Blogimetsän päivitysvaroitus

Blogimetsä on rullannut aika kauan jo ihan itsekseen ilman ongelmia.

Olen viime aikoina kovasti opiskellut näitä systeemejä. Nykyään netissä on vaikka mitä ilmaiskoulutusta (tyyliin code academy, tai 3wwwschools).

Latasin toisen WordPressin toiselle palvelimelle ja olen sitä nyt pahoinpidellyt oikein kiitettävästi sieltä palvelinpuolelta.
Tosi koukuttavaa touhua miettiä aina seuraavaa haastetta. Vähän avartuu uudenlainen maailma oikeastaan.

Minulla on vielä pari-kolme viikkoa käytössä tuo toinen alusta, joten ajattelin, että nyt olisi hyvä aika pohtia sitä, uskaltaisiko yrittää päivittää WordPressiä uusimpaan versioon. Olen testannut, että osaan siirtää Tuomaksen kommenttiosion koodaukset uudelle asennukselle tarvittaessa. Luulisin, että tässä ei pahempaa saata sattuman.

Eli siis, jos jollakulla on joku kovin tärkeä teksti, niin ehkä sen voisi ottaa talteen omalle koneelleen. Aina hyvä olisi niin tehdä muutenkin. Ja jos huomaatte joku päivä, että koko Blogimetsä on kadoksissa, niin se vain tarkoittaa sitä, että sössin jotain.
Se ei missään nimessä tarkoita sitä, että homma olisi lopullisesti nurin. Jotenkin perin jotain nousee pahimmassakin tapauksessa eloon.

Kannattaa hätätilan varalta pitää mielessä myös tuo visoita.munfoorumi.com, jota kautta voidaan pitää yhteyttä semmoisessa tilanteessa, että muut kanavat olisivat poikki.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Tilaa
Ilmoita
1 Kommentti
Inline Feedbacks
Katso kaikki kommentit
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial