”Kun mitään ei nää ole”

Olen tänä aamuna taas miettinyt paljon ihmisen asemaa nyky Suomessa.

Hän ei ole enää valtiovallan erityissuojeluksessa työn, toimeentulon, koulutuksen eikä terveys- ja sosiaalipalvelujen osalta.

Ihminen on tämän ajan poliitikoille ja instituutioille sekä omistajatahoille sekä hallinnoille harmillinen haitta mutta toki köyhimmän kupista otetaan mielellään. Eivätpä hengettöminä kuljeta hiekkaa raharikkaiden lattioille.

Olen perustamassa yhdistystä.

Työnimeksi kaavailin ”Kun mitään ei enää ole”. Kaikki ovat 5 euron jäsenmaksulla mukana. Nimen tarkoitus on osoittaa sekä henkinen, hengellinen että aineellinen köyhyys vastakohdaksi riistolle, suurrikkaudelle, ahneudelle ja vallan keskittymille.

Hengellinen köyhyys puolestaan ei näe armoa Kristuksen tekona eikä evankeliumi erotu laista. Hengellinen köyhyys luo kirkkoja ja yhteisöjä, joissa äänestetään yhteiskunnallisen lainsäädännön pohjalta Jumalan tahdosta ja luodaan maallinen evankeliumi korvasyyhyyn. Julkaisen tarkemmat suunnitelmani tällä viikolla.

Yhdistyksen ainut tavoite on nähdä ihminen ja nostaa totuus esiin. Totuus on yksinkertainen asia. Mikä ei ole oikein on väärin. Synti ei tule totuudesta vaan vääryydestä. Yhteiskunta ei ole paha vaan sen ahneet vallanpitäjät ovat välinpitämättömiä tehden itsestään tärkeän.

Tarkoitus on tuoda julki nimillä köyhien pöydästä syöjät, kuten pääministerin aamuateriat suuremmalla verottomalla summalla kuin on kansaneläke Suomessa, ja kaikki määrätään salatuiksi.

Tarkoitus on tarjota ihmisille mahdollisuus toivottomuudessakin elää.

Instituutiot tutkivat menneisyyttäsi tuhotakseen tulevaisuutesi.

Minun tavoitteeni on tulevissa päivissä menneisyydestä huolimatta.

tuomo

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Katso kaikki kommentit
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial