Arvokeskustelua Venäjältä

Tuosta kun painaa cc, saa tekstityksen englanniksi. Tämä mieshän vallan hauskasti käsittelee amerikkalaisten arvopohjaa. Herra Putin on käynyt jollain psykologian kurssilla – tai lukenut Raamattua.

Jostain syystä amerikkalaisten rikoksia Lähi-idässä ei mainita.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
18 Kommenttia
Inline Feedbacks
Katso kaikki kommentit
Juha Hyrsky

Ylistys ja aamen gospodin Putinille, valon ja viisauden lähteelle.

Tauno J. Jokinen

Aivan selvästi vaikutti siltä, että Putin ymmärsi mistä puhui, eikä pelkästään toistanut toisten kirjoittamia sanoja pätkyttämällä. Kun tätä videota vertaa Joe Bidenin nousuun lentokoneen portailla, päällimmäiseksi jää mieleen Presidentti Putinin henkinen ja fyysinen työkuntoisuus.

Sinällään tiukkaa ja asiallista palautetta amerikkalaisille kansanmurhasta, orjuuttamisesta, ydinaseen käyttämisestä siviilejä vastaan ja afro-amerikkalaisten syrjivästä kohtelusta.

Viestiä ei varmaankaan ollut suunnattu Presidentti Bidenille – siinä oli liikaa sanoja. Joe-sedälle kävisi varmaankin samoin kuin Putoksen Pöntölle. Joutuisi toteamaan: ”Paljon sanoja en ymmärtänyt yhtään mitään.”

Putin olisi varmaankin voinut myös yksinkertaisesti todeta Bidenille, joka nimitteli häntä tappajaksi: ”Get Over It!”

Markku Hirn

Venäläisten osuutta tämä kertaisiin Lähi-Idän tapahtumiin vähättelemättä niin nykyiset vaikeudet lähtivät liikkeelle amerikalaisten toimesta Bush jr aikoihin. Piti voida kostaa jollekin WTC tuho. Keksittiin tekosyy . Irak kehittelee joukkotuhoaseita. Maa valloitettiin ja samalla tuhottiin kaikki normaaliin sivilielämään kuuluva infrastruktuuri jonka jälleenrakentaminen otti ikuisuuden ja tuli hirmu kalliiksi amerikalaisille. DAESH ja Syyrian sota ja siihen liittyvä pakolaistulva syntyi kaupanpäällisiksi. Reaktio pakolaisiin loivat Sverigedemokraatit, Persut ja vastaavat. Kaikkihan muistavat kaiken tämän jos pikkuisenkin kaivelevat muistilokeroita.

Eli USAn syntiluettelo Lähi- Idässä on pitkä. Yhdenlainen synti ulkopolitiikan lisäksi on sisäpolitiikka . Tällä kertaa viis veisaan Trumpismista vaan kyse on olematon sosiaalipolitiikka. Ei des äityyslomia, ei ei sairaslomia tai korvauksia. Sinulla on varaa sairasvakuutukseen vain jos työnantajasi hyväntahtoisesti maksaa.Kahden viikon vuosiloma. Ei asuntotukea. USAssa on yhtä paljon vankeja kun Kiinassa ja Venäjällä yhteensä.Siellä on osavaltioita joissa saa elinkautisen jos joutuu kolme kertaa kiinni mistä rikoksesta tahansa, esimerkiksi pitzza varkaudesta (elävä esimerkki).Maailman pahin huumekuolleisuus .Suurin köyhyysrajan alapuolella oleva väestö teollisuusmaista.Varmasti paljon muutakin ja ennen kaikkea ympäristökysymyksissä .

Juha Hyrsky

Anne on taas hiukan sekaisin, varmaan Putinin puheen häikäisemänä. Se vallankaappaus, josta Anne puhuu, on demokraattinen vallanvaihto, koska amerikkalaisten massiivinen enemmistö kannatti presidentin vaihtamista. Tämän todellisuuden kiistävät tekivät väkivaltaisen rynnäkön demokraattisesti hylätyn presidentin kannustamana. Neljän vuoden kuluttua katsotaan uudelleen tilannetta. Se on demokratiaa eikä hullujen salaliittoteoriaa.

Juha Hyrsky

Jumalalle kiitos, Biden ei ole yksin. Tärkeintä on että umpihullujen, väkivaltaisten ja valheeseen uskovilla ei enää ole yliotetta. Toki vanha ukkohan tuo Biden on.

Markku Hirn

Anne deuraan päivittäin CNN ja BBc tä sekä luen muutamaa lehteä. Biden on päivittäin hyvin näkyvissä. Hän ei kompuroi tai änkytä. Demenssi on kaukana. Jos todellakin haluaa tietää mitä Biden puuhaa niin voi mennä White House in kotisivuille. Siellä luetellaan tarkkaan presidentin toimenpiteet. Niitä on ehtinyt tulla todella paljon jo nyt.

Seppo Heinola

Olen itse nuorenakin kompastunut nahkapohjaisilla pikkukengillä portailla samalla lailla. Biden suorastaan juoksi kepeästi portaat ylös jolloin jalan päkiä jäi pari kertaa liian lähelle portaan reunaa, jolloin liukas kenkä ja kropan painopiste tekivät tepposet. Tällä ei ollut mitään tekemistä kunnon kanssa. Aivan tavanomaista portaissa sekä iästä ja kunnosta riippumatonta.

Yki Räikkälä

Jenkeissä on vaaleilla valittu presidentti. Ei ”kansan valitsema”. Kansa ei koskaan valtise presidenttiä, vaan osa äänestäjistä. Niin, ellei sitten satu olemaan eräiden kansandemokratioiden pressa, Erdogan, Putin tai Lukashenka…

Mutta jenkeissä edellisen presidentin tukitiimi yritti vallankaappausta. Levittivät pähkähulluja valheita totuutena ja kymmenet miljoonat uskoivat. Mahtoi ne nauraa palavereissaan.

Mutta minkä taakseen jättää, sen edestään löytää. Nyt trumpistien puuhasteluja käydään läpi lakituvissa. Hmm, yksi keskeisistä Trumpin lakitiimiin kuuluneista, Sidney Powell, puolusteli oikeudessa perättömiä puheitaan vaalipetoksesta toteamalla, ettei ”kukaan täysjärkinen” voinut uskoa niitä… Hilarious.

Tämä Powell levitti valheita Dominion-järjestelmästä. Ja niinpä Trump itse twiittasi 12. marraskuuta: ”Raportti: Dominion hävitti maanlaajuisesti 2,7 miljoonaa Trump-ääntä”. Siis levitti itse valheita. Tämmöinenkö olisi ollut sopiva jatkamaan?

Tämä valhe voi kyllä sitten tulla näille trumpisteille kalliiksi. Dominion-yhtiö vaatii yli miljardia taalaa vahingonkorvauksia… Trump itse tuskin tulee apuun.

Yki Räikkälä

”Kuuleman mukaan”? Onko tieto fakta vaiko kuulopuhetta?

Uskon tuo, kunhan saan nähdä todenteen. Jos näin on, voi kyllä pohtia, miten presidenttiyttä siellä hoidetaan.

Markku Hirn

Wikipedian mukaan Rubin on kontroversiaalinen persoon. Hieman epäilyttävää on että hän shovissaan antaa tilaa ekstrem konservatiivisille. Hän kuvaa itseään libertariaaniksi.Häntä rahoittaa Koch- family foundation. Ultraoikeiston tärkein tukija.

Markku Hirn

Tuollaiset päätökset tekee presidentin hallinto eikä presidentti yksin. Hallinon sisäpiiri koostuu presidentistä, varapresidentistä , hallituksen jäsenistä, muutamista turvallisuus viranomaisista ja presidentin kansliapäälliköstä ja Kansallisesta turvallisuusneuvonantajasta. Noin 20 henkeä on paikalla päätöksiä tehtäessä. Koska Harris on ollut laatimassa hallinnon suuntauksia , niin hän on aivan varmasti informoitu ja mukana päätöksenteossa. Siellä yritetään luoda säröä presidenttihallintoon.

Tuollaiset valheuutiset ovat päivänselviä tulehtuneita trumpismin jälki-ilmiöitä. Tulee kestämään vielä pitkän aikaa ennen kun trumppilaiset antavat vaalitappion anteeksi jos koskaan. Trumppi tulee lopullisesti häviämään kuvioista viimeistään sitten kun muut kunnianhimoiset haluavat presidentiksi presidentin paikalle ja niitä löytyy taustalta, vaikka he eivät ole vielä tässä vaiheessa ilmoittautuneet julkisuuteen.

Tauno J. Jokinen

Kiinakin aloitti arvokeskustelun Joe Bidenin kanssa syyttämällä Teslaa vakoilemisesta. Uskallan olettaa, että asia liittyy amerikkalaisten syytteisiin, jonka mukaan Huawei vakoilee. Lopputulos ehkä on, että kumpikaan ei vakoile ja Huawei saa siunauksen suoraan Presidentti Bideniltä. Toinen vaihtoehto on, että Teslan tuotanto Kiinassa pitää lopettaa. Näin ainakin minä tekisin, jos olisin kiinalainen.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial