Kokeilepa hakua?” Klikkaamalla vasemmalta jotain tekstiotsikkoa, tuli se esiin.

Meri Vesanto

Tämä kommentti on kirjoitettu Twitterin kautta kirjautumalla. Aluksi sain ilmoituksen ”Hups! Etsimääsi sivua ei löytynyt”, mutta kirjautuminen kaikesta päätellen onnistui kuitenkin, koska Blogimetsä näytön oikeassa yläkulmassa minua tervehtii.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial