17 Kommenttia
Inline Feedbacks
Katso kaikki kommentit
Anne Mikkola

Samanaikaisesti ruudussa kuvaa neljästä paikasta, Pietari, Moskova, Novosibirsk, Krasnojarsk. Ei tämän tyyppiseen pysty meikäläinen vaihtoehtomedia. Alfa-tv istuu vain studiossa. Juneksella yritystä, mutta ylen tapaan yleensä kävelee kerrallaan yhdessä kaupungissa.

Anne Mikkola

Tv lähettää kuvaa Moskovan mielenosoituksesta hyvin korkealta parvekkeelta. Poliisi lähti kiipeämään seinää. Ei kiva että ihmiset näkevät Moskovan laajuisen aktion. Akzii venäjäksi. Koitan opetella uuden sanan tunnissa.

Anne Mikkola

Ruutuun ilmestyi jotain kuvaajan lähdekoodia. eli parvekekuvaaja on pidätetty.

Anne Mikkola

Mielenosoittamista 51 asteen pakkasessa.
https://www.youtube.com/watch?fbclid=IwAR1Ga0kjqobccFFb-wCURCdTVidhY7hl0LIJXsuClyCdpfzZQlohqlGIBh0&v=YqwV8MJSYHY&feature=youtu.be

Toisaalla juuri nyt:
Pietarissa wifi pois mielenosoitusaukiolta, eli toimittaja joutunut tulemaan kauemmaksi, eli kuvassa ympäristön elämää.

Viimeksi muokattu 2 kuukausia sitten by Anne Mikkola
Anne Mikkola

Meri on vähän hidas opettamaan mulle venäjää, mutta tunnin sana on Jorshthik, eli vessaharja. Kansa on katsonut videon Putinin palatsista jossa vessaharja maksoi tuhansia euroja. Ihmiset kulkevat vessaharjojen kanssa mielenosoituksessa ja näytetään kuinka pienen osan Putinin vessaharjasta saa kuukausieläkkeellä.

Anne Mikkola

Kun kävi selville, että korkealta kuvannut henkilö pidätettiin, kadulla oleva toimittaja meni paikalle ja koputteli naapurin ovella, joka päästi sisälle kuvaamaan.

Anne Mikkola

Moskova huutaa: Putin Von eli Putin ulos.

Anne Mikkola

Julia – Navalnyin vaimo on pidätetty.

Anne Mikkola

Mietimme, että päihittääkö kahden hengen tiimimme ruokaa tehdessä ja kaasuliettä asentaessa ylen vastaavan lähetyksen. Kannattaako jatkaa?

Viimeksi muokattu 2 kuukausia sitten by Anne Mikkola
Anne Mikkola

Tähän on lisättävä, että näyttivät aikalaisen sarjan myös Navalnyin lasten someen postaamia ”ylellistä elämää” viettäviä kuvia…

Poliisin uusia metodeja omaksuttu kaiketi – mikäli Meriin uskominen – Lukasenkalta. Eli ihmiset ympäröitiin ja jätettiin käytävä mistä pääsivät pois, vaan eivät takaisin.
Pidätykset näyttivät olevan ennakoivia kuten myös Helsingin Poliisin otteissa on nähty. Julia on vapautettu kun kisat ohi. Helsingissähän eräänäkin itsenäisyyspäivänä poliisi laittoi erään oululaistoimittajan putkaan juhlien ajaksi vain sen takia että seisoi kuvaamassa erilaisia marsseja Vasikkapuistikossa Kaisaniemenkadulla vähän niin kuin nämä venäläiset kollegans. Ei auttanut vaikka poliisi itse oli toisaalta hänet sinne lähettänyt. Väärä kuvakulma, väärä henkilö, liian paljon katsojia.

Venäjällä on muuten useita aidosti vaihtoehto tv:tä näköjään. Suomessa vain tämä Rossija 1 eli Yle.

Seppo Heinola

Onhan meillä TV 7 , Alpha TV ja ja radio Patmos…

Yki Räikkälä

Maikkari, nelonen… onhan noita ns. vaihtoehtokanavia runsaasti.

Anne Mikkola

MTV taitaa olla ainoa jolla on edes hiukan omintakeista uutislähetystä hetkittäin, mutta eivät nuo muut nyt oikein ole vaihtoehtoja yhteiskunnalliselle streamille tapahtumista tai uutisille. Liekö Alphassa välillä jotain keskustelua ainakin. Venäjällä tuntuu olevan yllättäen laajempi kattaus.

Yki Räikkälä

Ei se nyt niin kovin yllättävää ole. Pelkästään Pietarissa asuu 7 miljoonaa ihmistä, kun Suomen väkimäärä on 5,5.

Anne Mikkola

Ei paitsi diktatorisessa valtiossa (jollaiseksi Venäjä maalataan) minusta oli hyvin yllättävää, että Janitskin, ei kun Navalnyi, oli elossa – siis silloin kun ekaa kertaa tulkkausta miehen juttuihin kuulin.
Oli muuten kuukausi sitten Euroopan parlamentille kertomassa englannin kielellä, etkä keille tarkalleen ottaen ihan nimillä mainiten pitäisi asettaa pakotteet ja kuinka. Lähetti itse puheensa sieltä eli löytyy jostain.. En tiedä mistä Meri sen haki… Siis näin vielä juuri selvittyään nipin napin hengissä.

Viimeksi muokattu 2 kuukausia sitten by Anne Mikkola
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial